Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχολουμαι αυτο το διαστημα με την αρχειοθετηση και ταξινομηση φωτογραφιων πενταετιας και δεδομενων( κυριως εγγραφα- e books), και θελω να μαθω τι μεθοδους χρησιμοποιειτε για την αποθηκευση των δεδομενων, δηλαδη σε τι μεσο η μεσα τα αποθηκευετε( πχ dvd) και που αποθηκευετε τα μεσα αυτα (πχ σε ντουλαπι).

Πχ ο φιλος μου τα γραφει ολα σε εναμ εξωτερικο σκληρο τον οποιο βαζει μεσα στη ντουλαπα, και τα γραφει και σε μια παρτιδα dvd.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχεία που μου χρειάζονται για τον υπολογιστή αλλά και φωτογραφίες, μουσική κτλ τα αποθηκεύω σε εναν εξωτερικό σκληρό και μετά σε ενα συρτάρι. Δεν εχω δεύτερο backup που σημαίνει οτι αν παθει κατι ο σκληρός την έβαψα...

• Like 2
Δημοσ.

Τα πραγματικα σημαντικα αρχεια ειναι σχετικα λιγα οποτε μπορω να τα εχω ταυτοχρονα στον υπολογιστη και εναν εξωτερικο σκληρο.

Τα υπολοιπα (ταινιες, σειρες, παιχνιδια software κλπ) ειναι μεγαλος ογκος. Τα εχω σε εξωτερικους αλλα αν καποιος απο αυτους χαλασει το εχω παρει αποφαση αποφαση οτι δεν αξιζουν αρκετα για να τα εχω εις διπλουν.

• Like 2
Δημοσ.

Κεντρική αποθήκευση στο PC , system image σε εξωτερικό sata raid της verbatim τακτικά ( ο οποίος είναι κλειστός όταν δεν χρησιμοποιείται για backup),
και κάποια που συγχρονίζουν από το κινητό σε dropbox, onedrive, googledrive.

Δεν έχω ταινίες - torrents κλπ. οπότε είναι νορμάλ το μέγεθος.

Δημοσ.

Mega.co.nz και κάποιο usb stick (μόνο για αυτή τη χρήση).

Τώρα αν κάτι δε θέλω να χαθεί ποτέ dvd/cd  ανάλογα τον όγκο του αρχείου και σιγα σιγα εγγραφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...