LiquidTroll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Είστε ένα σάιτ με χιλιάδες επισκέπτες. Κατα καιρούς έχω διαβάσει πάρα πολλους να ευαισθητοποιούντε για τους πρόσφυγες. Ωραία τα λόγια ,πιο ωραία τα γραφόμενα , αλλα μήπως να αναλάβουμε και μια δράση? Ρίχνω την ιδέα, διότι απο 10 Ευρώ να δώσουμε ο καθένας , μαζευεται ένα πολύ καλό ποσό , για να πάμε να πάρουμε σαντουιτσάκια να μοιράσουμε στην Βικτώρια. Επίσης και ρούχα που δεν θέλουμε μπορούμε να δώσουμε... Για να σας δω , εγώ ρίχνω την ιδέα , και είμαι μέσα για οποιοδήποτε εθελοντικό έργο κανονίσετε , να δώσω και χρήματα , και τον (όχι πολύ μεγάλο) ελέυθερο χρόνο μου να τρέξω όπου θέλετε. Περιμένω να ρίξετε και εσείς ιδέες και να οργανωθούμε. ΥΓ1 : Όσοι τους θεωρούνε λαθρο-μετανάστες , ταλιμπάν , και οτι θα μας πάρουνε τα σπίτια , παρακαλώ θερμά έξω απο την συζήτηση. ΥΓ2 : Μην μου πείτε παρακαλώ ότι υπάρχει η ταδε και η τάδε οργάνωση ,τράβα εκει, εγώ καλώ τους χιλιάδες επισκέπτες του ινσόμνια να οργανωθουν και να αναλάβουν δράση 3
LiquidTroll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 για να δω , θα το κλειδώσουνε? Τι ακριβώς δεν συνάδει δηλαδή με τους νόμους του φόρουμ?
Muchacho Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αμα θελετε να τους απαλλαξουμε απο τον πονο τους ειμαι μεσα. 5
φιρίκι Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αμα θελετε να τους απαλλαξουμε απο τον πονο τους ειμαι μεσα. Για πες τι προτείνεις. 1
LiquidTroll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μπορει πχ. να ανοιχτει ενας λογιαριασμος επίσημος απο το ινσόμνια Και αν μαζευτει ενα ποσο , να μαζευτουμε ατομα , με αυτα τα χρηματα να παμε να παρουμε σαντουιτσακια , να τα μοιράσουμε. Καλες οι συναντησεις των ινσομνια για καφε , αυτη τη φορα να κανονισουμε συναντηση με έναν σκοπο ιερο. 1
christopher0016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Και εγω ειμαι μεσα Να φτιαξει τρ λογαριασμο το ινσομνια δυσκολο μου φαινεται.. πιο εφικτο θα ηταν να κανονισουμε συναντηση και ο καθενας οτι μπορει ρουχα φαγητο λεφτα
margaritagr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κι ελεγα η μοδα της φιλανθρωπιας της εποχης δε θα εκφραστει κι εδω μεσα;; Καλλιο αργα παρα ποτε! 1
LiquidTroll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 οχι ρε φιλαρακι.......... Αυτο , είναι αυτο που λες Εγώ μιλάω για πραγματική δράση , πραγματικά , να κάνουμε κάτι . 1
idomeneas7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μπορει πχ. να ανοιχτει ενας λογιαριασμος επίσημος απο το ινσόμνια Και αν μαζευτει ενα ποσο , να μαζευτουμε ατομα , με αυτα τα χρηματα να παμε να παρουμε σαντουιτσακια , να τα μοιράσουμε. Καλες οι συναντησεις των ινσομνια για καφε , αυτη τη φορα να κανονισουμε συναντηση με έναν σκοπο ιερο. Αυτό δεν συμφέρει. Καλύτερα όποιος μπορεί να παίρνει τρόφιμα σε προσφορές και να τα μοιράζει γιατί έτσι με τα ίδια χρήματα προσφέρεται παραπάνω προϊόν. Επίσης το φόρουμ δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση για να έχει λογαριασμό και να διαχειρίζεται δωρεές. Να κανονιστεί συνάντηση για να κουβαλήσει ο καθένας ο,τι έχει και να μοιραστούν, οκ. Εγώ προσφέρομαι να δώσω ρούχα αλλά δεν μπορώ να τα πάω στο κέντρο. 1
φιρίκι Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κι ελεγα η μοδα της φιλανθρωπιας της εποχης δε θα εκφραστει κι εδω μεσα;; Καλλιο αργα παρα ποτε! Σε πληροφορώ λοιπόν οτι προσωπικά απεχθάνομαι τόσο τις μόδες όσο και την αγελαία συμπεριφορά κι' ότι δεν πιστεύω οτι η φιλανθρωπία αποτελεί λύση. Εδώ όμως δεν πρόκειται για φιλανθρωπία αλλά για ανθρωπιά. Πες μου το εξής, εάν ήσουν στην θέση τους τι θα ήθελες να κάνουμε με την πάρτη σου; Να σε πετάξουμε στα σκυλιά, υποθέτω... 4
christopher0016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 οχι ρε φιλαρακι.......... Αυτο , είναι αυτο που λες <a%20data-ipb= Εγώ μιλάω για πραγματική δράση , πραγματικά , να κάνουμε κάτι . Γιατι δεν ειναι πραγματικη δραση? Το να δωσεις φαγητο ρουχα λεφτα???????? Τι θα μπορουσε να ηταν πραγματικη δραση δλδ?? Δυσκολευομαι να σκεφτω κατι εφικτο που να μπορει να εφαρμοστει στην πραξη.Επισης Σιγα μην ανοιξει τρ λογαριασμο το ινσομνια μην ξεχνας οτι ειναι τεχνολογικο φορουμ.. και λογαριασμο να ανοιγε εγω πρωσοπικα δεν θα εβαζα λεφτα για πολλους λογους..
margaritagr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ασε και ξερω τι λεω. Οσοι μεχρι τωρα δεν ειχαν γυρισει να δωσουν ουτε ενα ευρω σε ανθρωπο που το χει αναγκη, βγαινουν τωρα και ποσταρουν στο φβ και λενε "θα στειλω ρουχα στους προσφυγες" κι εχει γινει ολο αυτο ταση και "μοδα" , να φανεις ανθρωπιστης κ φιλευσπλαχνος... Τοσο καιρο ενας δεν ανοιξε θεμα "να στειλουμε ρουχα στα παιδικα χωρια σοσ' ας πουμε. Υγ: και δεν αναφερομαι στον τοπικ σταρτερ που δε τον ξερω κιολας, λεω τι βλεπω γυρω μου. 8
DrLo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ρίχνω την ιδέα, διότι απο 10 Ευρώ να δώσουμε ο καθένας , μαζευεται ένα πολύ καλό ποσό , για να πάμε να πάρουμε σαντουιτσάκια να μοιράσουμε στην Βικτώρια. Ποτέ δε κατάλαβα γιατί κάποιος πληρώνει μόνος του για να αγοράσει λίγες μερίδες φαγητό και δε δίνει κατ'ευθείαν τα χρήματα σε κάποιον που μπορεί να το κάνει σε μεγαλύτερη κλίμακα και άρα πιο αποδοτικά.
Bspus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ποτέ δε κατάλαβα γιατί κάποιος πληρώνει μόνος του για να αγοράσει λίγες μερίδες φαγητό και δε δίνει κατ'ευθείαν τα χρήματα σε κάποιον που μπορεί να το κάνει σε μεγαλύτερη κλίμακα και άρα πιο αποδοτικά. Γιατι μπορει να μην τον εμπιστευεται 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις