bedazzled Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 αυτο με το "να σημαινει κατι για σενα" ειναι που μας μαρανε κ εχουμε γεμισει κινεζικες τραιμπαλιες γιρλαντες σε μπρατσα νεραιδες κ πεταλουδες καθε καλοκαιρι. τι καλαισθησια προσφερει η μαυροπρασινη μουτζουρα σε ασπρο δερμα δεν καταλαβα ποτε. Ό,τι καλαισθησία προσφέρει και η πολύχρωμη ουρά στο παγώνι. Εμείς δεν έχουμε ουρές, αλλά έχουμε άλλα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 προσωπικη αποψη ειναι απο τα πιο χαζα τατουαζ. Εχεις πολλες πιθανοτητες να βαρεθεις μια λεξη πανω στο σωμα σου απο ενα σχεδιο το οποιο αντιπροσωπευει αυτο που θες να γραψεις. ή μπορεί να είναι συνδιασμός των δύο. έχεις δει αραβική καλλιγραφία; είχα δει ένα τατουάζ με φράση στα αραβικά σε σχήμα πουλιού, cool as fuck!
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ή μπορεί να είναι συνδιασμός των δύο. έχεις δει αραβική καλλιγραφία; είχα δει ένα τατουάζ με φράση στα αραβικά σε σχήμα πουλιού, cool as fuck! σπανιες περιπτωσεις και πρεπει να πεσεις σε καλο αρτιστ.
ASFE Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγω εκανα το 2011, ενα και εμεινα εκει.(ενω ο τατουμαν ελεγε οτι οσοι χτυπανε 1 παντα κανουν και 2ο κλπ) Καπου κοντα στα τει Αθηνας. Αν θες σου στελνω πμ το ονομα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγω εκανα το 2011, ενα και εμεινα εκει.(ενω ο τατουμαν ελεγε οτι οσοι χτυπανε 1 παντα κανουν και 2ο κλπ) Καπου κοντα στα τει Αθηνας. Αν θες σου στελνω πμ το ονομα. το 1 με το δευτερο τα εκανα με διαφορα 10 χρονια. 2,3 και 4 σε ενα χρονο (το 3 ηταν λιγο μεγαλο) 1
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 φρασεις Γιατι? Προσωπικα εχω χτυπησει ενα κυρηκειο με τη φραση Cogito ergo sum (σε μια υπεργαματη γραμματοσειρα), το οποιο ειναι κατι που με εκφραζει απολυτα και θεωρω πως δεν παιζει να το βαρεθω ποτε. Τα ονοματα αν ειναι καποιο αλλο εκτος απο του παιδιου σου κι εμενα μου φαινεται λιγο αστοχο, αλλα γουστα ειναι αυτα.
dimitrisOP Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πάντα κάνουμε τατοο το όνομα της γκόμενας που μόλις γνωρίσαμε 2
Joanna000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πάντα κάνουμε τατοο το όνομα της γκόμενας που μόλις γνωρίσαμε Το χω ακούσει αυτό. πω πω φαιλ... Κ το αντίθετο. Εγω εκανα το 2011, ενα και εμεινα εκει.(ενω ο τατουμαν ελεγε οτι οσοι χτυπανε 1 παντα κανουν και 2ο κλπ) Καπου κοντα στα τει Αθηνας. Αν θες σου στελνω πμ το ονομα. Εμεινες ευχαριστημένος ? Γιατί έχω δει κ κάποια ταττοο που έχουν ξεθωριασει... Χαλι... Τώρα δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο τα υλικά η κάτι άλλο. :-S
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ό,τι καλαισθησία προσφέρει και η πολύχρωμη ουρά στο παγώνι. Εμείς δεν έχουμε ουρές, αλλά έχουμε άλλα πράγματα.Πω τι είπε.
Norone92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ο tattoo artist που θα επιλέξεις εξαρτάται και σε τί στυλ ειδικεύεται ή τί σχέδια γουστάρει και ο ίδιος πιο πολύ. Για 'μένα μετά την απόφαση του τί σχέδιο θα επιλέξεις, το πιο σημαντικό σημείο είναι ποιον θα εμπιστευτείς. Κοίταξε δουλειές διάφορων, πήγαινε απ' τα studio, μίλα μαζί τους και θα σου δώσουν συμβουλές. Είναι καλό να είσαι χαλαρή και να πιάσεις φιλίες μαζί τους, γιατί όσο έμπειροι και αν είναι θα έχεις σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα αν το κλίμα είναι καλό και χωρίς άγχος. Αν είναι κάτι απλό ή μικρό δε θα δυσκολευτείς να τον βρεις, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να τσιγκουνευτείς. Όσο για τον πόνο, επίσης πιστεύω ότι εξαρτάται πολύ από το χέρι που στο κάνει. Αλλάζει και από άνθρωπο σε άνθρωπο, εμένα πχ στην πλάτη με πόνεσε πολύ σε ένα σημείο προς τα αριστερά όπου πάντα με πιάνει πόνος όταν πιάνομαι, κουράζομαι κλπ, ενώ υποτίθεται ότι ψηλά στο κέντρο πονάει πιο πολύ. Στα υπόλοιπα (μπράτσο half sleeve, forearm, πάνω απ' το γόνατο) δεν ένιωσα τίποτα δυσάρεστο. Εδώ έχω δει τύπους να κοιμούνται την ώρα που τους τα χτυπάνε. Γενικά η φαγούρα της πρώτης εβδομάδας είναι χειρότερη. Mε τον καιρό ξεθωριάζουν όπως και να 'χει, οπότε κάθε λίγα χρόνια θέλουν ανανέωση και φυσικά πάντα φροντίδα. 2
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε στο coup de pied λόγω της συγκέντρωσης νεύρων που έχει στο μέρος, παρά στην πλάτη. Γενικά το έχω στο μυαλό μου πιο πολύ σαν τσούξιμο παρά σαν πόνο.
xifiassamsung Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ό,τι καλαισθησία προσφέρει και η πολύχρωμη ουρά στο παγώνι. Εμείς δεν έχουμε ουρές, αλλά έχουμε άλλα πράγματα. Αποσο ξερω εκ φυσεως εχει ουρα το παγονι.Δε την εβαλε μετα.Αν τη χασει ειναι σα κοτοπουλο. Αντε για ενα μετρημενο τατου πες παει στο καλο..Οχι 3 στρεματα να λεει "κοιταχτε με".."ναι μα με αντιπροσωπευει".. Αλλη ωδη στην καλαισθησια επισης ειναι κ τα ξεχειλωτικα στα αυτια..
idomeneas7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εδώ έχω δει τύπους να κοιμούνται την ώρα που τους τα χτυπάνε. Στην πλάτη δεν κοιμάσαι γιατί πρέπει να είναι κάπως τεντωμένο το δέρμα και αν ξαπλώσεις χαλάει. Εγώ κουτούλαγα και δεν με άφηνε ο άτιμος να κοιμηθώ. Ο άντρας που έκανε στο χέρι μια χαρά ροχάλιζε.
bedazzled Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αποσο ξερω εκ φυσεως εχει ουρα το παγονι.Δε την εβαλε μετα.Αν τη χασει ειναι σα κοτοπουλο. Αντε για ενα μετρημενο τατου πες παει στο καλο..Οχι 3 στρεματα να λεει "κοιταχτε με".."ναι μα με αντιπροσωπευει".. Αλλη ωδη στην καλαισθησια επισης ειναι κ τα ξεχειλωτικα στα αυτια.. Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω... επειδή ο άνθρωπος γεννιέται γυμνός σε σχέση με άλλα ζώα, αυτό το αντισταθμίζει με τεχνητές κατασκευές.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Επίσης γεννιέται χωρίς ρούχα,παπούτσια,αμάξι κτλ. Δεν λέει κάτι. Ακόμη και τα ρούχα σου σε κάνουν να μημου χωρίζεις από τούς άλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα