Perambulator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το Booking.com, που ανήκει στο Priceline Group, ενσωματώνει νέα λειτουργία, ώστε να προτείνει δωμάτιο στον χρήστη με βάση τα ενδιαφέροντά του και όχι μόνο με βάση τον προορισμό του. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει να καθιστά διαθέσιμη, σε ορισμένους χρήστες, τη λειτουργία Passion Search, η οποία προτείνει προορισμούς και ξενοδοχεία με βάση ενδιαφέροντα όπως η παρακολούθηση των αστεριών, τα καυτερά φαγητά, η χαρτοπαιξία και η ανάβαση σε βουνά. Σύμφωνα με δήλωση του Pepijn Rijvers, CMO του Booking.com, στο Marketing.FWD conference του VentureBeat, η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει 230 διαφορετικές κατηγορίες από passions, με βάση εκατομμύρια εγκεκριμένων προορισμών. Πρόσθεσε επίσης ότι το Passion Search είναι πλέον ενσωματωμένο στη βασική αναζήτηση του Booking.com, παρά το γεγονός ότι, προς το παρόν, είναι διαθέσιμο για περιορισμένο αριθμό χρηστών. Site: VentureBeat
damoclesword Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα άμα δει τον τραπεζικό μου λογαριασμό, θα μου βγάλει "κάτσε σπίτι καλύτερα ρε κακομοιρη, που μου θες και ταξίδια" γι αυτό κάνω νέο tab incognito στον browser! 11
Makis38 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μεγἀλη απατεωνιά εταιρία, ξεκινώντας με το ό,τι και να ψάξεις, στου διαόλου τη μάνα ξενοδοχείο και εκτός σεζόν σου λέει τελευταίο δωμάτιο...τρεχάτεεεε...τα reviews άλλη απάτη, το ξέρω από άτομο που έχει ξενώνα στα Ζαγοροχώρια. Είναι προτιμότερο να πάρεις μόνος σου τηλέφωνο το ξενοδοχείο που σου προτείνει και πετυχαίνεις τις περισσότερες φορές καλύτερη τιμή. Δοκιμάστε οι μη έχοντας δοκιμάσει. 4
Thanos1972 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 δεν ισχυει σε καμια περιπτωση το παραπανω που λες σε σοβαρό 5στερο ξενοδοχειο.το να σου δωσει καλύτερη τιμη απο το τηλεφωνο απο οτι στην booking.το πολυ πολυ να σου δωσει την ιδια.και παλι παίζεται εαν δεν εχει καλη διαθεσιμότητα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μεγἀλη απατεωνιά εταιρία, ξεκινώντας με το ό,τι και να ψάξεις, στου διαόλου τη μάνα ξενοδοχείο και εκτός σεζόν σου λέει τελευταίο δωμάτιο...τρεχάτεεεε...τα reviews άλλη απάτη, το ξέρω από άτομο που έχει ξενώνα στα Ζαγοροχώρια. Είναι προτιμότερο να πάρεις μόνος σου τηλέφωνο το ξενοδοχείο που σου προτείνει και πετυχαίνεις τις περισσότερες φορές καλύτερη τιμή. Δοκιμάστε οι μη έχοντας δοκιμάσει. Γιατι απατεωνια οι αξιολογησεις;
Belisarius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Όπου κι αν έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
Makis38 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι απατεωνια οι αξιολογησεις; Αρκετές fake, το TripAdvisor πιο αξιόπιστο....
Conan2046 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μιλάς για 5άστερο, έχει και 4άστερα, πάρε παράδειγμα και μάθε, Corfu Palma Boutique, Ιούνιος 2015, τιμή Booking 150 τη μέρα, τηλέφωνο καπάκι στον ιδιοκτήτη (Σπύρος) για 12 μέρες κάτω από 1700, όχι ότι τον ήξερα και από πριν. Προμήθεια του Booking 15-20%. Έπιασες μία περίπτωση το 5άστερο...καλά...φυσικά και μιλάμε για Ελλάδα πάντα, όχι εξωτερικό.... To booking σου δίνει πρόσβαση σε στοιχεία, κριτικές και την δυνατότητα να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Εγώ προσωπικά βρίσκω αδικαιολόγητα τα παράπονα των ξενοδόχων για τις προμήθειες αφού αν δεν ήταν το booking απλώς δεν θα το επιλέγαμε καν...
Tigran Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Τι πιο λογικό από το να χρησιμοποιείς μια πλατφόρμα για να βρεις αυτό που σε καλύπτει περισσότερο και μετά να το παρακάμπτεις για να πάρεις καλύτερη τιμή; Κανονικά θα έπρεπε να κράζετε τους ξενοδόχους, που για να αποφύγουν να πληρώσουν το booking.com (το οποίο τους φέρνει αβέρτα κόσμο - ειδικά από το εξωτερικό), προτιμούν να δίνουν ελαφρώς καλύτερες τιμές απευθείας στον πελάτη. Άσε που το booking.com δίνει πολλές καλύψεις στον πελάτη και "αναγκάζει" (σε εισαγωγικά) τον ξενοδόχο να του προσφέρει το καλύτερο δυνατό, γιατί αλλιώς μπορεί να φάει κακή κριτική, να του ζητήσει επιστροφή χρημάτων ο πελάτης αν δεν είναι όλα όπως περιγράφονται κτλ κτλ. Μην αφορίζετε πράγματα και καταστάσεις, επειδή βρήκατε τρόπο να γλιτώσετε 100€. Όλα έχουν τον ρόλο τους. 4
japetus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Στο booking πληρωνεις τη σιγουρια και την εξυπηρετηση. Υπαρχουν κι αλλες εταιρειες, πού ίσως δινουν φτηνοτερα δωματια, το μπούκιγκ όμως είναι εγγύηση. Το θέμα είναι οτι σε έναν ξενοδοχο το μπούκιγν απαιτει να έχει κάποια δωματια μόνο για τους πελάτες τους σάιτ του, έχει δεν έχει κίνηση το ξενοδοχείο. Θέλω να πω, έστω κι αν εμφανιστεί στην πόρτα πελάτης και δεν έχει άλλο διαθέσιμο δωματιο, δεν μπορεί να του δώσει αυτό που κρατα για το σάιτ παρά μόνο αν το κλείσει ο ίδιος ο πελάτης από το ιντερνετ.. Αυτο αναγκαζει κάποιους ξενοδόχους στην Ελλάδα να διαθέτουν πολύ μικρό αριθμό δωματίων στην booking και να δίνουν καλύτερες τιμές στους πελάτες πόρτας.. Δεν ισχύει όμως γενικά αυτό.... ΄Σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση, μόνο καλά λόγια έχω να πω, πρόσφατα γύρισα από επαγγελματικό ταξίδι και ενώ είχα κλείσει δωμάτιο (των 30 ευρώ), φτάνοντας στο προορισμό μου και τηλεφωνώντας για να δω πώς θα πάω, μου λένε ότι έγινε κάποιο λάθος, δεν υπάρχει ελεύθερο δωμάτιο μια και το έδωσαν σε κάποιον που έκλεισε νωρίτερα, και ένα απλό "λυπάμαι". Τηλεφωνώ αμέσως στη booking και μέσα σε μισή ώρα μου είχαν βρει άλλο δωμάτιο σε πολύ καλύτερο σημείο και πολύ καλύτερης κατηγορίας, και όπως μου εξήγησαν, τη διαφορά των χρημάτων (80 τη βραδιά κόστιζε στο καινούριο) θα την χρεωνόταν εξολοκλήρου ο αρχικός ξενοδόχος που με "πούλησε".
Makis38 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Conan + Tigran συμφωνώ ότι είναι εργαλείο, αλλά να είναι και αξιόπιστο. Επίσης για "εξωτικά" ταξίδια, εμπιστεύομαι Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία, πραγματικά χαμηλές τιμές που δεν μπορείς να τις πετύχεις μόνος σου ούτε με booking ούτε με κάτι άλλο...αυτοί γιατί να μην δουλέψουν; Επίσης, επιλέγουμε ξενοδοχείο πρωτίστως βάσει των αρνητικών κριτικών, όχι φυσικά της κυρά κατίνας που τις φταίνε όλα και στο σπίτι της δεν έχει ούτε τα μισά από αυτά που κατηγορεί, αλλά από κάποιον που επισημαίνει πράγματα, όπως θέση-πρὀσβαση, θόρυβοι, γειτνιάσεις, παροχές...κλπ....
Tigran Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μιλάω συγκεκριμένα για την "πατέντα" που βρίσκει κάποιος ένα ξενοδοχείο στο booking.com και μετά παίρνει τηλ. στον ξενοδόχο αναφέροντας το booking.com, για να πάρει καλύτερη τιμή. Το έχω ακούσει από πάρα πολλούς, ξενοδόχους και μη. Σαφώς και μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές. Το booking.com δεν πλασάρετε ως το "skroutz" των ξενοδοχείων. Συγκεκριμένα, υπάρχει το "agoda" το οποίο είναι της μαμά εταιρίας και έχει πολλές φορές τα ίδια ακριβώς, απλά σε χαμηλότερη τιμή.
orck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ειμαι ο μονος που προτιμα το Hotels.com απο το booking.com; Δεν ξερω μου βγαζει καλυτερα αυτο που θελω. Μπορει να ειναι και ιδεα μου.
cd2matheos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 τι google και ms αυτος και αν ειναι κολλοσος!!!οι προμηθειες που φευγουν μονο απο το νησι μου (ναξος) καθε σεζον αγγιζουν τα 2 εκ ευρω!!!και αυτα ολα τα χρηματα μονο και μονο επειδη υπαρχεις στην σελιδα τους!!!και οι ξενοι ολοι ψωνιζουν μονο απο κει...20% προμηθεια μονο και μονο να κανεις την εμφανισησ σου!!! f crazy///
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα