Zarniwoop Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, Έχω ένα προβληματάκι με την δημιουργία λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς. Έχω συγκεντρώσει την απαραίτητη χαρτούρα αλλά μου λείπει ένα πράγμα. Χρειάζομαι έναν λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ στο όνομά μου από τη κατοικία μου εδώ που σπουδάζω. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχω αφού οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έρχονται στο όνομα αυτής που μου νοικιάζει το σπίτι και οι λογαριασμοί του ΟΤΕ έρχονται στο όνομα του συγκάτοικού μου. Τι πρέπει να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Μη πείτε να ρωτήσω στην τράπεζα γιατί δεν μπορώ να πάω προς το παρόν, μένω μακριά. Ευχαριστώ πολύ!
Sorath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο να τους ρωτήσεις...... 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε τηλέφωνο και σιγουρέψου ότι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό - είχα την εντύπωση ότι λόγω περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) δεν ανοίγουν λογαριασμούς παρά μόνο μισθοδοσίας... 10
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Προ cc, στην Alpha είχαν δεχτεί λογαριασμό τηλεφωνίας, όχι του ΟΤΕ. Φοβάμαι, όμως, ότι ισχύει αυτό που επισημαίνει ο paredwse.
Zarniwoop Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Είχα ρωτήσει στην τράπεζα στην αρχή και γίνεται. Είναι για το πρόγραμμα Erasmus και θέλει αποδεικτικά και από αυτό. Γίνεται πάντως. Και επειδή είμαστε φοιτητές, δεν μπορώ να πάρω ούτε τηλέφωνο προς το παρόν. Προτίμησα να ρωτήσω εδώ.
Mr_Proper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Φωτοτυπία ταυτότητας, συμβόλαιο μίσθωσης και τον λογαριασμό έτσι προκύπτει ότι ο "Tαδόπουλος" που μένει στην "Φωκίωνος Νέγρη 16" όπως φαίνεται στον λογαριασμό του ΟΤΕ είναι συγκάτοικος σου όπως προκύπτει απο το μισθωτήριο συμβόλαιο της Φωκίωνος Νέγρη...Αν δεν είσαι στο συμβόλαιο τότε μόνο μαϊμουδιά μπορείς να κάνεις σκάναρε τον λογαριασμό του ΟΤΕ (καλύτερα ζήτα να τον πάρεις με mail για να τον έχεις σε PDF μορφή) άνοιξε τον στο word βγάλε το όνομα του συγκατοίκου σου βάλε το δικό σου και εκτύπωσε δίπλωσε το 2 φορές (όπως ειναι διπλωμένος ο λογαριασμός όταν έρχεται σε γραμμα) για να κάνει τσάκιση βγάλτο φωτοτυπία και πήγαινε στην τράπεζα με την φωτοτυπία...μην φοβάσαι δεν θα ελέγξουν τίποτα αυτό με την τσάκιση στο είπα γιατι πιστεύω ότι αν ειναι να κάνεις κάτι καντο καλά 3
Zarniwoop Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Φωτοτυπία ταυτότητας, συμβόλαιο μίσθωσης και τον λογαριασμό έτσι προκύπτει ότι ο "Tαδόπουλος" που μένει στην "Φωκίωνος Νέγρη 16" όπως φαίνεται στον λογαριασμό του ΟΤΕ είναι συγκάτοικος σου όπως προκύπτει απο το μισθωτήριο συμβόλαιο της Φωκίωνος Νέγρη... Αν δεν είσαι στο συμβόλαιο τότε μόνο μαϊμουδιά μπορείς να κάνεις σκάναρε τον λογαριασμό του ΟΤΕ (καλύτερα ζήτα να τον πάρεις με mail για να τον έχεις σε PDF μορφή) άνοιξε τον στο word βγάλε το όνομα του συγκατοίκου σου βάλε το δικό σου και εκτύπωσε δίπλωσε το 2 φορές (όπως ειναι διπλωμένος ο λογαριασμός όταν έρχεται σε γραμμα) για να κάνει τσάκιση βγάλτο φωτοτυπία και πήγαινε στην τράπεζα με την φωτοτυπία... μην φοβάσαι δεν θα ελέγξουν τίποτα αυτό με την τσάκιση στο είπα γιατι πιστεύω ότι αν ειναι να κάνεις κάτι καντο καλά Είναι σίγουρο ότι δεν το ψάχνουν; Γιατί αυτό μου φαίνεται να είναι η μόνη μου λύση προς το παρόν.
Silverage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Φρόντισε να γίνει τίποτα και να σε τρέχουνε. Εγώ λέω να πάρεις το ενοικιαστήριο και το λογαριασμό για να τους δείξεις.
Mr_Proper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Είναι σίγουρο ότι δεν το ψάχνουν; Γιατί αυτό μου φαίνεται να είναι η μόνη μου λύση προς το παρόν. Τίποτα η υπάλληλος του 10ώρου και των 850 ευρώ απλά θα δει οτι γράφει ΟΤΕ... και θα το βάλει στον φάκελο που θα σκονιστεί για μια αιωνιότητα Φρόντισε να γίνει τίποτα και να σε τρέχουνε. Εγώ λέω να πάρεις το ενοικιαστήριο και το λογαριασμό για να τους δείξεις. μα όλο αυτό υποτίθεται οτι θα το κάνει αν δεν είναι το όνομα του στο ενοικιαστήριο ...
kfyros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε το λογαριασμό ρε φίλε με το όνομα του σπιτονοικοκύρη και δώστον.Πες τους ότι είναι στο όνομα του σπιτονοικοκύρη, σιγά τα λάχανα.Και έχε μαζί το μισθωτήριο συμβόλαιο (αν στο ζητήσουν, σπάνια).Ακόμα πιο σπάνια, μπορεί να σου ζητήσει κανείς υπεύθυνη δήλωση ότι μένεις εκεί ή ότι αυτή θα είναι η διεύθυνση αλληλογραφίας. Αν δεν έχεις κάνει συμβόλαιο, να κάνεις.Στη φορολογική δήλωση που θα δηλώσεις κατοικία; Στους γονείς σου;Για να πάρεις λεφτά από το εράσμους δεν θα πρέπει να δώσεις ενοικιαστήριο συμβόλαιο; 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε τηλέφωνο και σιγουρέψου ότι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό - είχα την εντύπωση ότι λόγω περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) δεν ανοίγουν λογαριασμούς παρά μόνο μισθοδοσίας... Νομίζω ανοίγουν μόνο μισθοδοσίας και σε φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλη πόλη και δεν έχουν άλλο λογαριασμό στο όνομά τους. Στην Εθνική πρόσφατα είχα πετύχει τέτοια περίπτωση με φοιτητή που άνοιξε κανονικά.
Stef_25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Να υποθεσω οτι αυτοι που λενε να κανει πλαστογραφια,αν γινει καποιος ελεγχος θα αναλαβουν την ευθυνη να τρεχουν εκεινοι? NOT 2
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, Έχω ένα προβληματάκι με την δημιουργία λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς. Έχω συγκεντρώσει την απαραίτητη χαρτούρα αλλά μου λείπει ένα πράγμα. Χρειάζομαι έναν λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ στο όνομά μου από τη κατοικία μου εδώ που σπουδάζω. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχω αφού οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έρχονται στο όνομα αυτής που μου νοικιάζει το σπίτι και οι λογαριασμοί του ΟΤΕ έρχονται στο όνομα του συγκάτοικού μου. Τι πρέπει να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Μη πείτε να ρωτήσω στην τράπεζα γιατί δεν μπορώ να πάω προς το παρόν, μένω μακριά. Ευχαριστώ πολύ! Είσαι σίγουρος ότι σου ζήτησαν αυτό ακριβώς που γράφεις στα bold? Πρόσφατα εγώ προσωπικά έκανα επικαιροποίηση στοιχείων σε τράπεζα δείχνοντας λογαριασμό vodafone-hol, ο οποίος δεν ήταν καν στο όνομα μου. Συγκεκριμένα "Πρόσφατο λογαριασμό Οργανισμού Κοινής Ωφελείας" ζητάνε.
kleo1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 πάντως έχει ξεφτιλιστεί το θέμα με αυτά που ζητάνε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα