Προς το περιεχόμενο

Voucher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει δουλέψει μέσω Voucher να μου πει εάν ξέρει πως γίνεται η επιλογή τον άτομον, πως βρίσκω που θα δουλέψω, τι αμείβει περνώ και εάν πληρώνομαι κανονικά κάθε μηνά η μετά από κάποιο διάστημα τα παίρνω όλα μαζί, πως ενημερώνομαι ότι έχω επιλεγεί μεσώ e-mail η μεσώ τηλεφωνήματος? Ευχαριστώ. 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που κολλάνε οι κρατικές ιστοσελίδες με την αναζήτηση εργασίας μέσω προγράμματος που θέλει ο άλλος; Ας έφτιαχνε το κράτος μια απλή και χρηστική ιστοσελίδα με όλα τα απαραίτητα για να μην έχει ο κόσμος ένα μάτσο απορίες.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να δεις το ΦΕΚ του voucher που σε ενδιαφέρει, το πόσα λεφτά θα πάρεις ακριβώς το αναφέρει εκεί. Επίσης αναφέρεται ο τρόπος που υπολογίζονται τα μόρια (προφανώς επιλέγονται αυτοί που έχουν τα περισσότερα μόρια). Συνήθως τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα voucher.gov.gr και πρέπει να έχεις προνοήσει ώστε να μπεις και να τα κοιτάξεις μόνος σου, υπάρχει προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και τα αποτελέσματα συνήθως βγαίνουν μερικές μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας, αλλά αν μιλήσεις με κάποιο ΚΕΚ ίσως σε ενημερώσουν και τηλεφωνικώς. Από τις προηγούμενες εμπειρίες μου τα λεφτά δεν τα παίρνεις κάθε μήνα, τα παίρνεις στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Που κολλάνε οι κρατικές ιστοσελίδες με την αναζήτηση εργασίας μέσω προγράμματος που θέλει ο άλλος; Ας έφτιαχνε το κράτος μια απλή και χρηστική ιστοσελίδα με όλα τα απαραίτητα για να μην έχει ο κόσμος ένα μάτσο απορίες.

Μα αυτό ακριβώς λέω.... Αλλά στην πραγματικότητα κανένας δεν έχει νοιαστεί να το κάνει απλά νοικιάζουν ενα domain κάνουν και ενα template και τέλος άντε το πολύ πολύ κάνας υπάλληλος να στείλει το απολύτως απαραίτητο ποστ όπως την ανακοίνωση για το ποιοι μπήκαν στο πρόγραμμα.. και αυτό αν υπάρχει είμαι σίγουρος πως θα χρειάζεται (πρώτα να έχεις) να κατεβάσεις το excel και να το ανοίξεις χειροκίνητα... όπως έγραψα και στο topic με τους ελεύθερους επαγγελματίες... Ελλάδα ακυβέρνητο καράβι με χαρτονένιες φωτογραφίες καπετάνιου και ναυτών στην γέφυρα :P

Δημοσ.

Πρέπει να δεις το ΦΕΚ του voucher που σε ενδιαφέρει, το πόσα λεφτά θα πάρεις ακριβώς το αναφέρει εκεί. Επίσης αναφέρεται ο τρόπος που υπολογίζονται τα μόρια (προφανώς επιλέγονται αυτοί που έχουν τα περισσότερα μόρια). Συνήθως τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα voucher.gov.gr και πρέπει να έχεις προνοήσει ώστε να μπεις και να τα κοιτάξεις μόνος σου, υπάρχει προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και τα αποτελέσματα συνήθως βγαίνουν μερικές μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας, αλλά αν μιλήσεις με κάποιο ΚΕΚ ίσως σε ενημερώσουν και τηλεφωνικώς. Από τις προηγούμενες εμπειρίες μου τα λεφτά δεν τα παίρνεις κάθε μήνα, τα παίρνεις στο τέλος.

Μπορεί να μου πει κάποιος και πόσο καιρό διαρκεί το πρόγραμμα?

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος και πόσο καιρό διαρκεί το πρόγραμμα?

Και αυτό το γράφει στο ΦΕΚ λογικά. Συνήθως το ΦΕΚ είναι πάρα πολλές σελίδες, μπορεί να είναι και 40-50 σελίδες που λέει ο λόγος, ίσως και παραπάνω, και αυτά που ρωτάς τα αναφέρει όλα εκεί. Από voucher σε voucher μπορεί να αλλάζουν λίγο οι λεπτομέρειες, οπότε πρέπει να δεις συγκεκριμένα το ΦΕΚ του προγράμματος που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

καταρχας για να σε παρουν πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας μεγαλο διαστημα και να μην εχεις κανενα εισοδημα απο δουλεια αυτην την στιγμη. αυτα ειναι τα βασικα κριτηρια,και μερικα ακομη εξτρα οπως πολυτεκνοι κτλ που παιζουν ρολο στα μορια. αν επιλεγεις σε ενημερωνουν και τηλεφωνικα (μεσω του κεκ που εκανες την δηλωση) και με email. θα πληρωθεις αφου τελειωσεις ολο το προγραμμα κι οχι καθε μηνα,κι οχι αμεσως αλλα μετα απο τουλαχιστον εναν μηνα. πρωτα θα παρεις τα χρηματα της θεωριας μεσα σε περιπου 1 με 1.5 μηνα και μετα απο καποιο καιρο και τα υπολοιπα. υπαρχουν πολλα προγραμματα,τα πιο πολλα ειναι 6μηνα. η θεωρια κραταει 2 βδομαδες με ενα μηνα(αναλογα το προγραμμα) κι η εργασια περιπου 5 μηνες. στη περιπτωση μου πηρα ολα τα χρηματα μετα απο 5 μηνες περιπου αφου ειχε ξεκινησει το προγραμμα! 

Δημοσ.

καταρχας για να σε παρουν πρεπει να εχεις καρτα ανεργιας μεγαλο διαστημα και να μην εχεις κανενα εισοδημα απο δουλεια αυτην την στιγμη. αυτα ειναι τα βασικα κριτηρια,και μερικα ακομη εξτρα οπως πολυτεκνοι κτλ που παιζουν ρολο στα μορια. αν επιλεγεις σε ενημερωνουν και τηλεφωνικα (μεσω του κεκ που εκανες την δηλωση) και με email. θα πληρωθεις αφου τελειωσεις ολο το προγραμμα κι οχι καθε μηνα,κι οχι αμεσως αλλα μετα απο τουλαχιστον εναν μηνα. πρωτα θα παρεις τα χρηματα της θεωριας μεσα σε περιπου 1 με 1.5 μηνα και μετα απο καποιο καιρο και τα υπολοιπα. υπαρχουν πολλα προγραμματα,τα πιο πολλα ειναι 6μηνα. η θεωρια κραταει 2 βδομαδες με ενα μηνα(αναλογα το προγραμμα) κι η εργασια περιπου 5 μηνες. στη περιπτωση μου πηρα ολα τα χρηματα μετα απο 5 μηνες περιπου αφου ειχε ξεκινησει το προγραμμα!

Ευχαριστώ γενικά πληρώθηκες βάση του κατοτερου μισθού που είχαμε εκείνη την εποχή? Και η θεωρία τι είδος θεωρίας είναι? Ευχαριστώ και πάλι.
Δημοσ.

Ευχαριστώ γενικά πληρώθηκες βάση του κατοτερου μισθού που είχαμε εκείνη την εποχή? Και η θεωρία τι είδος θεωρίας είναι? Ευχαριστώ και πάλι.

τον ιουλιο ξεκινησα σε αυτο το προγραμμα και τελειωσα τελη νοεμβρη. αρα αρκετα προσφατο. οκτωμβρη ειχα παρει τα 400 της θεωριας και μεχρι μεσα δεκεμβρη μπηκαν κι ολα τα υπολοιπα. δεν εχει να κανει με την εποχη,το καθε προγραμμα πληρωνει διαφορετικα. στο δικο μου προγραμμα ηταν να παρω 2.850 ευρω στο τελος αλλα λογω καποιων καθυστερησεων μεχρι να ξεκινησει, διηρκησε λιγοτερο απο οτι ειχε προγραμματιστει και πηρα τελικα 2.300 πανω κατω. ηταν 17 μερες θεωριας και 4.5 μηνες περιπου δουλειας το συγκεκριμενο που ημουν εγω. η θεωρια δεν ειναι τιποτα. αναλογα τη θεματολογια του προγραμματος ειναι τι θα σου ''διδαξουν'' αλλα στην πραγματικοτητα δε κανεις και τιποτα απλα καθεσαι σε μια αιθουσα και χαζολογας με τους υπολοιπους επιλαχοντες οποτε μην σε απασχολει αυτο.

τα νεα προγραμματα που θα ανακοινωθουν τον απριλιο απο οτι εχω διαβασει θα πληρωνουν περιπου 5.000 ευρω για ενα 6μηνο. ετσι λενε βεβαια κατσε να ανακοινωθουν πρωτα!

α! και να προσθεσω πως καθε προγραμμα αντιστοιχει και στο τι εκπαιδευση εχεις , τι εχεις τελειωσει κτλ, οι ξενες γλωσσες δινουν εξτρα μορια σε καποιες περιπτωσεις επισης.

Δημοσ.

τα νεα προγραμματα που θα ανακοινωθουν τον απριλιο απο οτι εχω διαβασει θα πληρωνουν περιπου 5.000 ευρω για ενα 6μηνο. ετσι λενε βεβαια κατσε να ανακοινωθουν πρωτα!

το θέμα είναι τι θα περιλαμβάνεται μέσα σε αυτά τα 5000.

δε πιστεύω να νομίζει κανείς ότι ο άνεργος θα πάρει 5 χιλιάρικα στο χέρι για 6 μήνες δουλειά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε πιστεύω να νομίζει κανείς ότι ο άνεργος θα πάρει 5 χιλιάρικα στο χέρι για 6 μήνες δουλειά

τι να σου πω.. παντως μεχρι τωρα οσα λεγανε τοσα περναμε. 2 φορες εχω μπει. και πριν 2 χρονια που με ειχαν παρει παλι, 3100 μου ειχαν πει θα παρω 3.100 ειχα παρει με ενα μηνα θεωρια και 5 μηνες δουλειας. 6 ωρες την μερα . 5 μερες την βδομαδα.

Επεξ/σία από livefreeordie
Δημοσ.

Τα χρήματα που παίρνεις δεν θεωρούνται ότι είναι μισθός για να σου πούμε αν είναι κατώτερος ή ανώτερος ή κάτι άλλο, είναι κάτι σαν επίδομα. Νομίζω πως δεν παίζουν ούτε ένσυμα (υπάρχει ασφάλεια όμως), αλλά το λέω με μια μικρή επιφύλαξη, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρηση αυτή, μπορεί να εννοούν μικτά, δηλαδή ένα ποσοστό πάει για τα ένσημα στο ΙΚΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...