kathytherion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ασχολουμαι αυτο το διαστημα με την αρχειοθετηση και ταξινομηση φωτογραφιων πενταετιας και δεδομενων( κυριως εγγραφα- e books), και θελω να μαθω τι μεθοδους χρησιμοποιειτε για την αποθηκευση των δεδομενων, δηλαδη σε τι μεσο η μεσα τα αποθηκευετε( πχ dvd) και που αποθηκευετε τα μεσα αυτα (πχ σε ντουλαπι). Πχ ο φιλος μου τα γραφει ολα σε εναμ εξωτερικο σκληρο τον οποιο βαζει μεσα στη ντουλαπα, και τα γραφει και σε μια παρτιδα dvd.
thant Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αρχεία που μου χρειάζονται για τον υπολογιστή αλλά και φωτογραφίες, μουσική κτλ τα αποθηκεύω σε εναν εξωτερικό σκληρό και μετά σε ενα συρτάρι. Δεν εχω δεύτερο backup που σημαίνει οτι αν παθει κατι ο σκληρός την έβαψα... 2
Gtr34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Έχω αντίγραφα των σημαντικών αρχείων σε OneDrive,Google Drive,εξωτερικό δίσκο.
Kostasspil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Σε cloud κι εγώ. Έχω βέβαια κι έναν εξωτερικό, αλλά 1η επιλογή κάποια υπηρεσία cloud
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Στο Dropbox και από εκεί και σε ένα NAS τοπικά.
Bspus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τα πραγματικα σημαντικα αρχεια ειναι σχετικα λιγα οποτε μπορω να τα εχω ταυτοχρονα στον υπολογιστη και εναν εξωτερικο σκληρο. Τα υπολοιπα (ταινιες, σειρες, παιχνιδια software κλπ) ειναι μεγαλος ογκος. Τα εχω σε εξωτερικους αλλα αν καποιος απο αυτους χαλασει το εχω παρει αποφαση αποφαση οτι δεν αξιζουν αρκετα για να τα εχω εις διπλουν. 2
kfyros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Κεντρική αποθήκευση στο PC , system image σε εξωτερικό sata raid της verbatim τακτικά ( ο οποίος είναι κλειστός όταν δεν χρησιμοποιείται για backup),και κάποια που συγχρονίζουν από το κινητό σε dropbox, onedrive, googledrive.Δεν έχω ταινίες - torrents κλπ. οπότε είναι νορμάλ το μέγεθος.
Iris_89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Google drive, τα υπόλοιπα διασκορπισμένα σε 3 δίσκους.
kathytherion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πειτε και που αποθηκευετε τους δισκους ομως!
Iris_89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πειτε και που αποθηκευετε τους δισκους ομως! Σε κρυψώνες 1
Papakaliati Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Cloud και μονο cloud. Υπαρχει λογος που εχω χασει ολες τις φωτος απο την pre cloud εποχη μου.
alkis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Mega.co.nz και κάποιο usb stick (μόνο για αυτή τη χρήση).Τώρα αν κάτι δε θέλω να χαθεί ποτέ dvd/cd ανάλογα τον όγκο του αρχείου και σιγα σιγα εγγραφή.
kathytherion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Απο cloud υπαρχει κατι δωρεαν για 100gb η μονο με συνδρομη? Ο συνδυασμος δισκου και dvd ειναι ανεπαρκης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα