Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 'Αλλο να χαρίσεις λεφτά επειδή υπάρχει σοβαρή ανάγκη και άλλο θα "δανείσεις" επειδή θέλει να πάρει λαπτοπ. Στην πρώτη περίπτωση τα δίνεις χάρισμα γιατί είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις, στην δεύτερη θα χτικιάσεις να τα πάρεις πίσω στο 99,99% των περιπτώσεων. Αν όντως θα σου ξεπληρώσει σε λίγες μέρες τα λεφτά του λαπτοπ, να το πάρει σε λίγες μέρες. αν και ποτέ δεν δανείζω/δανείζομαι συμφωνώ , θα έκανα το ίδιο , αν υπήρχε σοβαρή ανάγκη και μπορούσα δανεικά κ αγύριστα όμως για την περίπτωση του laptop που λες θα μπορούσε να είναι σε μια προσφορά ευκαιρία που λήγει 4-5 μέρες πριν πληρωθεί πχ , εκει δεν βλέπω κάτι κακό και παράλογο αρκεί να ήταν για λίγες μέρες(οχι θα στα δώσω όποτε έχω) και το άτομο να ήταν εμπιστοσύνης. Τι πάει να πει εμπιστοσύνης? ε για να καταλάβεις πρέπει να έχεις live παράδειγμα στη ζωή σου οπότε δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. στους μόνους που θα δάνειζα άνετα θα ήταν στην μάνα μου και στα αδέρφια μου γιατι τους έχω top στη λίστα των ατόμων που εμπιστεύομαι μαζί με εμένα . 2
aledjo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format ... εχω χαει το μετρημα 27
idomeneas7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δε πάει ετσι γιατι και εσεις οι γυναικες στην αρχή ζητάτε ο άλλος να ειναι κυριος και ιππότης τουλαχιστον στα 1α ραντεβου οποτε ενα 30αρι θα φυγει στη καλυτερη χωρις να ξέρεις αμα 100% η άλλη το αξιζε εκ των προτερων. Να πάνε για καφέ αν δεν έχει, με ξένα λεφτά θέλει να εντυπωσιάσει τη γκόμενα? Αν ειναι να κρινουμε που χαλάει τα λεφτα του ο καθενας τοτε ο ενας θα θεωρει τον άλλον βλακα και ηλιθιο και εγω έχω ενα κινητο των 60 ευρω σμαρτ φοουν ισα ισα να κανω τη δουλεια μου πριν απο αυτο ειχα ενα των 20 κάποιος αλλος πηγε και πηρε ενα των 200ευρώ ειναι βλάκας? εισαι λιγο εριστικη πάντως. Δεν χαλάω λεφτά σε κινητά και αξεσουάρ χαλάω ομως άνετα σε γυναικες. Ο καθενας χαλαει τα λεφτα του οπου γουστάρει. Αν δεν είχε 200 ευρώ να το πάρει και τα δανείστηκε, πιό βλάκας είναι αυτός που του τα δάνεισε. 2
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 αν και ποτέ δεν δανείζω/δανείζομαι συμφωνώ , θα έκανα το ίδιο , αν υπήρχε σοβαρή ανάγκη και μπορούσα δανεικά κ αγύριστα όμως για την περίπτωση του laptop που λες θα μπορούσε να είναι σε μια προσφορά ευκαιρία που λήγει 4-5 μέρες πριν πληρωθεί πχ , εκει δεν βλέπω κάτι κακό και παράλογο αρκεί να ήταν για λίγες μέρες(οχι θα στα δώσω όποτε έχω) και το άτομο να ήταν εμπιστοσύνης. Τι πάει να πει εμπιστοσύνης? ε για να καταλάβεις πρέπει να έχεις live παράδειγμα στη ζωή σου οπότε δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. στους μόνους που θα δάνειζα άνετα θα ήταν στην μάνα μου και στα αδέρφια μου γιατι τους έχω top στη λίστα των ατόμων που εμπιστεύομαι μαζί με εμένα . Εγω σε 2-3 καλους μου φιλους εχω πολυ εμπιστοσυνη και προς το παρον δεν έχω πέσει εξω.Κατι που θεωρω προσωπική επιτυχια αφου σημαινει πως κανε καλές επιλογές και δεν μαζευω οτι να ναι κοσμο δινοντας του την ταμπέλα του φιλου στα γρηγορα. Οταν ο άλλος σε υποστηριζει οταν ακουει λογια πισω απο την πλατη σου , σου εχει δώσει δανεικα , σου φερεται συνεχεια ξηγημένα και σωστά ειναι δυνατον να χάσεις τα λεφτά που θα του δωσεις? ειδικα οταν ξέρεις οτι δουλευει κιολας και απλα αυτο το μηνα εφυγε λιγο εκτος προυπολογισμου λογω έξτρα εκτακτων εξοδων. Ακομα και σε στριπτιτζαδικο να πηγαινε και να ηθελε ενα 50αρι αμα ειχα ανεση και εγω θα του το δινα μπορει να θελει να πάει να ξεσκάσει ο άνθρωπος εγω θα τον κρινω που χαλαει τα λεφτά? αν θελω του τα δινω. Νομίζω ότι εκεί είναι η ένστασή της, στο ότι τα δανεικά δεν είναι λεφτά του Κι εγώ είμαι υπέρ στο να στηρίξουμε ένα φίλο πάντως, εφόσον μπορούμε και εφόσον είναι όντως φίλος. Το τι θα κάνει με τη στήριξη δικό του θέμα. (Εκτός αν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις πχ να ζητάει λεφτά για να πάρει ναρκωτικά, εκεί δεν ξέρω αν θα έδινα). Η ένσταση ειναι οτι ο καθενας χαλάει διαφορετικα τα λεφτά του δεκτή η ένσταση η κριση το οτι κάποιος ειναι βλάκας επειδη τα χαλάει κάπου αλλου δεν ειναι αποδεκτή για μενα. Κάποιος τα φυλάει σε ενα κιβώτιο επειδη σε 5 χρονια θέλει να πάρει ενα αμάξι... κάποιος αλλος τα χαλάει πχ με γυναικες επειδη θέλει μετα απο 5 χρονια να έχει μαζεψει εμπειριες και οχι ένα καλο αμάξι οπως ο άλλος. Καταλαβαινεις ομως οτι αμα μπεις στη διαδικασια να σχολιάζεις και να κρινεις θα τσακωθεις και οπως εχω ξαναπει εχω κοψει να τσακωνομαι για μαλακιες. Δεν με ενδιαφερει που θα χαλασει ο αλλος τα λεφτά του εκτος απο βρωμιες πχ ναρκωτικα κλεψιες κτλπ εκει παρεμβαινεις και δεν δανειζεις και καταγγελεις και στην αστυνομια αμα έχεις αποδειξεις σοβαρές(για διακινηση η καταγγελια βεβαια) Σε ενα κολλητο που ξερω οτι με ξερει και με αποδέχεται οπως ειμαι και αρα δεν θα παρεξηγηθει μπορει να του πω κανα "ρε μαλακα αντι να πάς να χαρεις με καμια γκομενα οσο εισαι ελευθερος κάθεσαι και τα φυλάς σε μαξιλάρια και κουμπαράδες? αμα δεν ζησεις τωρα ποτε θα ζησεις? αντε συνελθε!!!" 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εγω σε 2-3 καλους μου φιλους εχω πολυ εμπιστοσυνη και προς το παρον δεν έχω πέσει εξω.Κατι που θεωρω προσωπική επιτυχια αφου σημαινει πως κανε καλές επιλογές και δεν μαζευω οτι να ναι κοσμο δινοντας του την ταμπέλα του φιλου στα γρηγορα. Οταν ο άλλος σε υποστηριζει οταν ακουει λογια πισω απο την πλατη σου , σου εχει δώσει δανεικα , σου φερεται συνεχεια ξηγημένα και σωστά ειναι δυνατον να χάσεις τα λεφτά που θα του δωσεις? ειδικα οταν ξέρεις οτι δουλευει κιολας και απλα αυτο το μηνα εφυγε λιγο εκτος προυπολογισμου λογω έξτρα εκτακτων εξοδων. Ακομα και σε στριπτιτζαδικο να πηγαινε και να ηθελε ενα 50αρι αμα ειχα ανεση και εγω θα του το δινα μπορει να θελει να πάει να ξεσκάσει ο άνθρωπος εγω θα τον κρινω που χαλαει τα λεφτά? αν θελω του τα δινω. Η ένσταση ειναι οτι ο καθενας χαλάει διαφορετικα τα λεφτά του δεκτή η ένσταση η κριση το οτι κάποιος ειναι βλάκας επειδη τα χαλάει κάπου αλλου δεν ειναι αποδεκτή για μενα. Κάποιος τα φυλάει σε ενα κιβώτιο επειδη σε 5 χρονια θέλει να πάρει ενα αμάξι... κάποιος αλλος τα χαλάει πχ με γυναικες επειδη θέλει μετα απο 5 χρονια να έχει μαζεψει εμπειριες και οχι ένα καλο αμάξι οπως ο άλλος. Καταλαβαινεις ομως οτι αμα μπεις στη διαδικασια να σχολιάζεις και να κρινεις θα τσακωθεις και οπως εχω ξαναπει εχω κοψει να τσακωνομαι για μαλακιες. Δεν με ενδιαφερει που θα χαλασει ο αλλος τα λεφτά του εκτος απο βρωμιες πχ ναρκωτικα κλεψιες κτλπ εκει παρεμβαινεις και δεν δανειζεις και καταγγελεις και στην αστυνομια αμα έχεις αποδειξεις σοβαρές. Σε ενα κολλητο που ξερω οτι με ξερει και με αποδέχεται οπως ειμαι και αρα δεν θα παρεξηγηθει μπορει να του πω κανα "ρε μαλακα αντι να πάς να χαρεις με καμια γκομενα οσο εισαι ελευθερος κάθεσαι και τα φυλάς σε μαξιλάρια και κουμπαράδες? αμα δεν ζησεις τωρα ποτε θα ζησεις? αντε συνελθε!!!" μου θυμισες γνωστους μου πχ ο ενας παλι πηρες κινητο (μολις μου ειχε χαλασει το παλιο) σκαει με ποδηλατο που μονο ο σκελετος εκανε 2Κ (Και ο οποιος τωρα ειναι με ακριβοτερο κινητο απο μενα και ολη μερα φβ φωτογραφιες κτλ απο κει που τα εκραζε ολα) 1
Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εγω σε 2-3 καλους μου φιλους εχω πολυ εμπιστοσυνη και προς το παρον δεν έχω πέσει εξω.Κατι που θεωρω προσωπική επιτυχια αφου σημαινει πως κανε καλές επιλογές και δεν μαζευω οτι να ναι κοσμο δινοντας του την ταμπέλα του φιλου στα γρηγορα. Οταν ο άλλος σε υποστηριζει οταν ακουει λογια πισω απο την πλατη σου , σου εχει δώσει δανεικα , σου φερεται συνεχεια ξηγημένα και σωστά ειναι δυνατον να χάσεις τα λεφτά που θα του δωσεις? ειδικα οταν ξέρεις οτι δουλευει κιολας και απλα αυτο το μηνα εφυγε λιγο εκτος προυπολογισμου λογω έξτρα εκτακτων εξοδων. ε τυχαίνουν αυτά , μη νομίζεις οτι μπορείς να έχεις και παραπάνω έμπιστους και πραγματικούς φίλους , όμως και με αυτούς ακόμα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι στα σοβαρότερα θέματα της ζωής σου. Αλλα για το θέμα που συζητάμε ναι , εννοείται .
DDevil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ε τυχαίνουν αυτά , μη νομίζεις οτι μπορείς να έχεις και παραπάνω έμπιστους και πραγματικούς φίλους , όμως και με αυτούς ακόμα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι στα σοβαρότερα θέματα της ζωής σου. Αλλα για το θέμα που συζητάμε ναι , εννοείται . Καλυτερα να έχεις την εμπειρια οτι κάποτε ειχες πραγματικους φιλους παρα να εισαι μονιμως μέσα στην επιφυλακτικοτητα και το δεν κανω το ενα δεν κάνω το άλλο.... αμα δεν κάνεις το ενα ή το αλλο απλα θα μενεις στάσιμος με τις ιδέες που ηδη έχεις. Ειναι και λιγο ρισκο η ζωη σε πολλα πράγματα. 2
defacer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Λευκός γάμος για άδεια παραμονής σε γνωστό γνωστού. Wat "Να σου πω ρε γνωστή, ψήνεσαι να παντρευτείς το γνωστό μου για το τυπικό;" Α, και σεξ. Waaaaaaaaaaat Πραγματικά σου ζήτησε κάποια φίλη να κάνετε σεξ σα χάρη; OMG δηλαδή. Ελπίζω τουλάχιστον να ήταν κάποια και όχι κάποιος Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει το κάπως σχετικό που συνέβη και σε μένα "ΟΚ χωρίζουμε αλλά κάτσε μου μια τελευταία για το καλό" αλλά δεν ήταν φίλη ούτε και αγγαρεία το σεξ. να ταξιδέψω στην Πάτρα μαζί με γνωστό επειδή ντρεπόταν να ταξιδέψει μόνος του στο λεωφορείο. Εδώ κάπου αρχίζω να πιστεύω ότι παρόλα τα στραβά τους οι φίλοι μου είναι πολύ νορμάλ άτομα. να την πεσω στην χοντρη φιλη της κοπελας, για να αφησει το φιλαρακι με την γκομενα, μονους.. Σ' αυτές τις περιπτώσεις μπορείς απλά να φλερτάρεις λίγο, δε χρειάζεται να φτάσεις και στα άκρα. BTW έχω περάσει από τις καλύτερες φάσεις ever κάνοντας το wingman σε φίλους. Φάση η δουλειά σου είναι να κρατάς την προσοχή όλων εκτός του αντικειμένου ενδιαφέροντος και δε σε νοιάζει τίποτα γιατί δεν πρόκειται να κάνεις πέσιμο για σένα. Κοινό μου, είμαι εδώ, απολαύστε με. ---------------------- Έχω ζητήσει (και πάρει) 1.5Κ δανεικό από την κοπέλα μου για να μου βγάλει την τελική ευθεία του master. Δεν ξέρω αν μπαίνω στη λίστα των πιο περίεργων αιτημάτων αλλά ήταν η τελευταία ρεαλιστική επιλογή πριν ζητήσω από τους γονείς και δεν ήθελα να το κάνω αυτό με τίποτα. 1
Sarandis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format format ... εχω χαει το μετρημα Μετά δεν έχω internet, μετά δεν παίζει η tv υπότιτλους και μετά χάλασε ο καυστήρας, εσύ ξέρεις απο κοπχιούτερς φτιάχτο. 17
genius_13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 " Έλα φιλαράκι , χώρισα με την τάδε, μπορείς να μου βρεις τον κωδικό της στο FB ; " 14
sistah Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Η λογικη που πρεπει να ακολουθει ο δανειστης ειναι οτι εαν δανεισει το x ποσο θα πρεπει να εχει στο μυαλο του οτι δενθα τα παρει ποτε πισω αρα θα μπορει να ζησει και χωρις αυτα. Αρα εχει την ανεση να τα δωσει.Οταν καποιος εχει πενταροδεκαρες για backup, ε δεν δανειζει!Απο την αλλη ο δανειζομενος εαν θελει να ζητησει ξανα στο μελλον, καλο θα ηταν να ξεχρεωσει νωριςωστε να εχει ενα credibility οτι ρε παιδι μου "α, ο μακης με την πρωτη ευκαρια τα δινει πισω οποτε δεν φοβαμαι οτι θα χασω τα λεφτα που δανεισα" 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ^ Ετσι ώστε ο Μάκης να αποκτήσει σιγά σιγά credibility σε όλον του τον κύκλο με 50 ευρώ τη φορά και στο τέλος να δανειστεί 3-4ψήφια ποσά από όλους και να την κάνει για Τζαμάικα. Wat "Να σου πω ρε γνωστή, ψήνεσαι να παντρευτείς το γνωστό μου για το τυπικό;" Ο άνθρωπος πλέρωνε...νομίζω 300 ευρώ για κάθε μήνα παντρειάς και 600 εφάπαξ στην αρχή, κάτι τέτοιο. Μετά από κάποια χρόνια υποτίθεται θα πλήρωνε και το διαζύγιο. 2
βασίλης33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 το χειρότερο που μου είχε συμβεί ήταν ένας πολύ καλός φίλος να μου ζητήσει το αυτοκίνητο για ένα 3ήμερο (υπήρξε πρόβλημα με τον θάνατο του πατέρα του.) καλώς η κακώς το έδωσα να παέι επαρχία. 2 βράδυα δέν μπ[ορούσα να κοιμηθώ απο το άγχος και την αγωνία μήν το χτυπήσει η το γρατζουνίσει κτλ. τελικά το έφερε αψεγάδιαστο και μάλιστα έκανε και κίνηση να μου δώσει 50 ευρώ για το ευχαριστώ. το εκτίμησα και βέβαια δέν τα πήρα. καλώς η κακός οι ισορροπίες σε χάρες (αναλόγως την σοβαρότητα) είναι τεντωμένες σε ένα λεπτό σχοινί...
Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλυτερα να έχεις την εμπειρια οτι κάποτε ειχες πραγματικους φιλους παρα να εισαι μονιμως μέσα στην επιφυλακτικοτητα και το δεν κανω το ενα δεν κάνω το άλλο.... αμα δεν κάνεις το ενα ή το αλλο απλα θα μενεις στάσιμος με τις ιδέες που ηδη έχεις. Ειναι και λιγο ρισκο η ζωη σε πολλα πράγματα. μπα το θέμα φιλία δεν με καίει και τόσο για να παίρνω ρίσκα όπως λες . όταν ήμουν 16-18? με ένοιαζε να έχω κολλητούς , τώρα έχω αρκετούς γνωστούς και παίζουν μια χαρά το ρόλο τους. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω μια καλή γκόμενα που να μη μου ζαλίζει τις μπάλες, δε θέλω ψωλαρέους μες τα πόδια μου να ακούω τη γκρίνια τους και την κλαψωμουνιά τους Η λογικη που πρεπει να ακολουθει ο δανειστης ειναι οτι εαν δανεισει το x ποσο θα πρεπει να εχει στο μυαλο του οτι δεν θα τα παρει ποτε πισω αρα θα μπορει να ζησει και χωρις αυτα. Αρα εχει την ανεση να τα δωσει. Οταν καποιος εχει πενταροδεκαρες για backup, ε δεν δανειζει! Απο την αλλη ο δανειζομενος εαν θελει να ζητησει ξανα στο μελλον, καλο θα ηταν να ξεχρεωσει νωρις ωστε να εχει ενα credibility οτι ρε παιδι μου "α, ο μακης με την πρωτη ευκαρια τα δινει πισω οποτε δεν φοβαμαι οτι θα χασω τα λεφτα που δανεισα" απ την άλλη ο δανειζόμενος πρέπει να έχει στο μυαλό του οτι αν δεν μου δώσει τα λεφτά μου πίσω και πάει να με κλέψει μπορεί να το δω σαν χρέος τιμής και να του σπάσω το λαιμό δεν είναι μόνο το credibility που πρέπει να σκεφτεί 1
christopher0016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 <p>^ Ετσι ώστε ο Μάκης να αποκτήσει σιγά σιγά credibility σε όλον του τον κύκλο με 50 ευρώ τη φορά και στο τέλος να δανειστεί 3-4ψήφια ποσά από όλους και να την κάνει για Τζαμάικα.</p> Πολυ καχυποπτη εισαι.. δεν παει ετσι ο φιλος που δανειζεις και ειναι οκ απεναντι σου ετσι θα ειναι παντα. Εχω δανειστει και εχω δωσει παρα πολλες φορες δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα παντα ειμουν τυπικος το ιδιο υσχει και για τους φιλους μου. Ειναι θεμα αξιοπιστιας του φιλου σου.. εαν δεν ειναι εμπιστος δεν το λες και φιλο απλα κανετε παρεα.. οι φιλοι που θα δανεισω με κλειστα ματια και θα ζητησω χωρις ντροπη ειναι μονο 3. οι μονοι που ειναι στην κατηγορια πραγματικων φιλων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα