Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια προπληρωμένη της Πειραιώς. Στο email είχε σταλεί ένα μήνυμα από την τράπεζα ότι το i-cardonline σταματάει τη λειτουργία. Δεν είχα ασχοληθεί τόσο με την κάρτα αυτή, γι'αυτό δεν το έψαξα περαιτέρω. Ξέρει κανείς που έχει την ίδια κάρτα, τι μπορώ να κάνω για να βλέπω το υπόλοιπο; Πρέπει να κάνω αυτό με το winbanking της πειραιώς; Θέλει να πάω έγγραφα; Γνωρίζει κάποιος;

Δημοσ.

Μπορείς μέσω ebanking να δεις το υπόλοιπο, αν έχεις ήδη λογαριασμό στην τράπεζα τότε έχουν τα στοιχεία σου και δεν χρειάζεται να πας κάποιο χαρτί, απλώς πας με την ταυτότητά σου και τους λες ότι θες να ανοίξεις e-banking. Επίσης, αν δεν έχεις λογαριασμό, από την στιγμή που έχεις και την κάρτα ίσως να μην χρειάζεται καν λογαριασμός αφού έχουν τα στοιχεία σου και να μπορείς πάλι να σου κάνουν e-banking. Επίσης αν θες μπορείς να πηγαίνεις στο ATM και να βλέπεις από εκεί επιλέγοντας από το μενού το "ερώτηση υπολοίπου" ή κάπως έτσι.

Δημοσ.

210 3288000

πες στο μαγντοφωνημενο μηνυμα(που σε ρωταει τι θελεις) οτι θες να μιλησεις με αντιπροσωπο αυτος θα σε ρωτησει διαφορα για επιβεβαιωση και θα σου πει το υπολοιπο....!

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αν θες μπορείς να πηγαίνεις στο ATM και να βλέπεις από εκεί επιλέγοντας από το μενού το "ερώτηση υπολοίπου" ή κάπως έτσι.

σορρυ που δεν το έγραψα πριν. Παλιά είχα της τράπεζας Κύπρου, και αφότου τα πήρε η Πειραιώς, άλλαξε και η κάρτα. Μου έδωσαν αυτή με το μαύρο χρώμα, όμως δεν έχει τσιπάκι (αυτό το χρυσό) για να το βάλω σε ατμ...

Δημοσ.

σορρυ που δεν το έγραψα πριν. Παλιά είχα της τράπεζας Κύπρου, και αφότου τα πήρε η Πειραιώς, άλλαξε και η κάρτα. Μου έδωσαν αυτή με το μαύρο χρώμα, όμως δεν έχει τσιπάκι (αυτό το χρυσό) για να το βάλω σε ατμ...

ebanking και καθάρισες, τιποτα αλλο

Δημοσ.

Από εδώ πρέπει να πας, αν ΔΕΝ τα έχεις πάει ακόμη, για να ανοίξεις e-banking, τα εξής:

1. ταυτότητα,

2. φορολογική δήλωση, (ή βεβαίωση από την εφορία ότι δεν είσαι υπόχρεος υποβολής φορολογικής)

3. λογαριασμό από υπηρεσία κοινής οφέλειας (ΔΕΗ η ΟΤΕ -ή άλλου παρόχου-, σε μένα την τελευταία φορά επέμεναν για ΟΤΕ, δεν ξέρω γιατί, ίσως θέλουν να φαίνεται και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας),

4.βεβαίωση εργοδότη αν δουλεύεις ή κάρτα ανεργίας.

Δημοσ.

Από εδώ πρέπει να πας, αν ΔΕΝ τα έχεις πάει ακόμη, για να ανοίξεις e-banking, τα εξής:

1. ταυτότητα,

2. φορολογική δήλωση, (ή βεβαίωση από την εφορία ότι δεν είσαι υπόχρεος υποβολής φορολογικής)

3. λογαριασμό από υπηρεσία κοινής οφέλειας (ΔΕΗ η ΟΤΕ -ή άλλου παρόχου-, σε μένα την τελευταία φορά επέμεναν για ΟΤΕ, δεν ξέρω γιατί, ίσως θέλουν να φαίνεται και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας),

4.βεβαίωση εργοδότη αν δουλεύεις ή κάρτα ανεργίας.

ok, για δεύτερο λέει ή αυτό ή εκκαθαριστικό. Επειδή για να βγαλω την καρτα είχα παει εκκαθαριστικό του πατέρα μου, γίνεται να πάω πάλι αυτό;

Δημοσ.

ok, για δεύτερο λέει ή αυτό ή εκκαθαριστικό. Επειδή για να βγαλω την καρτα είχα παει εκκαθαριστικό του πατέρα μου, γίνεται να πάω πάλι αυτό;

Πως είχες πάει το εκκαθαριστικό του πατέρα σου; Ταυτότητα είχες πάει την δική σου; Επίσης πότε έγινε; Ίσως σου ζητήσουν επικαιροποίηση στοιχείων, δηλαδή να πας ένα ποιο πρόσφατο εκκαθαριστικό. 

Δημοσ.

Κι εμένα μου την είχαν αλλάξει αλλά μπαίνει κανονικά σε ΑΤΜ. Υποτίθεται ότι μπορείς να κάνεις και ανάληψη με αυτήν.

Δημοσ.

Κι εμένα μου την είχαν αλλάξει αλλά μπαίνει κανονικά σε ΑΤΜ. Υποτίθεται ότι μπορείς να κάνεις και ανάληψη με αυτήν.

Τις αναλήψεις στις prepaid τις έχουν κόψει λόγω Capital Controls. Πριν από τα CC μπορούσες να κάνεις ανάληψη.

Δημοσ.

Πως είχες πάει το εκκαθαριστικό του πατέρα σου; Ταυτότητα είχες πάει την δική σου; Επίσης πότε έγινε; Ίσως σου ζητήσουν επικαιροποίηση στοιχείων, δηλαδή να πας ένα ποιο πρόσφατο εκκαθαριστικό. 

ναι, δική μου ταυτότητα. Έγινε νομίζω τον Μάιο, πέρυσι.

Δημοσ.

Γινετε ειναι προστατευόμενο μέλος

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αυτό με το winbank for cards θα το δοκιμάσω. Σε περίπτωση που θέλω να έχω ebanking, είναι ασφαλές ως υπηρεσία; Δηλ δεν παίζει να κλαπούν κωδικοί ή τπτ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...