Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να είναι «εχθροί» σε ότι αφορά τις mobile πλατφόρμες με αρκετές αντικρούσεις κατά το παρελθόν, αυτό δε σημαίνει όμως ότι η Apple με τη Google δε βρίσκουν διόδους συνεργασίας σε άλλους τομείς.

Όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα CRN, η Apple, συμφώνησε πρόσφατα να χρησιμοποιήσει την cloud πλατφόρμα της Google προκειμένου να αποτελέσει την υποδομή των δικών της υπηρεσιών cloud και κυρίως του iCloud. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία των δύο εταιρειών κυμαίνεται μεταξύ 400 και 600 εκατομμυρίων δολαρίων, με τη Google να έχει προχωρήσει σε σημαντική έκπτωση προκειμένου να «κλείσει τη συμφωνία», και να πείσει την Apple να προτιμήσει τις δικές της υπηρεσίες έναντι της Amazon και του AWS που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple θα συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις cloud υπηρεσίες της Amazon αλλά και του Microsoft Azure, αν και σε πολύ μικρότερο βαθμό απ 'ότι στο παρελθόν.

Από τον περασμένο χρόνο, η Google επιδιώκει να προσελκύσει όλο και μεγαλύτερα ονόματα στη Google Cloud πλατφόρμα της, υπό την καθοδήγηση της Diane Greence, πρώην διευθύνουσας συμβούλου της VMware. Ο πόλεμος τιμών των Google και Amazon σε ότι αφορά τις cloud υπηρεσίες έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια, με τη Google να αναφέρει ότι η πλατφόρμα της είναι μεταξύ 15 και 41 τοις εκατό λιγότερη ακριβή από το AWS.

Από την πλευρά της η Apple αναμένεται να βασίζεται σε εξωτερικές συνεργασίες για λίγα χρόνια ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων data center που ετοιμάζει σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως στην Ιρλανδία, τη Δανία, την Αριζόνα κ.α.

Link.png Site: CRN

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εταιρίες είναι, όχι 5χρονα να κρατάνε μούτρα...

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι ότι πιθανότατα οι κάτοχοι IPhone, θα έχουν την ίδια περιποίηση σκαναρίσματος του cloud τους από την Google, όπως όσοι έχουν google drive.

• Like 4
Δημοσ.
Το καλύτερο είναι ότι πιθανότατα οι κάτοχοι IPhone, θα έχουν την ίδια περιποίηση σκαναρίσματος του cloud τους από την Google, όπως όσοι έχουν google drive.

Δεν νομίζω φιλε μου, με όλα αυτά που κάνει η Apple τελευταία για την ιδιωτικότητα του χρήστη σιγά μην την αφήσει έτσι την Google.

Δημοσ.

Δεν νομίζω φιλε μου, με όλα αυτά που κάνει η Apple τελευταία για την ιδιωτικότητα του χρήστη σιγά μην την αφήσει έτσι την Google.

Δηλαδή ποια;

Για αυτό μιλάς;

Και για να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα στο μύθο

https://www.aclu.org/blog/free-future/one-fbis-major-claims-iphone-case-fraudulent

In short, they're asking the public to grant them significant new powers that could put all of our communications infrastructure at risk, and to trust them to not misuse these powers. But they're deliberately misleading the public (and the judiciary) to try to gain these powers. This is not how a trustworthy agency operates. We should not be fooled.

• Like 2
Δημοσ.

Με τόσα φράγκα που έχει η Apple στον κουμπαρά γιατί δεν μπορεί να είναι αυτόνομη; Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.

Δημοσ.

Με τόσα φράγκα που έχει η Apple στον κουμπαρά γιατί δεν μπορεί να είναι αυτόνομη; Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.

Από την πλευρά της η Apple αναμένεται να βασίζεται σε εξωτερικές συνεργασίες για λίγα χρόνια ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων data center που ετοιμάζει σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως στην Ιρλανδία, τη Δανία, την Αριζόνα κ.α.

• Like 1
Δημοσ.

Για την Apple μιλάμε έχεις ιδέα από καρμίριδες?

Δημοσ.

Τρεμω τον DjTaurus τι δουλεια θα ριξει στο spotlight να βρει link και να μας το δωσει εδω στο forum, που να εξηγει γιατι προεβει σε συμφωνια με την σατανικη google που θελει τα δεδομενα μας!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Apple είναι καρμίρησα; Που το ξέρεις; Πήγες για κάλαντα και σου έδωσε μελομακάρωνο αντί για λεφτά; 

http://www.macrumors.com/2016/03/17/apple-cloud-storage-infrastructure/

Ααααα ρε Ελληνάρα ανίκητε... Τώρα, όσον αφορά το σκανάρισμα από την Google, εντάξει, καταλαβαίνεις ότι θα υπάρχει encryption κτλ έτσι; Σίγουρα δεν φαντάζεσαι ότι κάποιος σε ένα Mac στο HQ θα κάνει install το google drive και θα "σύρει" τα αρχεία από το ένα cloud στο άλλο έτσι; 

Επεξ/σία από NexusGS
  • Like 1
Δημοσ.

το τρομερο παντως ειναι ποσο ευκολα 

επικαλούνται καποιοι το ποσο μας αξιζουν τελικα τα μνημονια ...

ειδικα οταν εχεις μια γνωμη για μια εταιρεία η  εισαι ας πουμε λιγο καυστικός τοτε βγαινει το συμπερασμα οτι πρεπει να εχουμε μνημονια στην Ελλαδα μιας και καποιοι ειναι σε ενα τεχνολογικο φορουμ και εκφραζουν αποψεις ... η εστω τρολλαρουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...