idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Είχα πάει σε ένα κατάστημα με ρούχα και μετά από αρκετή αναμονή στην ουρά του ταμείου, δεν σκάναρε κάτι. Πάω λοιπόν να φέρω ένα άλλο και όταν έπεστρεψα περίμενα να τελειώσει με τον πελάτη που είχε και αμέσως μετά πήγα. Η πελάτισσα λοιπόν που θα ήταν επόμενη νευρίασε τόσο πολύ που με σκυλόβρισε, πέταξε τα ρούχα της πάνω μου και έφυγε. 'Αλλη φορα στο ΙΚΑ είχα πάει με το μωρό και μετά από λίγη αναμονή μου έδωσαν προτεραιοτητα. Οση ώρα ήμουν στο γκισέ, άκουγα μια φωνή από πίσω να λέει πράγματα του στιλ "σα δε ντρέπεται να κουβαλάει το μωρό εδώ για να μην περιμένει η ξετσίπωτη". Αυτό επαναλαμβανόταν παραφρασμένο για πέντε λεπτά περίπου. Τι ωραίες ιστορίες έχετε? 2
sndev Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 αυτο με το μωρο το κανουν πολλές επίτηδες. εχω 4ς γνωστές που το κανουν-εκαναν επίτηδες και το παραδέχονται οταν βλεπω λοιπον καποια κυρια με μωρό δυστυχώς το σκευτομαι αυθορμητα στατιστικα 4/6 κοντινές μου που είχαν γέννησή ειναι πολλά!!!! ενα αλλο που με τρελαίνει ειναι οι ηλικιωμενοι που κανουν οτι υποφερουν (και το παριστάνουν υπερβολικά) στις ουρες και μολις παίρνουν - επαιρναν τη συνταξη η κανανε τη δουλεια τους φευγαν κοτσονατοι κοτσονατοι πρωτη και καλυτερη η γιαγια μου !!!! (συνχωρεμενη τωρα) δυστηχως αυτα εχουν ποτισει μεσα μου μπορει να μη τα εκφραζω κατάμουτρα αλλα τα σκευτομαι. αν γεροξεκουτιασω μπορει να λεω η να κανω χειροτερα , δε ξερω ενταξυ το σκηνικο στο ικεα τραβηγμένο αλλα πρωτα έπρεπε να τη ρωτήσεις για τυπικούς λόγους και οχι να σου έλεγε θα σου ελεγε ναι ο πισω της 6
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Είχα πάει σε ένα κατάστημα με ρούχα και μετά από αρκετή αναμονή στην ουρά του ταμείου, δεν σκάναρε κάτι. Πάω λοιπόν να φέρω ένα άλλο και όταν έπεστρεψα περίμενα να τελειώσει με τον πελάτη που είχε και αμέσως μετά πήγα. Η πελάτισσα λοιπόν που θα ήταν επόμενη νευρίασε τόσο πολύ που με σκυλόβρισε, πέταξε τα ρούχα της πάνω μου και έφυγε. 'Αλλη φορα στο ΙΚΑ είχα πάει με το μωρό και μετά από λίγη αναμονή μου έδωσαν προτεραιοτητα. Οση ώρα ήμουν στο γκισέ, άκουγα μια φωνή από πίσω να λέει πράγματα του στιλ "σα δε ντρέπεται να κουβαλάει το μωρό εδώ για να μην περιμένει η ξετσίπωτη". Αυτό επαναλαμβανόταν παραφρασμένο για πέντε λεπτά περίπου. Τι ωραίες ιστορίες έχετε? Κάτι τέτοια περιστατικά εμένα μου κάνουν σκατά την ψυχολογία όταν συμβαίνουν. Σε εκείνο με το κατάστημα που περιγράφεις, όταν επέστρεψες περίμενες πίσω στην ουρά στην σειρά σου ή πήγες μπροστά από άλλους που περίμεναν;
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μπαίνω στο μαγαζί με τις ζωοτρφες ,που γίνεται χαμός με 15 πελάτες και 2 να τρέχουν να εξυπηρετήσουν. Έρχεται η σειρά μου και εκείνη την ώρα μπαίνει φουριοζα μια "να πάρω μια γατοτροφη που διπλοπαρκαρα " και πάει να εξυπηρετήσει αυτήν η πωλήτρια, γιατί την ξέρει προσωπικά. Ε.Συγνωμη λέω, είναι η σειρά μου,δεν θα τη χάσεις μου λέει μην αγχώνεσαι (η πελάτισσα) , αχ Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας (με σηκωμένο φρύδι) και δίνω την παραγγελία μου. Μια άλλη φορά στο σούπερ μάρκετ είναι οι παππούδες με τα παιδιά, οι παππούδες στα τυριά και τα μικρά τρέχουν τσιριζουν κ σπρώχνονται σε όλο το υπόλοιπο σ/μ. Φτάνω στο τέλος του διαδρόμου που ήμουν και πετάγονται γιατί κυνηγιούνται και χτυπάει το ένα στο καρότσι επάνω στη γωνία. Όταν πήγα στα τυριά, τους είπα ευγενικά Ότι τα παιδιά θα χτυπήσουν (γιατί σε ενόχλησαν;;;; με ειρωνεία) Όχι της λέω,απλά έπεσε με το κεφάλι στο καρότσι μου. Αααααπαπαπα παίζουν παιδάκια είναι μωρέ. Αι σιχτίρ βόδια. 7
xpapias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κάτι τέτοια περιστατικά εμένα μου κάνουν σκατά την ψυχολογία όταν συμβαίνουν. Σε εκείνο με το κατάστημα που περιγράφεις, όταν επέστρεψες περίμενες πίσω στην ουρά στην σειρά σου ή πήγες μπροστά από άλλους που περίμεναν; Εννοείται οτι πήγε μπροστά. Οταν χρειαστηκε περιμενε οσο επρεπε. Προβλημα του καταστήματος που δεν περνουσε το barcode. Τι ηθελες να περιμενει παλι ολη τη σειρα; Εγω εχω φαει κραξιμο στο αεροδρομιο. Εφτασα 25 λεπτα πριν την επιβιβαση στο σωματικο ελεγχο και μπροστά ειχα μια ατελειωτη ουρα. Οι άνθρωποι με αφηναν να περασω -το εξηγουσα εξαλλου ευγενικα- αλλα την ακουσα στο τέλος απο τον υπαλληλο του ελεγχου.
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εννοείται οτι πήγε μπροστά. Οταν χρειαστηκε περιμενε οσο επρεπε. Προβλημα του καταστήματος που δεν περνουσε το barcode. Τι ηθελες να περιμενει παλι ολη τη σειρα; εξαρτάται ,ναι αν θα αφήσεις εκεί τα πράγματα σου ή θα πεις επιστρέφω, αν πάρεις το καρότσι ή το καλάθι και φύγεις επειδή άλλαξες γνώμη για κάτι και θες να το αλλάξεις όχι, δεν μπορείς να μπεις σφήνα μπροστά απο όλους και να περιμένεις να το θεωρήσουν δεδομένο
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 εξαρτάται ,ναι αν θα αφήσεις εκεί τα πράγματα σου ή θα πεις επιστρέφω, αν πάρεις το καρότσι ή το καλάθι και φύγεις επειδή άλλαξες γνώμη για κάτι και θες να το αλλάξεις όχι, δεν μπορείς να μπεις σφήνα μπροστά απο όλους και να περιμένεις να το θεωρήσουν δεδομένο πηγε να παρει αλλαξει κατι γιατι η ταμειας δεν μπορουσε να σκαναρει το μπαρκοουντ. Ηταν θεμα του καταστηματος δεν αλλαξε αυτη γνωμη 1
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 πηγε να παρει αλλαξει κατι γιατι η ταμειας δεν μπορουσε να σκαναρει το μπαρκοουντ. Ηταν θεμα του καταστηματος δεν αλλαξε αυτη γνωμη ναι δεν λέω για την op, απλα τους διαχωρίζω τις περιπτώσεις , επειδή μου έχει τύχει κ αυτό που λέω , δηλαδή να περιμένουμε ουρά να επιστρέψει μια τύπισσα που πήρε πλήρες αντί για 2% γιαούρτι χύμα
groot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όταν το scanner δεν μπορεί να διαβάσει το bar code τότε πληκτρολογούν τον κωδικό και είναι το ίδιο. Κάτι δεν στέκει εδώ. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όταν το scanner δεν μπορεί να διαβάσει το bar code τότε πληκτρολογούν τον κωδικό και είναι το ίδιο. Κάτι δεν στέκει εδώ. ηταν σκισμενη η ετικετα και δεν μπορουσε να δει τον αριθμο. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιδιά δε ξέρω εσείς τι λετε για γριές και ουρές και λογαριασμούς αλλά εγώ τέτοιο ξεκατίνιασμα με νέα άτομα / μορφωμένα που δεν το περιμένεις, έχω ζήσει παίζοντας ένα παιχνίδι ομαδικό σε διακοπές, όπου τύπισα έκανε σκηνή να ακυρώσουμε το παιχνίδι φωνάζοντας ότι στάνταρ θα κέρδιζε αλλά κάναμε συνομωσία όοοολοι οι άλλοι, και την αδικούμε επίτηδες.... Μιλάμε για άτομο που την έχουν γράψει οι εφημερίδες για πράματα που έχει κάνει, έτσι;. Και έκανε σαν πεντάχρονο που του πήρανε το παγωτό απ'τα χέρια. Λίγο αργότερα στην ίδια φάση, ζευγάρι (δικηγόρος και φιλόλογος, λολ) μόνο μπουκέτα δεν έπαιξαν, με αφορμή πάντα το παιχνίδι. Μπροστά σε όλους κάτι προσβολές να του λέει η τύπα, και ο τύπος να κάνει κάτι καφρίλες για να τη τσαντίσει ως αντίποινα. Μετά δε μιλιόντουσαν. Φαίνεται ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του και στην πιο απλή κοινωνική φάση των διακοπών. Ο ορισμός του ξεκατινιάσματος για μένα. Φαντάσου στη δουλειά τους τι υστερίες και ίντριγκες βαράνε τα άτομα.
Iris_89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιδιά δε ξέρω εσείς τι λετε για γριές και ουρές και λογαριασμούς αλλά εγώ τέτοιο ξεκατίνιασμα με νέα άτομα / μορφωμένα που δεν το περιμένεις, έχω ζήσει παίζοντας ένα παιχνίδι ομαδικό σε διακοπές, όπου τύπισα έκανε σκηνή να ακυρώσουμε το παιχνίδι φωνάζοντας ότι στάνταρ θα κέρδιζε αλλά κάναμε συνομωσία όοοολοι οι άλλοι, και την αδικούμε επίτηδες.... Μιλάμε για άτομο που την έχουν γράψει οι εφημερίδες για πράματα που έχει κάνει, έτσι;. Και έκανε σαν πεντάχρονο που του πήρανε το παγωτό απ'τα χέρια. Λίγο αργότερα στην ίδια φάση, ζευγάρι (δικηγόρος και φιλόλογος, λολ) μόνο μπουκέτα δεν έπαιξαν, με αφορμή πάντα το παιχνίδι. Μπροστά σε όλους κάτι προσβολές να του λέει η τύπα, και ο τύπος να κάνει κάτι καφρίλες για να τη τσαντίσει ως αντίποινα. Μετά δε μιλιόντουσαν. Φαίνεται ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του και στην πιο απλή κοινωνική φάση των διακοπών. Ο ορισμός του ξεκατινιάσματος για μένα. Φαντάσου στη δουλειά τους τι υστερίες και ίντριγκες βαράνε τα άτομα. Αν έπαιζαν Monopoly το βρίσκω λογικό :lol: 3
kat kat Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιδιά τα χειρότερα ξεκατινιασματα γίνονται στις συνελεύσεις πολυκατοικιών. Όλα τα υπόλοιπα είναι soft καταστάσεις... 7
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιδιά δε ξέρω εσείς τι λετε για γριές και ουρές και λογαριασμούς αλλά εγώ τέτοιο ξεκατίνιασμα με νέα άτομα / μορφωμένα που δεν το περιμένεις, έχω ζήσει παίζοντας ένα παιχνίδι ομαδικό σε διακοπές, όπου τύπισα έκανε σκηνή να ακυρώσουμε το παιχνίδι φωνάζοντας ότι στάνταρ θα κέρδιζε αλλά κάναμε συνομωσία όοοολοι οι άλλοι, και την αδικούμε επίτηδες.... Μιλάμε για άτομο που την έχουν γράψει οι εφημερίδες για πράματα που έχει κάνει, έτσι;. Και έκανε σαν πεντάχρονο που του πήρανε το παγωτό απ'τα χέρια. Λίγο αργότερα στην ίδια φάση, ζευγάρι (δικηγόρος και φιλόλογος, λολ) μόνο μπουκέτα δεν έπαιξαν, με αφορμή πάντα το παιχνίδι. Μπροστά σε όλους κάτι προσβολές να του λέει η τύπα, και ο τύπος να κάνει κάτι καφρίλες για να τη τσαντίσει ως αντίποινα. Μετά δε μιλιόντουσαν. Φαίνεται ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του και στην πιο απλή κοινωνική φάση των διακοπών. Ο ορισμός του ξεκατινιάσματος για μένα. Φαντάσου στη δουλειά τους τι υστερίες και ίντριγκες βαράνε τα άτομα. Δεν είναι πάντα ισορροπημένα και νορμάλ αυτά τα άτομα! Τι παιχνίδι παίζατε αλήθεια;;
Laurelien Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγώ είχα δοκιμάσει ένα ρούχο και κοιταζόμουν στον καθρέφτη και μια άλλη πελάτισσα μπήκε μπροστά μου για να κοιταχτεί αυτή. Και είχε τέτοια σκυλόφατσα που κρατήθηκα να μην την σπρώξω να πέσει με τα μούτρα στον καθρέφτη. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις