haris_216 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν έχω μαζέψει αλλά τελικά χαίρομαι αυτούς που ψάχνουν τα σκουπίδια. Πριν λίγους μήνες είχαμε 6 500άρικα (ναι αυτά τα μοβ) σε ένα φάκελο και πάνω σε μια γενική καθαριότητα τα πετάξαμε μαζί με σκουπίδια σε μπλε κάδο. Φυσικά το καταλάβαμε 3 ημέρες μετά! *(όχι δεν κυκλοφορούν συνέχεια μοβ μέσα στο σπίτι, έτυχε απλά να υπάρχουν για μια πληρωμή που έπρεπε να γίνει!) Τελικά αυτά τα 500άρικα σίγουρα πάνε για...ξέπλυμα (από κάδο γαρ) 1
evabb Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 εγω μαζεψα χθες 40€ που ηταν πεταμενα στα σκαλοπατια της πολυκατοικιας μου Παλιότερα μάζευα τα κέρματα αλλά πλέον έχω τόση μικροβιοφοβία που μόνο αν έχω αντισηπτικό μαζί θα τα μαζέψω. Τα χαρτονομίσματα τα παίρνω πάντα γιατί τουλάχιστον με αυτά αγοράζεις κάτι σε ένα μαγαζί και πλένεις εκεί τα χέρια σου. Πεταμένα αντικείμενα δεν παίρνω. Είμαι αυτή που αφήνει χρήσιμα πράγματα δίπλα στα σκουπίδια για να τα πάρει κάποιος. εγω τα καταβαζω στην εισοδο της πολυκατοικιας συνηθως ειναι βιβλια ή μικροσυσκευες που λειτουργουν ακομη. 2
Speculoos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Σε μια πτήση είχα βρει στο αεροπλάνο ανάμεσα στο μπροστινό κάθισμα και το παράθυρο ένα 200ευρο. Έστησα ολόκληρη επιχείρηση για να το πιάσω παίζοντας το ο κουλ τύπος που τεντώνεται, δένει τα παπούτσια του κτλ, λες και οι υπόλοιποι επιβάτες θα κοίταγαν εμένα. Είχε πιθανότατα πέσει από κάποιον άτυχο από την προηγούμενη πτήση. 2
nickarmy Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 επειδή λέμε γενικά τι έχουμε βρει , εκτός του οτι μαζεύω οτι 1,2,5 λεπτο βρίσκω (μην αφήνεις τη τύχη σου κάτω λένε ) εχω βρει ψιλά στη παραλία ΚΑΙ 200 ευρω (4 των 50 ) να είναι στο πάτο της θάλασσας στα 4-5 μέτρα , ρώτησα αν κανένας τα ειχε χάσει και ειπαν όχι ->> πολύ μεγάλη τύχη ακόμα έχω βρει να επιπλέει 10ευρω νομίζω και 20ευρω (ήμουν πάνω σε κανό ) και έχω μαζέψει κανενα 20ευρο (σε ψιλά κυρίως) πάλι μεσα σε μια θάλασσα σε μια τουριστική παραλία (αν με άφηναν να καθίσω παραπάνω πιστεύω οτι θα έβγαζα κι άλλα) 2
saxos55 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) επειδή λέμε γενικά τι έχουμε βρει , εκτός του οτι μαζεύω οτι 1,2,5 λεπτο βρίσκω (μην αφήνεις τη τύχη σου κάτω λένε ) εχω βρει ψιλά στη παραλία ΚΑΙ 200 ευρω (4 των 50 ) να είναι στο πάτο της θάλασσας στα 4-5 μέτρα , ρώτησα αν κανένας τα ειχε χάσει και ειπαν όχι ->> πολύ μεγάλη τύχη ακόμα έχω βρει να επιπλέει 10ευρω νομίζω και 20ευρω (ήμουν πάνω σε κανό ) και έχω μαζέψει κανενα 20ευρο (σε ψιλά κυρίως) πάλι μεσα σε μια θάλασσα σε μια τουριστική παραλία (αν με άφηναν να καθίσω παραπάνω πιστεύω οτι θα έβγαζα κι άλλα) Όλα καλά, την παραλία δε μας είπες Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από saxos55 7
thant Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Nα λοιπόν που στα σκουπίδια μπορείς να βρεις και τον έρωτα της ζωής σου : ) Μεγαλος ερωτας. Χθες κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... 2
johnbond Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 εχω βρει ψιλά στη παραλία ΚΑΙ 200 ευρω (4 των 50 ) να είναι στο πάτο της θάλασσας στα 4-5 μέτρα , ρώτησα αν κανένας τα ειχε χάσει και ειπαν όχι ->> πολύ μεγάλη τύχη Και άμα έλεγαν ναι,που θα ήξερες οτι λένε αλήθεια; 1
gdriver Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 3 κουταβάκια που γάβγιζαν μέσα σε παλιό μεταλλικό κλειδωμένο με λουκέτο κάδο απορριμάτων. έφαγε πολλές κλωτσιές μέχρι να ανοίξει τρύπα στο σημείο που είχε πιάσει ελεϊνή σκουριά. 3
nickarmy Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Και άμα έλεγαν ναι,που θα ήξερες οτι λένε αλήθεια; δεν ρωτάς αν έχασαν 200 ευρω , πρώτα αν εχασαν τίποτα σκέτο μετά λεφτά και στο τέλος σε τι μορφή και ποσό 4
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ναι εχω μαζεψει, απο το δορμο, γατες και σκυλους. Μια γατα ηταν αυτη που αλλαξε τη ζωη και 17 σχεδον, χρονια, ηταν διπλα μου. Οποιος δε το εχει κανει δε φανταζεται το συναισθημα του να προσφερεις σε ενα ζωντανο , καταφυγιο. Με τη Βικουλα ημουν μικρη, δημοτικο ακομα. Την εβαλα στη κουτα και της ειπα πως δε χρειαζεται πια ν ανησυχει, οτι θα χει παντα φαγητο και νερο... Το θυμαμαι σα να ταν χτες. 11
zio10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν έχω μαζέψει αλλά τελικά χαίρομαι αυτούς που ψάχνουν τα σκουπίδια. Πριν λίγους μήνες είχαμε 6 500άρικα (ναι αυτά τα μοβ) σε ένα φάκελο και πάνω σε μια γενική καθαριότητα τα πετάξαμε μαζί με σκουπίδια σε μπλε κάδο. Φυσικά το καταλάβαμε 3 ημέρες μετά! *(όχι δεν κυκλοφορούν συνέχεια μοβ μέσα στο σπίτι, έτυχε απλά να υπάρχουν για μια πληρωμή που έπρεπε να γίνει!) Σε καταλαβαίνω...έχω πετάξει κι εγώ λεφτά αλλά ευτυχώς τα βρήκα! (Και δεν ήταν και δικά μου! ).
panosno1com Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν έχω μαζέψει αλλά τελικά χαίρομαι αυτούς που ψάχνουν τα σκουπίδια. Πριν λίγους μήνες είχαμε 6 500άρικα (ναι αυτά τα μοβ) σε ένα φάκελο και πάνω σε μια γενική καθαριότητα τα πετάξαμε μαζί με σκουπίδια σε μπλε κάδο. Φυσικά το καταλάβαμε 3 ημέρες μετά! *(όχι δεν κυκλοφορούν συνέχεια μοβ μέσα στο σπίτι, έτυχε απλά να υπάρχουν για μια πληρωμή που έπρεπε να γίνει!) μακρινοι συγγενεις ειμαστε, η γιαγια μου οταν ειχανε βγει τα 10χίλιαρα, ειχε φερει ο παππους μου σπιτι και τα χε βαλει σε ενα βαζακι [κρυψιμο και καλα] και η γιαγια μου τα βρηκε,τα θεωρησε πλαστα και τα πεταξε....
L0k0p0k013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ναι εχω μαζεψει, απο το δορμο, γατες και σκυλους. Μια γατα ηταν αυτη που αλλαξε τη ζωη και 17 σχεδον, χρονια, ηταν διπλα μου. Οποιος δε το εχει κανει δε φανταζεται το συναισθημα του να προσφερεις σε ενα ζωντανο , καταφυγιο. Με τη Βικουλα ημουν μικρη, δημοτικο ακομα. Την εβαλα στη κουτα και της ειπα πως δε χρειαζεται πια ν ανησυχει, οτι θα χει παντα φαγητο και νερο... Το θυμαμαι σα να ταν χτες. Έτσι είχε βρει η μανα μου το ενα απο τα 2 σκυλιά που έχουμε, ήταν στο μέγεθος παλάμης και ήταν ετοιμο να πέσει σε φρεατιο ε την πήρε και 12 χρόνια μετά είναι ακόμα εδώ! 2
johnbond Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 δεν ρωτάς αν έχασαν 200 ευρω , πρώτα αν εχασαν τίποτα σκέτο μετά λεφτά και στο τέλος σε τι μορφή και ποσό ααα εσύ είσαι γατόνι... απλά πάνω στην ώρα εκείνη είναι δύσκολο να τα σκεφτείς όλα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα