Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Σκεφτομουν να αγοράσω κατι σαν ιατρικο βραχιολακι. Δεν πασχω απο κατι αλλα ζω μονος μου και φοβαμαι οτι αν μου τυχει κατι δε θα ξερουν ποιος ειμαι / ποιον να ειδοποιησουν. Οποτε σκεφτομουν να εχω πανω περα απο τα στοιχεια μου και καποιο τηλ. επικοινωνίας. Ξέρετε αν υπαρχει στην Ελλαδα ή μεσω ίντερνετ κατι τέτοιο;

Δημοσ.

Πιστεύω οτι με το τραμ βρηκαν τα στοιχεία μου απο το κινητο αν και μου ειπαν οτι μιλουσα. Στην οθονη κλειδωματος ειχα ονομα, επωνυμο, διευθυνση. Αλλα αν ηταν κατι πιο σοβαρο οι δικοι μου θα το μαθαιναν μετα απο μερες.

Δημοσ.

Στους φυλακισμένους δεν βάζουν τέτοια;

Συνδυάζοντας το avatar με το νικ, λες ο xpapias να είναι ένα παπί φυλακισμένο σε σώμα πρόβατου;

• Like 3
Δημοσ.

Γεια χαρά. Σκεφτομουν να αγοράσω κατι σαν ιατρικο βραχιολακι. Δεν πασχω απο κατι αλλα ζω μονος μου και φοβαμαι οτι αν μου τυχει κατι δε θα ξερουν ποιος ειμαι / ποιον να ειδοποιησουν. Οποτε σκεφτομουν να εχω πανω περα απο τα στοιχεια μου και καποιο τηλ. επικοινωνίας. Ξέρετε αν υπαρχει στην Ελλαδα ή μεσω ίντερνετ κατι τέτοιο;

βάλε τη στρατιωτική σου ταυτότητα στο λαιμό. Ονοματεπώνυμο και ομαδα αίματος. 

Δημοσ.

Κανε ενα barcode στο καρπο οπου αν σκεφτει να σε σκαναρει καποιος να βγαλει στοιχεια.

Σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Αλλα μας βλεπω σε μερικα χρονια ετσι.

Δημοσ.

Κανε ενα barcode στο καρπο οπου αν σκεφτει να σε σκαναρει καποιος να βγαλει στοιχεια.

hitman aka καραφλοσκωτόστρας :P

• Like 1
Δημοσ.

Το barcode είναι απλώς ένα νούμερο, δεν έχει αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Σωστή η λογική σου αλλά θα έπρεπε να πεις QR Code.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...