leonidas_fs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Η πλήρης διάλυσης!! Αυτη η χώρα πλέον δεν μπορεί να κάνει πραγματικά τίποτα! 1
Invader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τα μηχανήματα βγήκαν για να προστατευθούν και σε περίπτωση νέων βανδαλισμών να υπάρχουν 1-2 σε κάθε σταθμό. Η σύμβαση για τις μπάρες έχει υπογραφεί.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να παραδοθεί το έργο εντός του 2016. 1
dimitrisOP Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Η πλήρης διάλυσης!! Αυτη η χώρα πλέον δεν μπορεί να κάνει πραγματικά τίποτα! γιατί πότε μπορουσε? ανέκαθεν ένα μεγάλο μπο@@λο ήταν 4
gokuthelegend Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Και θα πληρωνω μετα εγω ο φορολογουμενος για κατι το οποιο προσωπικα δεν χρησιμοποιω. Με αυτή την λογική, εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ με το αυτοκίνητό μου μόνο το 0,1% του εθνικού οδικού δικτύου, γιατί με πληρώνω με τους φόρους μου και το υπόλοιπο οδικό δίκτυο; 3
totem_lost Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Γιατί το παρακάτω πως σας φαίνεται; Αναρχικοί δημοσίευσαν λίστα με 125 ονόματα ελεγκτών μέσων μεταφοράς Η φράση «αν γνωρίζεις κάποιον στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου, συμπεριφέρσου του ανάλογα» έχει θορυβήσει τις αρχές, που τονίζουν πως με αυτόν τον τρόπο απειλούνται άμεσα οι ελεγκτές. Η λίστα φαίνεται πως δημοσιεύτηκε από την ομάδα αναρχικών που επιτέθηκε με βαριοπούλες στο σταθμό του Μετρό «Μοναστηράκι», πριν από μερικές ημέρες. Ηδη και μετά τις καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε σταθμούς του Μετρό, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε την ενίσχυση της φύλαξής τους, καθώς υπάρχει φόβος για εκδήλωση νέων επιθέσεων. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Κρατικής Ασφάλειας αλλά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) έχουν διαταχθεί να περιπολούν σε όλους τους κεντρικούς σταθμούς. Συνδικαλιστές της Αστυνομίας εκφράζουν ενστάσεις για την απόφαση αυτή, διότι οι δυνάμεις αυτές θα φύγουν από το μέτωπο της εγκληματικότητας. Πηγή: Αναρχικοί δημοσίευσαν λίστα με 125 ονόματα ελεγκτών μέσων μεταφοράς -Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. | iefimerida.gr 1
leftermann Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 και πού'σαι ακόμα. Έχουν και κουμπούρια, τα βγάλανε στην φόρα τις προάλλες στα Εξάρχεια. Χαμός θα γίνει. 1
insomnia888 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πάντα αυτά τα άτομα δεν τα πείραζε κανείς, είτε είχαμε πασοκ είτε ΝΔ. Τουλάχιστον τα τελευταία 35 χρόνια. Κάποιοι διακομματικα τους καλύπτουν. Εκτός και αν επαναφερουμε τον νόμο 4000 για τους τεντυ-μποηδες 1
stavi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 αν και δεν έχω διαβάσει τι εχει γραφτεί ειμαι της άποψης (και τώρα θα πεσετε ολοι να με φάτε) ότι το κόμιστρο των 30 ευρώ για απεριόριστες διαδρομές είναι μηδαμινό Πληρωνουμε μια μπύρα ή μια πιτσα 4 και 10 ευρω αντίστοιχα.. λογαριασμούς στα κινητά που ξεπερνούν κατα πολύ τα 30 ευρώ κι ένα σωρό άλλα τέτοια αλλά έχουμε την απαιτηση να μας πηγαινοφέρνουν τζάμπα; ποτέ δεν το κατάλαβα αυτο αφήστε που αν χρησιμοποιήσεις αυτοκίνητο για τις βενζίνες θέλεις κανα 200 το μήνα. 1
Silenzio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 παιδια όλοι εδώ μέσα έχετε εντοπίσει το πραγματικό πρόβλημα στη κοινωνία μας, συνεχίστε έτσι το υψηλό επίπεδο ανάλυσης... 1
michalisv Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Η μόνη λύση για τα ΜΜΜ της Αθήνας είναι να γίνουν ιδιωτικά οπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα.Την ώρα που η υγεία και η παιδεία καταρρέουν,το κράτος ασχολείται και πετάει χρήματα και αλλους πορους για ανοησίες...
bedazzled Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ε τότε να γίνουν όλα ιδιωτικά ρε παίδες. Άλλος δεν θέλει δημόσια ΜΜΜ, άλλος δεν θέλει δημόσια Πανεπιστήμια και πάει λέγοντας...
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν μου κάνει κάτι εντύπωση. Όταν εδώ και 2 χρόνια γίνεται της κακομοίρας στα εξάρχεια με άτομα να ξυλώνουν μάρμαρα από τις εισόδους πολυκατοικιών να γίνονται καταλήψεις σε εγκαταλειμμένες πολυκατοικίες που κλέβουνε ρεύμα από το ρολόι, να συμβαίνουν εμπρησμοί και βανδαλισμοί σε αυτοκίνητα και η αστυνομία να φοβάται να παρέμβει, αντι να δημιουργηθούν από τα ΜΑΤ 2-3 εξειδικευμένα σώματα ταχείας επέμβασης και να επιβάλλουν την τάξη.... να συλληφθούν τα κολοπαίδια και να τους χρεώσουν μέσω της εφορίας το κόστος αποκατάστασης και μετά να κόψουν τον λαιμό τους να πληρώνουν να τους κάνουν κατάσχεση μισθού. Αλλά τι λέω, εγώ είμαι μικροαστούλης που κοιμάμε στον ονειρικό κόσμο μου. Σωτηρία δεν υπάρχει. 2
bilya Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Η μόνη λύση για τα ΜΜΜ της Αθήνας είναι να γίνουν ιδιωτικά οπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα.Την ώρα που η υγεία και η παιδεία καταρρέουν,το κράτος ασχολείται και πετάει χρήματα και αλλους πορους για ανοησίες... που δεν φτάνουν σε τπτ όμως τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΜΜΜ τις αθήνας. Το κρατος πετάει λεφτά πάντα αλλού όπως πχ το μέγαρο μουσικής αλλά εκεί δεν μίλησε κανείς 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις