xpapias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρά. Σκεφτομουν να αγοράσω κατι σαν ιατρικο βραχιολακι. Δεν πασχω απο κατι αλλα ζω μονος μου και φοβαμαι οτι αν μου τυχει κατι δε θα ξερουν ποιος ειμαι / ποιον να ειδοποιησουν. Οποτε σκεφτομουν να εχω πανω περα απο τα στοιχεια μου και καποιο τηλ. επικοινωνίας. Ξέρετε αν υπαρχει στην Ελλαδα ή μεσω ίντερνετ κατι τέτοιο;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Βαλε ενα σαν και αυτα που βάζουν στους σκύλους (δεν κανω πλάκα) 1
bedazzled Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Στους φυλακισμένους δεν βάζουν τέτοια;
warlock9_0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 άμα ξαναγίνεις με το τραμ δε σε σώζει το βραχιολάκι πάπια! 1
xpapias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω οτι με το τραμ βρηκαν τα στοιχεία μου απο το κινητο αν και μου ειπαν οτι μιλουσα. Στην οθονη κλειδωματος ειχα ονομα, επωνυμο, διευθυνση. Αλλα αν ηταν κατι πιο σοβαρο οι δικοι μου θα το μαθαιναν μετα απο μερες.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Στους φυλακισμένους δεν βάζουν τέτοια; Συνδυάζοντας το avatar με το νικ, λες ο xpapias να είναι ένα παπί φυλακισμένο σε σώμα πρόβατου; 3
xpapias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Βαλε ενα σαν και αυτα που βάζουν στους σκύλους (δεν κανω πλάκα) Να "τσιπαριστώ"; 1
thant Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Να "τσιπαριστώ"; Οχι, περιλαίμιο με ταυτότητα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Να "τσιπαριστώ"; Don' t do it πάπια Άκου και προβληματίσου 2
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρά. Σκεφτομουν να αγοράσω κατι σαν ιατρικο βραχιολακι. Δεν πασχω απο κατι αλλα ζω μονος μου και φοβαμαι οτι αν μου τυχει κατι δε θα ξερουν ποιος ειμαι / ποιον να ειδοποιησουν. Οποτε σκεφτομουν να εχω πανω περα απο τα στοιχεια μου και καποιο τηλ. επικοινωνίας. Ξέρετε αν υπαρχει στην Ελλαδα ή μεσω ίντερνετ κατι τέτοιο; βάλε τη στρατιωτική σου ταυτότητα στο λαιμό. Ονοματεπώνυμο και ομαδα αίματος.
gokuthelegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αστυνομική ταυτότητα δεν έχεις; γιατί χρειάζεσαι κάτι άλλο;
Liverpool89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Κανε ενα barcode στο καρπο οπου αν σκεφτει να σε σκαναρει καποιος να βγαλει στοιχεια. Σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Αλλα μας βλεπω σε μερικα χρονια ετσι.
haris013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Κανε ενα barcode στο καρπο οπου αν σκεφτει να σε σκαναρει καποιος να βγαλει στοιχεια. Σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Αλλα μας βλεπω σε μερικα χρονια ετσι. hitman aka καραφλοσκωτόστρας 1
gokuthelegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Κανε ενα barcode στο καρπο οπου αν σκεφτει να σε σκαναρει καποιος να βγαλει στοιχεια. Σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Αλλα μας βλεπω σε μερικα χρονια ετσι. Το barcode είναι απλώς ένα νούμερο, δεν έχει αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Σωστή η λογική σου αλλά θα έπρεπε να πεις QR Code.
taazz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το barcode είναι απλώς ένα νούμερο, δεν έχει αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Σωστή η λογική σου αλλά θα έπρεπε να πεις QR Code. Πλάνη. https://en.wikipedia.org/wiki/Code_128
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα