Dinos_12345 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Σπουδάζω πο πληροφορική στο ΤΕΙ Αθήνας. Σήμερα βγήκε η βαθμολογία σε ένα μάθημα το οποίο έχω γράψει 7 100% και με έκοψε με 4. Ρώτησα κόσμο και πολλοί από αυτούς που ρώτησα πήραν επίσης 4. Μια κοπέλα μάλιστα μου είπε ότι περίμενε μηδέν και πήρε 4. Κατέληξα λοιπόν ότι εφαρμόστηκε η κλασσική μέθοδος ανεμιστήρα. Θα πάω στο γραφείο της βλαμμένης και θα βγάλω άκρη. Συμμετείχα και στο μάθημα, αν δει ποιός είμαι θα με περάσει. Το θέμα είναι ότι αυτοί που δεν θα πάνε στο γραφείο έχουν αδικηθεί. Δεν έχει σημασία πόσοι από αυτούς, σημασία έχει ότι υπάρχουν. Πάλι πριν λίγες μέρες στον προγραμματισμό θεωρία, με έκοψε με 2, πήγα στο γραφείο, είδε ότι είχα σωστά τα θέματα, με πήγε 6. Πολλά άτομα έκαναν το ίδιο. Πως γίνεται να περνάνε τέτοιες τακτικές ατιμώρητες. Να μου πεις στην Ελλάδα είσαι ρε φίλε, αλλά σοβαρά, ένας που έγραψε ότι να ναι, ίδιο βαθμό με έναν που ήξερε τι έκανε; Για πείτε και εσείς τις ιστορίες σας 1
warlock9_0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 κάπου το έχω ξαναγράψει αλλά βαριέμαι να το ψάχνω πάω και δίνω αναβαθμολόγηση Java ενώ δουλεύω και τη χρησιμοποιώ ήδη ~2 χρόνια με κόβει ενώ είμαι σίγουρος οτι έχω γράψει 9-10 πάω στο γραφείο του λέω να το δω? το βλέπω, του λέω μια χαρά είναι το κοιτάει και απαντάει, δεν κάνει compile live your myth in ΠΑΠΕΙ 8
gokuthelegend Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί το κάνουν αυτό; Να υποθέσω ότι βαριούνται να καθίσουν να βαθμολογίσουν;
haris013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 αδερφέ σε νιώθω απόλυτα βίωσα σήμερα το ίδιο πράγμα, παίρνω 2 στο μάθημα και φρικάρω, πάω σήμερα βρίσκω τον καθηγητή του λέω να δώ το γραπτό, το βλέπω τον ρωτάω γιατί δεν μου έχει μετρήσει τις ασκήσεις που έχω λύσει, μου λέει δεν είναι σωστές, του λέω γιατί, τις ξανακοιτάει, μου απαντάει τις έκανες με άλλο τρόπο, σωστά είναι και φεύγω με ένα 6.5... αντε βγάλε άκρη τώρα και θεος ξέρει πόσες φορές έχει γίνει αυτό ξανά και δεν το έχω πάρει εγώ ή οι υπόλοιποι πρέφα.... 5
MaurosPiraths Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ΤΕΙ Θηβας εχω περασει μαθημα απαντωντας 3 φορες με τα ιδια ακριβως λογια σε 3 διαφορετικες ερωτησεις. Εχει περασει στο ιδιο μαθημα παιδι που εγραψε για το Game of thrones. Εχει κοπει κοπελα που ειχε στο μπουτι της ολες τις απαντησεις και τις αντεγραψε με 1. 4
*nenya* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ακόμα θυμάμαι μάθημα που πήρα 5 ενώ το γραπτό μου ήταν για 9+. Το ίδιο έκανε και σε άλλους τρεις φοιτητές, οπότε μαζευτήκαμε και κλείσαμε ραντεβού να πάμε στο γραφείο της κυρίας. Αν μας έβλεπε θα θυμόταν ότι ήμασταν οι μόνοι που παρακολουθούσαμε στο μάθημά της. Και όμως...4 φορές τελικά πήγαμε απ'το γραφείο της κατόπιν ραντεβού και τις 4 φορές έλαμψε δια της απουσίας της. Ίσως επειδή είχε λερωμένη την φωλιά της; Και άλλοι φοιτητές μας είπαν ότι πήραν 9 ενώ ήταν σίγουροι ότι είχαν γράψει για 3 και κάτω. Α ρε ανεμιστήρα αθάνατε! 3
onty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εχω παρει 3 και το μονο που εγραψα ηταν το ανεκδοτο με το κεφαλι του ταυρου δηλαδη 2 σελιδες πραμα 1
Gtr34 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το πιο περίεργο που μου έχει τύχει, είναι ο διπλανός μου να αντιγράψει τα πάντα από εμένα. Αυτός πέρασε το μάθημα, εγώ κόπηκα. Επίσης, έχω κοπεί σε εργασία που αφορούσε ένα σχέδιο.Μου είπε ότι πρέπει να το διορθώσω αν θέλω να περάσω το μάθημα.Του πάω ακριβώς το ίδιο μετά από δύο μέρες, χωρίς αλλαγές και με πέρασε με 9. 4
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί το κάνουν αυτό; Να υποθέσω ότι βαριούνται να καθίσουν να βαθμολογίσουν;Ή συγκεκριμένη είχε να διορθώσει και διακριτά μαθηματικά ~250 γραπτά. Ή πλάκα είναι ότι είχαμε δύο καθηγητές σε αυτό το μάθημα. Δεν ξέρω γιατί αλλά διόρθωσε μόνη της.
Ison_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί το κάνουν αυτό; Να υποθέσω ότι βαριούνται να καθίσουν να βαθμολογίσουν; Προφανώς. Αλλά κυρίως γιατί ξέρουν ότι μπορούν.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γράφουμε μηχανική ρευστών θεωρία 70 άτομα, βγαίνουν τα αποτελέσματα και πέρασε ένας (1) μόνο! Βαριόταν τόσο πολύ ο καθηγητής ή είπε να βάλει τον ανεμιστήρα στο τέρμα και ότι κάτσει;
Gtr34 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γράφουμε μηχανική ρευστών θεωρία 70 άτομα, βγαίνουν τα αποτελέσματα και πέρασε ένας (1) μόνο! Βαριόταν τόσο πολύ ο καθηγητής ή είπε να βάλει τον ανεμιστήρα στο τέρμα και ότι κάτσει; Κάθε σχολή έχει τον "σφάχτη" της! Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάνουν, για να το παίξουν ιστορία.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά σε εμένα δεν περνάνε αυτά. Έχω πει ότι θα βγω στα τέσσερα χρόνια και θα γίνει. Στον προγραμματισμό έκατσα 3 ώρες στο γραφείο μέχρι να το καταλάβει του εξηγούσα το ίδιο πράγμα. Εργαστήριο με 10 και θεωρία θα με έκοβε με 2 αν δεν πήγαινα. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. 1
4saken Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πολλες φορες δεν τα διορθωνουν αυτοι αλλα οι βοηθοι τους...
censOred Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Στην σχολη μου παντως ηταν περισσοτερες οι φορες που ημουνα για 4 και πηρα 5 παρα να χω γραψει βαθμο οβρ 6,5 και να κοπω. αντιςτοιχα εχω παρει 10αρια που ο βαθμος μου ηταν για 8,5-9.να τα λεμε κι αυτα. Προγραμματισμος σ ε χαρτι και επιχειρηματα του τπου δεν κανει compile εειναι αστεια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα