Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τα μαγαζια με φαγητο και καφε κτλ δε νομιζω καθολου πως θα ειναι καλη επενδυση. ολοι τετοια ανοιγουν κι αν το παρατηρησεις,τα πιο πολλα μετα απο 2-3 χρονια κλεινουν,ενω ταυτοχρονα ανοιγουν αλλα και παει λεγοντας.  παραδειγμα ο πατερας ενος φιλου μου που ανοιξε σουβλακερι και μεσα σε 2 χρονια την εκλεισε και το μονο που καταφερε ηταν να μην μπει απλως μεσα. για να κρατησει κατι τετοιο στην Ελλαδα του σημερα που γινεται και χαμος σε αυτον τον τομεα πρεπει να προσφερεις κατι πολυ καλο κι ισως και κατι πιο ιδιαιτερο απο αυτα που προσφερουν οι πολλοι,με τον κινδυνο φυσικα να μην εχει και ζητηση.

κατα την αποψη μου δεν αξιζει να επενδυσεις σε ΤΙΠΟΤΑ εδω πλεον αυτην την περιοδο,ειδικα με 60.000 που δεν ανοιγεις και καμια τεραστια επιχειρηση. θα χασεις τα λεφτα σου. παρτα και πηγαινε εξωτερικο,κανε σπουδες ή ανοιξε κατι εκει, εδω δεν νομιζω πως θα εχεις μεγαλη τυχη.

Δημοσ.

Μόνο επένδυση σε καλό τουριστικό μέρος. Βέβαια εκεί ούτε για καντίνα δε φτάνουν αυτά.

ή βρες κάποια γκαρσονιέρα σε γαμάτο μέρος (πχ. κοντά σε Ακρόπολη ή στη θάλασσα), αγόρασε το και νοίκιαζε το με airbnb.

Αφού κάνεις έρευνα αγοράς βέβαια και δεις τι παίζει.

Θελει η καντινα 60 χιλιαδες ευρω????????

Γυρω στις 5000 νομιζα..

Δημοσ.

Να τα μετατρέψεις σε ελβετικα φράγκα και να τα καβατζωσεις εξωτερικό. Πήγαινε για ένα καφέ και ψώνια Ζυρίχη

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις καμιά καλή ιδέα πώς τα 5 να τα κάνω κι εγώ 60; :D

παντρέψου με. Αν και πλέον έχουν ανέβει οι μετοχές μου.
Δημοσ.

παντρέψου με.

Σε λίγες μέρες που θα έχεις ξαναδωδεκαπλασιάσει το αρχικό κεφάλαιο και θα ανοίγεις θρεντ με τίτλο ''Επενδύσεις με 720k'' θα το σκεφτώ σοβαρά

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρεις καμιά δουλειά να κάνεις? Αν όχι τότε θα πρέπει να μάθεις μια πρώτα ή να συνεταιριστεις με κάποιον που ξέρει.

Εννοείτε πως την έδρα την κάνεις Βουλγαρία αν μιλάμε για εμπορική επιχείρηση.

Δημοσ.

να χαλάσω λίγο το θέμα :ph34r:

έστω ότι ανοίγω μια επιχείρηση πώλησης υπολογιστών (μιας και είμαστε τεχνολογικό φορουμ).

ανοίγω την επιχείρηση στη Βουλγαρία, δουλεύω κυρίως μέσω eshopping. και στέλνω πολλά προιόντα στην ελλάδα.

θα έχω κάποιο μπλέξιμο με τους εδώ κλέφτες;

θα χρειάζεται να πληρώνω κάτι εδώ; πχ εφορία.

αν έχω κι ένα χώρο εδώ, κάτι σαν αποθήκη για να συγκεντρώνω το εμπόρευμα αλλάζει κάτι;

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν προτείνεις, πως να επενδύσει, εσυ δηλαδη τι θα εκανες?

Θα πήγαινα σε ένα γραφείο Venture Capital και θα επένδυα σε υποσχόμενες νέες εταιρείες.

Δημοσ.

Γίνε πρόεδρος σε ομάδα.

Τι σε Α Τοπικο.50Κ εβαλε γνωστος τα οποια βεβαια εχασε και τον εβριζαν και απο επανω, οταν εφυγε μετα απο τρια χρονια.

Δημοσ.

Φίλε σοβαρά τώρα,

Με τόσα που είδαν τα μάτιας μας το 2015, πραγματικά και 5€ να έχεις στην άκρη κράτα τα, διοτι κυριολεκτικά πλεον δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο!

Δυστηχώς πολλοί δεν το συνειδητοποιήσαν ακόμα, αλλα αυτα που ζήσαμε το καλοκαίρι ήταν κάτι το εξωπραγματικό!

Εννοείς να τα έχεις στο «στρώμα» ή στην τράπεζα;

Γιατί αν εννοείς το δεύτερο, είναι σχεδόν σα να μην τα έχεις.

Αν εννοείς το πρώτο, και γίνει κανά δυνατό μπαμ, μπορεί και να φτάσεις να έχεις την πόρτα ανοιχτή, και να τους λες «περάστε, τα πήραν οι προηγούμενοι».

Δημοσ.

Τι σε Α Τοπικο.50Κ εβαλε γνωστος τα οποια βεβαια εχασε και τον εβριζαν και απο επανω, οταν εφυγε μετα απο τρια χρονια.

Καλά δεν χρειάζεται κιόλας να τα βάλει. Μπορεί να κάνει οτι κάνουν οι περισσότεροι τζάμπα πρόεδροι στην Ελλαδα...

Δηλαδή να φάει αλλα τόσα απο την ομάδα και να αποχωρίσει σαν αποτυχημένος. Μετά ανοίγει ενα καινούριο θέμα για το πως να επενδύσει 120Κ...

Δημοσ.

Η χώρα είναι τελειωμένη, έχει πολύ πλάκα ότι πολλοί ακόμα πιστεύουν ότι όλα θα φτιάξουν και θα γίνουν μια χαρά, ίσως σε 500 χρονιά, γιατί έχουμε μπροστά μας άλλα 100 χρονιά μνημόνια. Με τα 60κ κάνεις άνετη αρχή στο εξωτερικό σκέψου του, εδώ πέρα ότι και να κάνεις το κράτος (νταβατζής) καραδοκεί στην γωνιά να σου αδειάσει τις τσέπες 

Περίπου 200.000 πτυχιούχοι έχουν φύγει τα χρονιά της κρίσης και έτσι όπως το βλέπω το πράγμα φέτος και του χρόνου θα φύγουν πάρα πολλοί , σε 5-6 χρονιά η Ελλάδα θα είναι 5 εκατομμυριάκια άνεργοι και άλλα 5 συνταξιούχοι. Καληνύχτα ελλαδα

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...