DrLo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι είναι τι να κάνουμε σε αυτό τον κόσμο αν δε κάνεις σωστά τη δουλειά σου απολύεσαι. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος απολύθηκε από δική του μαλακία κι όχι γιατί έκλεισε το τμήμα της εταιρείας που εργαζόταν λόγω κρίσης. "κι αυτά επειδή βρέθηκε με μια κάμερα" ατυχία ρε παιδί μου κοίτα να δεις... απολύθηκαν βέβαια και όλοι οι άλλοι σεκιουριτάδες της εταιρείας που μπορεί να ήταν μια χαρά. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι όσο υπερβολική και καταδικαστέα ακόμα και τυπικά "σωστή" ήταν η συμπεριφορά του, τόσο υπερβολικη και η αντίδραση της ΣΤΑΣΥ που προσωπικά μου κάνει ότι έψαχνε αφορμή να διώξει την εταιρεία (την αστυνομία και απλήρωτη να την αφήσεις δε θα φύγει). πράγμα που με υποψιάζει. 2
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση billdanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όσοι ρίχνετε το φταίξιμο στην "Κηφισιώτισα", για ψαχτείτε λίγο γιατί μαλλον αρχίζετε να ξεχνάτε πως εκτός από ...Άρια Φυλή είμαστε και άνθρωποι! Επιπλέον αν κυκλοφορείτε συχνά στον ΗΣΑΠ θα γνωρίζατε πως οι σεκιουριτάδες αυτοί, μόνο αστυνομικοί δεν είναι. Απλοί εργαζόμενοι είναι χωρίς ιδιαίτερα προσόντα που τους φοράνε μια στολή για τις αποκριες. Μην περιμένετε να γνωρίζουν το νόμο, όλους τους κανονισμούς κλπ κλπ. Ο συγκεκριμένος έκανε μλκια, την είδε fbi, ξέφυγε από τα όρια και απολύθηκε. Το ότι κάποιοι θα είχατε ονειρώξεις το βράδυ με την εικόνα του σεκιουριτά να κλωτσάει έξω από το τρένο τον μετανάστη (και να το έχετε τραβήξει σε βίντεο για δίκη σας απόλαυση), είναι μια άλλη ιστορία... 31
manousos82003 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όσοι ρίχνετε το φταίξιμο στην "Κηφισιώτισα", για ψαχτείτε λίγο γιατί μαλλον αρχίζετε να ξεχνάτε πως εκτός από ...Άρια Φυλή είμαστε και άνθρωποι! Επιπλέον αν κυκλοφορείτε συχνά στον ΗΣΑΠ θα γνωρίζατε πως οι σεκιουριτάδες αυτοί, μόνο αστυνομικοί δεν είναι. Απλοί εργαζόμενοι είναι χωρίς ιδιαίτερα προσόντα που τους φοράνε μια στολή για τις αποκριες. Μην περιμένετε να γνωρίζουν το νόμο, όλους τους κανονισμούς κλπ κλπ. Ο συγκεκριμένος έκανε μλκια, την είδε fbi, ξέφυγε από τα όρια και απολύθηκε. Το ότι κάποιοι θα είχατε ονειρώξεις το βράδυ με την εικόνα του σεκιουριτά να κλωτσάει έξω από το τρένο τον μετανάστη (και να το έχετε τραβήξει σε βίντεο για δίκη σας απόλαυση), είναι μια άλλη ιστορία... Κάποιοι ξεφεύγουν και πολιτικοποιούν καταστάσεις και ταυτόχρονα βρίσκονται off-topic...Επίσης με στιγματιζεις ως Χρυσαυγιτη....Δεν παραβαίνεις τους κανόνες του forum? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2016 από manousos82003 2
Belisarius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ο σεκιουριτάς τουλάχιστον αστείος και μπράβο σε αυτήν που τράβηξε το video. Σπάνια χρησιμοποιώ ΗΣΑΠ, ευτυχώς στο μετρό δεν έχω βρεθεί σε παρόμοιο περιστατικό. Τώρα αν νομίζουν ορισμένοι ότι ο ανθρωπισμός είναι μόδα, μάλλον εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Για να μπορέσεις να κατανοήσεις την έννοια του ανθρωπισμού θα πρέπει να έχεις υπόβαθρο από την οικογένεια σου και δεν σχετίζεται από την οικονομική κατάσταση ή το επίπεδο μόρφωσης.
Tmark Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το ότι υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν τον σεκιουριτά και την απαίσια συμπεριφόρα του it's beyond me πραγματικά. 9
pontez2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Διαβάζω τα πρώτα ποστ και πραγματικά αντιλαμβάνομαι πλέον ότι έρχονται δυσκολοι καιροί. Δεν ειδε λέει κανεις ρατσιστική συμπεριφορά, ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά του κτλ κτλ!!!! Τωρα κάνουμε πλάκα σωστά; Για την ιστορία, ρατσισμός δεν υφίσταται μόνο λόγω φυλετικής διάκρισης αλλά και λόγω συμπεριφοράς και προσπάθειας υποβιβασμού ενός ανθρωπου. Ειδικά όταν επικαλείσαι, ανύπαρκτους κανονισμούς, λόγω της στολής που φορας. Βέβαια τα παραπάνω αλλά και όσοι θα διαφωνήσουμε, δεν έχουν καμια σημασία, αφού κατά την αποψη κάποιων είμαστε….ζα!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αν κάποιος είναι κάτι γκέι, κότα, ναζί κτλ Γιατί το να τον αποκαλείς αυτό που είναι είναι ύβρεις; 1
anwnymh29 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ναι ναι ... καλα μυαλα και γεια σας και χαρα σας! 1
duende Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 υπερβαλλων ζηλος και ελλειψη τροπων, τιποτα παραπανω. τωρα αν καποιοι εχουν ονειρωξεις επειδη ο σεκιουρητας φερθηκε ετσι στον "μαυρο" η απο την αλλη πλευρα επειδη τιμωρηθηκε "οπως του αξιζε" ειστε απλα pathetic
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ότι αυτή είναι απάντηση "σαν άνθρωπος".
haris_216 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγω συμφωνώ μαζι σου αλλα δυστυχώς οι πιο πολλοί θεωρούν ως μόδα τον ανθρωπισμό υπέρ των ξένων και όταν λες και οι Έλληνες πεινάνε σε βρίζουν και απο πάνω.... Η συγκεκριμένη που τράβηξε το βίντεο Κηφισιωτισσα παρεπιπτόντως.... Ακόμα και αν, όπως ειπώθηκε, είναι της "μόδας" ο "ανθρωπισμός" προς συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Αυτό το κάνει λιγότερο θεμιτό; Κακό; Αχρείαστο; Μήπως για να προχωρήσουμε και να κοιτάμε κάποιους πρέπει να έχουμε υποχρεωτικά λύσει τα θέματα με όλους τους άλλους; Είναι δηλαδή κάτι σαν διαδρομή από το Α στο Β; Όπως όταν θέλουμε να πάμε Αθήνα Κόρινθο και πρέπει να περάσουμε υποχρεωτικά από τα Μέγαρα (ή έστω τον ΣΕΑ Μεγάρων ); Και ακόμα και αν η κυρία είναι από την Κηφισιά, αυτό σε τί μας βοηθάει; Είδε κάτι με το οποίο διαφωνούσε και παρενέβει (κάτι που ελάχιστοι κάνουμε και μπράβο της). Τώρα αν με το "Κηφισιώτισσα" υποννοείται ένα Χ οικονομικό επίπεδο, πάλι μπράβο της που άφησε τη Μερσεντές και τον σωφέρ και πήρε τη συγκοινωνία . Βέβαια αν κρίνω από την ποιότητα του βίντεο πρέπει επειγόντως (ως "Κηφισιώτισσα") να πάρει ένα καλύτερο κινητό (εκτός πια αν στην Κηφισιά μένουν και άνθρωποι που δεν έχουν πλοία . ελπίζω αυτό να μην συμβαίνει αφού ακυρώνει την επισήμανση "Κηφισιώτισσα") υγ για να μη μου βγει καμιά ρετσινιά, εγώ Νέα Σμύρνη μένω !!! 2
pontez2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 υγ για να μη μου βγει καμιά ρετσινιά, εγώ Νέα Σμύρνη μένω !!! A, ωστε εισαι Νεοσμυρνιώτης εεεεεεεεε?? 1
haris_216 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 A, ωστε εισαι Νεοσμυρνιώτης εεεεεεεεε?? Ξέρω ότι δεν ήταν καλό που το είπα. Θα μου κολλήσουν ρετσινιά. Σκέφτηκα να γράψω Πέραμα (για να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα τα λεγόμενά μου) αλλά είχα ήδη ποστάρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις