mylo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μαϊντανοί, τσίχλες κλπ ούτε εμένα με πείθουν. Όταν έχω ραντεβού το αποφεύγω και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Άσε που έχω την ιδέα πως ακόμα και η μυρωδιά του ανθρώπου αλλάζει με την υπερβολική κατανάλωση σκόρδου. Αναβλύζει από τους πόρους η μυρωδιά 1
xpapias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ας ενωθούμε οι haters! Θα με αναγκάσεις να παρω μετρα! Παλιο-βαμπιρ από τα lidl! 1
opera Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πάντως μέχρι και σε κάψουλα σαν συμπλήρωμα το έχουν βγάλει! Βγαίνει και σε odourless για όσους δεν αντέχουν τη μυρωδιά και υπάρχει και το ωριμασμένο μαύρο σκόρδο. Προσοχή γιατί έχει γεμίσει ο τόπος κινέζικα σκόρδα. 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Βγαίνει και σε odourless για όσους δεν αντέχουν τη μυρωδιά και υπάρχει και το ωριμασμένο μαύρο σκόρδο. Προσοχή γιατί έχει γεμίσει ο τόπος κινέζικα σκόρδα. Τι έχουν τα κινέζικα;; (Και πως τα ξεχωρίζουμε; ) 1
Glikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Λένε made in China. Μέχρι και στο σκόρδο έχουν κάνει απομίμηση αυτοί? 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μου θυμίσατε στο ράδιο που είχε ερώτηση θέμα "αν βγαίνατε ραντεβού με κάποιον/α και έτρωγε κάτι που έχει έντονη μυρωδιά ή βρωμάει τι θα ήταν αυτό που δεν θα σας πείραζε ή θα σας πείραζε λιγότερο;". Το σκόρδο ήταν με διαφορά αυτό που "κέρδισε" τον διαγωνισμό άρα υπάρχει πολύς κόσμος που το αγαπάει. Αντίθετα κρεμμύδι, ψάρι, αυγό ήταν πολύ χαμηλά στη λίστα ως τα περισσότερο ανεπιθύμητα.
opera Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τι έχουν τα κινέζικα;; (Και πως τα ξεχωρίζουμε; ) Κάτι θα κουβαλάνε και αυτά από τη μόλυνση της Κίνας,πάντα προτιμώ τα τοπικά προϊόντα για να στηρίζω τη τοπική οικονομία. Στα σούπερ-μάρκετ αναγράφεται η προέλευση,στις λαϊκές επαφίεσαι στην εντιμότητα του πωλητή. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 ρε στα τετοια μου το αλλαζω το θρησκευμα του τζατζικιου χΔ ειδικα αν παιζει διπλα πατατες τηγανιτες κ.α. εχει τυχει να τρωω ποσοτητα τζατζικι,να βουρτζιζω τα δοντια για προληπτικους λογους οπως κανω καθε μερα και μετα στα καπακια να πηγαινω σχολη,.... η μεγαλυτερη ευχτυχια να μιλας στο κομενακι που θες να του αλλαξεις τα φωτα,να σου ερχεται ρεψιμο και να βγαινει τζατζικιλα <3 αξια ανεκτιμητη 1
Vapir Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Να φας σκορδαλιά και να φιλήσεις κοπέλα. Fsssss να έχει φάει η κοπέλα τζατζίκι και θέλει να σε φιλήσει φσσσσσσσσσσ για κάποιο λόγο ενώ μ αρέσει το τζατζίκι , μου βρωμάει στην ανάσα των άλλων 1
Irene.j Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 η μεγαλυτερη ευχτυχια να μιλας στο κομενακι που θες να του αλλαξεις τα φωτα,να σου ερχεται ρεψιμο και να βγαινει τζατζικιλα <3 αξια ανεκτιμητη και μετα κομενακι λιποθυμησε.. Τι έχουν τα κινέζικα;; (Και πως τα ξεχωρίζουμε; ) Ειναι πολυ φθηνοτερα και λιγο πιο λευκα (εικαζεται επεξεργασια με χημικα) 2
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 η μεγαλυτερη ευχτυχια να μιλας στο κομενακι που θες να του αλλαξεις τα φωτα,να σου ερχεται ρεψιμο και να βγαινει τζατζικιλα <3 σκορδίλα ανεκτιμητη φιξντ 1
iordanis77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το τελευταιο καιρο ανακαλυψα το τριμμενο σε σκονη σκορδο, πλεον πασπαλιζω με αυτο(συν υπολοιπα μπαχαρικα) τα περισσοτερα απο τα φαγητα μου, ακομα και σαλατες. Κάτι θα κουβαλάνε και αυτά από τη μόλυνση της Κίνας, Εννοεις της Ιαπωνιας? Ειναι πολυ φθηνοτερα και λιγο πιο λευκα (εικαζεται επεξεργασια με χημικα) Μπαα, υπαρχουν ακριβα και φτηνα σκορδα? Χημικα που δεν αναφερονται??
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Σκόρδο, θρησκεία!!! Μ'αρέσει και ωμό και στα φαγητά. Το καταναλώνω ωμό συνήθως κάποια μέρα που δεν έχω να πάω κάπου (π.χ. Σάββατο) όχι για την μυρωδιά (χέστηκα...στον λαθρό-world εξάλλου που οδεύουμε η μπόχα είναι must ) αλλά γιατί μου κάνει το στομάχι και την κοιλιά χάλια. Με φουσκώνει απίστευτα!!! 1
Geosim79 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Για όσους έχουν στομαχικό πρόβλημα με σκόρδο αυτό που κάνω είναι λίγο μπελάς αλλά έχει αποτέλεσμα....πάρτε 4-5 κεφάλια αφαιρέστε τις σκελίδες και βγάλτε την μικρή πράσινη φύτρα...σε ένα κατσαρολάκι γεμάτο νερό ρίξτε τις σκελίδες και αφήστε να πάρουν μια βράση μέχρι να μαλακώσουν....στράγγισμα, πέρασμα σε multi και αποθήκευση σε βαζάκι στο ψυγείο με λίγο ελαιόλαδο στην κορυφή...η πάστα σκόρδου κρατά μέχρι 2 βδομάδες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα