Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

tuwsc7.jpg

Γιατί οι έγχρωμοι δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι περισσότερο από τρομοκρατικές ενέργειες... :rolleyes:

Παραθέτω μήνυμα Έλληνα που ζει στη χώρα του κυρίου.

"Απλη αναφορα σ'ἐναν ''αλλον''κοσμο:

Επειδη ζω Νεα Υορκη ο λαθρομεταναστης θα ειχε παει φυλακη σε ελαχιστα λεπτα χωρις να ξερει ''ουτε η μανα του κι ο πατερας του'' που/πως/τι συν το οτι οι συνεπιβατες μπορει και να τον ειχαν λυντσαρει κι ο σεκιουριτι απλως θα ειχε κανει την δουλεια του, ασε που δεν θα ειχε περασει τιποτα,πουθενα γιατι τα παντα ανιχνευονται/παρακολουθουνται στους σταθμους.

Εσείς καταλάβατε από αυτό που είπα ότι δεν υπάρχουν έντιμοι αλλοδαποί και ότι δεν υπάρχουν λευκοί τρομοκράτες. :-(

Ο νόμος είναι ίδιος για όλους και για να το ξεκαθαρίσω σε τέτοια θέματα πρέπει να υπάρχουν οι ίδιες ποινές ανεξαρτήτως φυλής.

Ο νόμος σχετίζεται με τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες.Αμφιβάλετε ότι ένας αλλοδαπός είναι πιο πιθανό να είναι φανατικός μουσουλμάνος από έναν λευκό?

Μήπως με όλους αυτούς που έχουν περάσει τα σύνορα δεν έχουν μπε και εν δυνάμει τρομοκράτες?

Και εν τέλει ούτε να το απελάσει ήθελε,ούτε να τον εκτελέσει,γιατί είναι τόσο τρομερό να μεταφερθεί στο τελευταίο βαγόνι?(Μπορεί να το απαντήσει αυτό κάποιος?)

• Like 2
Δημοσ.

ουτε οι ασπροι. γι αυτο πηγε σπιτακι του ο σεκιουριτας

Αφου εισαι τοσο της νομιμοτητας,οταν αγοραζεις CD απο εναν μαυρο για να τον βοηθησεις ζητας αποδειξη?

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς μια θέση εξουσίας (ή μια στολή ψευτοεξουσίας) κάνει πολλούς από εμάς να "ψηλώνουμε" 10 πόντους και να βγάζουμε τον μικρό δικατορίσκο από μέσα μας.

Δημοσ.

Αφου εισαι τοσο της νομιμοτητας,οταν αγοραζεις CD απο εναν μαυρο για να τον βοηθησεις ζητας αποδειξη?

Τα κατεβάζει, δεν τα αγοράζει :D

• Like 2
Δημοσ.

...

Εσείς καταλάβατε από αυτό που είπα ότι δεν υπάρχουν έντιμοι αλλοδαποί και ότι δεν υπάρχουν λευκοί τρομοκράτες. :-(

Ο νόμος είναι ίδιος για όλους και για να το ξεκαθαρίσω σε τέτοια θέματα πρέπει να υπάρχουν οι ίδιες ποινές ανεξαρτήτως φυλής.

Ο νόμος σχετίζεται με τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες.Αμφιβάλετε ότι ένας αλλοδαπός είναι πιο πιθανό να είναι φανατικός μουσουλμάνος από έναν λευκό?

Μήπως με όλους αυτούς που έχουν περάσει τα σύνορα δεν έχουν μπε και εν δυνάμει τρομοκράτες?

Και εν τέλει ούτε να το απελάσει ήθελε,ούτε να τον εκτελέσει,γιατί είναι τόσο τρομερό να μεταφερθεί στο τελευταίο βαγόνι?(Μπορεί να το απαντήσει αυτό κάποιος?)

Παραδόξως αν και ο νόμος είναι ίδιος για όλους, και μιας και σύμφωνα με το insomnia ο τύπος παρανόμησε, ο σεκιουριτάς είχε μηδέν (0) υποστήριξη από την εταιρία που και αυτή ήξερε τον νόμο. Περίεργα πράματα...

Επίσης για το οτι οι αλλοδαποί είναι μόνο μαύροι, θύμισε μου το να το πούμε και στους έλληνες που έχουν μεταναστεύσει σε όλον τον κόσμο έτσι. Αποκλείεται να είναι λευκοί αυτοί... :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα αγοραζω απο δισκαδικα, και ζηταω αποδειξη ο,τι χρωμα και να εχει το δερμα του ταμια.

Δημοσ.

Ax ορκαδες μου,ποιος εχασε τον πολιτισμο και την κουλτουρα και τον βρηκαμε εμεις...το πηγα ff το θρεντ αλλα σε καποια αλλη τριτοκοσμικη απολιτιστη περιοχη οπως πχ βαρκελωνη(οποιος εχει παει ξερει τι γινεται στο ενυδριο απο μικροπωλητες)η νεα υορκη,θα του ειχαν ξηγηθει φορτωτικη στον πρωτο αντιλογο...

Δημοσ.

Στην Νέα Υόρκη ίσως τον πυροβολούσαν κιόλας επειδή ήταν μαύρος αλλά αυτά έχει η ζωή αν δεν είσαι λευκός. :rolleyes:

Δημοσ.

Δυστυχώς μια θέση εξουσίας (ή μια στολή ψευτοεξουσίας) κάνει πολλούς από εμάς να "ψηλώνουμε" 10 πόντους και να βγάζουμε τον μικρό δικατορίσκο από μέσα μας.

Ειναι απαραιτητο αυτο?Το οτι ο αλλος 50 χρονων τρωει στην μαπα ολη μερα τον καθε κομπλεξικο ανεξαρτητως χρωματος και απλα ζητησε να γινει αυτο που προβλεπει η αρμοδιοτητα του τον κανει δικτατορισκο?οργανωθειτε λιγο.

Στην Νέα Υόρκη ίσως τον πυροβολούσαν κιόλας επειδή ήταν μαύρος αλλά αυτά έχει η ζωή αν δεν είσαι λευκός. :rolleyes:

ρε ψηλε μου,ενα φορτηγο μαυροι μπλε και μωβ καναν καριερες παντου,μαυρος ειναι μεχρι και ο ομπαμιας μαυρος και ο λεμπρον μη λεμε οτι να ναι...

• Like 1
Δημοσ.

Παραδόξως αν και ο νόμος είναι ίδιος για όλους, και μιας και σύμφωνα με το insomnia ο τύπος παρανόμησε, ο σεκιουριτάς είχε μηδέν (0) υποστήριξη από την εταιρία που και αυτή ήξερε τον νόμο. Περίεργα πράματα...

Επίσης για το οτι οι αλλοδαποί είναι μόνο μαύροι, θύμισε μου το να το πούμε και στους έλληνες που έχουν μεταναστεύσει σε όλον τον κόσμο έτσι. Αποκλείεται να είναι λευκοί αυτοί... :rolleyes:

Παραδόξως?

Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα ο νόμος είναι ίσος για όλους?

Οι αλλοδαποί απολαμβάνουν ασυλία σε πολλές περιπτώσεις.Έλεγχος εισητηρίων(που να βγάλει άκρη ο ελεγκτής,άσε που κινδυνεύει να τον πουν ρατσιστή και να μπλέξει άσχημα,απλά προσπερνάει).Νοσοκομεία όσο υπήρχε το εισητήριο γινόταν ο χαμός και σχεδόν κανένας μετανάστης δεν πλήρωνε και περνούσε εν αντιθέσι βέβαια με τους Έλληνες.

Βρίζεις έναν Έλληνα και ανάθεμα αν σου κάνουν τίποτα,βρίζεις αλλοδαπό έφυγες για αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Καις μαγαζιά Ελλήνων,είσαι επαναστάτης,καις αλλοδαπώς είσαι ρατιστής.

Πουλάς παράνομα πράγματα(βλ.καστανάς) και είσαι Έλληνας συλλαμβάνεσαι,είσαι αλλοδαπός,απλά περνάς την είσοδο της Ασοεε και χαίρεις και της προστασίας λοβοτομημένων παρατάξεων :-D .

Ο κάθε ξένος επιβάλλεται να συνεχίσει τα έθιμα του και τις παραδόσεις του και να είναι περήφανος για αυτά(βλ.τζαμί,πορείες μουσουλμάνων στο κέντρο και θρησκευτικές γιορτές στον Πειραιά όπου μαστιγώνονται στη μέση του δρόμου με καρφιά...)

Όσο για το σχόλιο για λευκούς αλλοδαπούς(αν και το διατύπωσα λάθος) πιστεύω να καταλάβεις τι εννοώ με τη φράση "ύποπτο αλλοδαπό".

Αλήθεια με το σχόλιο που έκανες πιστεύεις ότι θεωρώ ότι όλοι οι αλλοδαποί είναι μαύροι?

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είπα εγώ κάτι τέτοιο. Απλά λέω μη του χρεώνεις ότι είναι ντε και καλά ρατσιστής. Μπορεί να είναι απλά "μαλάκας", κάφρος, ανεπκπαίδευτος, ψευτόμγκας κλπ κλπ

Συνήθως όλα αυτά πάνε σετάκι, οπότε αν τα έχεις αυτά, ε, δεν θα είσαι και ρατσιστής?  :P

Πιάνεσαι απο μια λέξη που είπα ("Κηφισιωτισα"), πας στο Άρια Φυλή και καταλήγεις στο συμπέρασμα "Το ότι κάποιοι θα είχατε ονειρώξεις το βράδυ με την εικόνα του σεκιουριτά να κλωτσάει έξω από το τρένο τον μετανάστη (και να το έχετε τραβήξει σε βίντεο για δίκη σας απόλαυση), είναι μια άλλη ιστορία... " μου φαίνεται αρκετά επι προσωπικού και επίσης εμμέσως το πολιτικοποιείς μπορει όχι αναφέροντας το πολιτικό κόμμα αλλα φωτογραφίζοντας πρακτικές που κατα καιρούς ακούγονται...

Verba volant, scripta manet...

Για μένα το θέμα λήξαν...στο κατω κατω δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε....

πλέον όχι security στο Μετρο, μονο Αστυνομία, αυτοί βαρανε και με το νόμο :D

Και που να σου έκανα και quote... :)

Και συ φαντάζομαι όταν έρχεται ο υδραυλικός και σου λέει 100 με απόδειξη, 60 χωρίς, επιλέγεις το πρώτο?  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως όλα αυτά πάνε σετάκι, οπότε αν τα έχεις αυτά, ε, δεν θα είσαι και ρατσιστής?   :P

Εξαρτάται, άλλοι χρηισμοποιούν τη "λογική" σου, γιατί "συνήθως" τρομοκράτες είναι μαυροι.

Δε βλέπω γιατί η λογική σου δε χαρακτιρίζει ΕΣΕΝΑ ως ρατσιστή.

Ρατσιστής είναι αυτός που κρίνει με το "συνήθως" και όχι με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Υπό αυτή την έννοια σε θεωρώ ως τον χείριστο ρατσιστή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εξαρτάται, άλλοι χρηισμοποιούν τη "λογική" σου, γιατί "συνήθως" τρομοκράτες είναι μαυροι.

Δε βλέπω γιατί η λογική σου δε χαρακτιρίζει ΕΣΕΝΑ ως ρατσιστή.

Ρατσιστής είναι αυτός που κρίνει με το "συνήθως" και όχι με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Υπό αυτή την έννοια σε θεωρώ ως τον χείριστο ρατσιστή.

Μην το γενικεύεις έτσι. Το να μη θέλω να έχω επαφές με έναν φασίστα ή γενικώς μαλάκα, δεν με κάνει ρατσιστή! Αν όμως εκεί που έπινα τον καφέ μου, καθόταν ένας τέτοιος δίπλα μου και πήγαινα και απαιτούσα να φύγει ...ε καταλαβαίνεις πως μετά θα έχουμε περάσει την κόκκινη γραμμή! Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φεύγω εγώ... :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...