Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παίζει με τι χαρακιές που βρήκα δίπλα από κάθε όνομα στα κουδούνια της πολυκατοικίας; Σε άλλους έχει 1, 2-3, σε άλλους καμία κλπ. Να είμαστε έτοιμοι μήπως για καμιά κλοπή κλπ.;

• Like 1
Δημοσ.

κατά πάσα πιθανότηα ναι. αν  έτυχε να είσαι καποια στιγμή μέσα στο σπίτι και να πάτησε κάποιος το κουδούνι της εισόδου, σε άσχετο χρόνο, και χωρίς να περιμένεις κανέναν γνωστό σου, κατά πάσα πιθανότητα σημειώνουν τις ώρες που δεν είναι κάποιος μέσα στο σπίτι. και εγώ ένα πρωϊνό , έιχα βρει στο κουδούνι χαρακιές , και έιχα πάρει άδεια από τη δουλειά για να διαβάσω. οπότε έμεινα σπίτι. το μεσημέρι κάποιος χτύπησε το κουδούνι από κάτω , αλλά όταν δεν περιμένω κάποιον δεν κάνω τον κόπο να σηκώσω το θυροτηλέφωνο. κάποιοι κάφροι άνοιξαν την είσοδο και μετά από 2 λεπτά κλώτσησαν με δύναμη την πόρτα μου αλλά δεν άνοιξε ελέω του σύρτη. εξαφανίστηκαν σχεδόν αμέσως.

• Like 3
Δημοσ.

Το τι Χρισ........ία κατεβαίνει μόλις ένα κωλόζωο ανοίγει σε άσχετους,δεν περιγράφεται...Πάντα κυκλοφορεί κάποιος ηλίθιος που θα ανοίξει...Επίσης,παίζουν έλεγχοι και μέσω τηλεφώνου...Να χτυπάει σε άκυρες ώρες,απλά για να δούν αν απαντάς...Να φανταστείτε,στην πολυκατοικία μένει αστυνομικός,ο οποίος δεν έχει βάλει καν το επώνυμό του στο κουδούνι...

• Like 3
Δημοσ.

Η πολυκατοικία είναι κυριλάτη ή μένουν και αποβράσματα μέσα? Γιατί κάτι παρόμοιο είχε γίνει στα Εξάρχεια και ήταν απλά ένας από το 2ο υπόγειο που ήθελε να μαρκάρει την περιοχή του ή κάτι τέτοιο ηλίθιο.

Δημοσ.

Πρωτου μπουν στο πατρικο μου , το '98 , είχαμε πολλα σημάδια που τότε δεν τα πέρναμε σοβαρά.

Μας τηλεφωνούσανε σε άσχετες ώρες , μας χτυπάγανε κουδούνια κλπ.

Και φυσικά , τα κουδούνια μας ήτανε σημαδεμένα.

Δημοσ.

Όταν χαρακτηρίζεις κάποιον κολόζωο-ηλίθιο-αρχίζω χριστοπαναγίες επειδή μπορεί να κάνει το λάθος να ανοίξει την πόρτα χωρίς να ρωτήσει μου δείχνει πολύ καλά το ποιόν σου.

Εσύ πως θα τον έλεγες δηλαδή?

Αυτό με τα τηλέφωνα δεν το καταλαβαίνω...αντε, πες το εχεις δημόσιο και σε βρίσκουν από 11888 (αν είναι στο όνομα του κουδουνιού και οχι το μοναδικο στην περιοχη), τι σου λένε αν απαντήσεις?

Εμείς  εδώ πάντως είχαμε μια γειτονισσα που έλεγε σε όλη τη γειτονιά πως επίδοξοι διαρρήκτες έγραψαν κάποιο σύμβολο στη μάντρα μας και έχουν σκοπο να μας κλέψουν. 'Εγινε σούσουρο και το άκουσα από διάφορους στην γειτονιά να προσέχουμε. Πήγα λοιπόν να ερευνήσω το επίμαχο μαρκάρισμα και είδα αυτό: TUS <3

'Οσες φορες εχουν μπει στην πολυκατοικια παντως, δεν εχουν αφησει ποτε σημαδια. Πάντα μέρα μεσημέρι και κύριοι, από τις πόρτες που δεν τις παραβιάζουν καν αλλά τις ξεκλειδώνουν.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με τα τηλέφωνα δεν το καταλαβαίνω...αντε, πες το εχεις δημόσιο και σε βρίσκουν από 11888 (αν είναι στο όνομα του κουδουνιού και οχι το μοναδικο στην περιοχη), τι σου λένε αν απαντήσεις?

Ο περισσότερος κόσμος ΔΕΝ έχει απόρρητο το τηλ του, και κατά κανόνα είναι ίδιο με το όνομα του κουδουνιού. Αν απαντήσεις ξέρουν ότι κάποιος είναι μέσα, δεν χρειάζεται να σου πουν κάτι.

Δημοσ.

Όντως πολύ κακό φαινόμενο που ανοίγουν πόρτες στις πολυκατοικίες χωρίς να περιμένουν κάποιον, ακόμα και δικαιολογία του στυλ "συνεργείο καθαρισμού, συντήρηση κτλ" αν μου πούνε θα τους πω να χτυπήσουν το κουδούνι του διαχειριστή. Στα εξάρχεια που μένω υπάρχει μια πολυκατοικία που διαμένει φίλος και μερικοί αφήνουν την πόρτα εντελώς ανοιχτή κάποιες φορές και βάζουν το χαλάκι ανάμεσα, έχουν μπει μέσα ναρκομανείς μέχρι και άστεγοι που κοιμόντουσαν το βράδυ στο υπόγειο, αναγκάστηκε ο διαχειριστής και έβαλε χαρτί να μην αφήνουν την πόρτα, μια φορά είδε ο φίλος έναν γέρο που μπήκε μέσα και την άφησε χωρίς να την κλείσει και του έκανε παρατήρηση, ο γέρος είπε οτι σε μερικά λεπτά θα κατέβαινε να πετάξει τα σκουπίδια και δεν ήθελε να πάρει τα κλειδιά μαζί του, οτι να ναι.

Δημοσ.

Χτες το απογευμα χτυπαγε το κουδουνι μου αβερτα. Βγαινω στο μπαλκονι να δω τι παιζει γιατι επεμενε, ηταν μια κυρια με φυλλαδια απο ταχυφαγειο. Της λεω να τ αφησει απ εξω, επεμενε να μπει μεσα να τ αφησει, οποτε απλα ξαναμπηκα στο σπιτι και την αγνοησα.

Τη λυπηθηκα γιατι εριχνε και ψιλοβροχο, αλλα μπορουσε απλα να τ αφησει στην πορτα χωρις να αναστατωσει μια πολυκατοικια.

Δημοσ.

Χτες το απογευμα χτυπαγε το κουδουνι μου αβερτα. Βγαινω στο μπαλκονι να δω τι παιζει γιατι επεμενε, ηταν μια κυρια με φυλλαδια απο ταχυφαγειο. Της λεω να τ αφησει απ εξω, επεμενε να μπει μεσα να τ αφησει, οποτε απλα ξαναμπηκα στο σπιτι και την αγνοησα.

Τη λυπηθηκα γιατι εριχνε και ψιλοβροχο, αλλα μπορουσε απλα να τ αφησει στην πορτα χωρις να αναστατωσει μια πολυκατοικια.

Κλασσικό φαινόμενο, ήθελε να τα βάλει μέσα οχι γιατί έτσι της γούσταρε αλλά γιατί έτσι της είπε το αφεντικό, μετά περνάνε για έλεγχο από τις οδούς που τους είπαν ρουφιάνοι της εταιρείας και κοιτάνε στις πολυκατοικίες αν τα έβαλες μέσα στις πόρτες. Άστα να πάνε.

• Like 3
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να σου γρατζουνίσουν το κουδούνι ή την πόρτα; Για υπενθύμιση στους εαυτούς τους; Αφου μπορεί να σε κάνει να υποπτευθείς ότι σε έχουν βάλει στο μάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...