Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά και διαχρονικά ναι , είτε επειδή το ήθελα επειδή το έψαχνα είτε προέκυψε καταλάθος επι τόπου.

Πχ πριν λίγους μήνες έψαχνα (είχα τον νου μου βασικά, δεν έκανα περιπολίες) έξω απο κάδους, σε κάδους μεγάλους (εκείνους που πετάνε τα μπάζα όταν κάνουν ανακαινίσεις κλπ) και σε γειτονιές για ξύλινα πατζούρια, δεν έβρισκα για καιρό μέχρι που κατέληξα να μαζέψω 6 .

Απο "κατα λάθος" είναι κάτι φοβερές ξύλινες καρέκλες, ενα τροχήλατο μινι-μπαρ, φωτιστικό, ενα μπαούλο κ μια μικρή βιβλιοθήκη. Γενικότερα μιλάμε για πράγματα πεντακάθαρα και πλήρως λειτουργικά και χρηστικά και που ο μόνος λόγος που τα πετούσαν ήταν επειδή χώριζαν, επειδή δεν τα ήθελαν ή για αψυχολόγητους λόγους. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω μαζέψει κάτι, αλλά σε άλλη πόλη σε σπίτι φίλων φοιτητών είχαμε ανεβάσει πάνω έναν καναπέ. Φαινόταν καλός. Ομως άρχισε να βρωμάει σκύλο το βράδυ, και τον ξανακατεβάσαμε :-(

Δημοσ.

Εξπερ του ειδους! Μια περιοδο μαλιστα εβρισκα στο δρομο ο,τι σκοπευα να παω ν αγορασω( πχ χριστουγεννιατικο δεντρο, τραπεζακι σαλονιου ικεα κλπ).

Μετα, εχω μαζεψει και μετα χαρισει πολλα βιβλια, καρεκλα, κομοδινο, και το αποκορυφωμα ηταν ενα γιγαντιο μπαουλο που εδειχνε παλιο κ ηθελα να το μετατρεψω σε τραπεζι σαλονιου αλλα ξεμεινε στο μπαλκονι μεχρι που το ξαναπεταξα εγω.

Τελος, εχω μαζεψει με φιλη εναν γιγαντιο αρκουδο και τον κουβαλαγαμε 9 το πρωι κυριακατικα μετα απο ξενυχτι και τον ειχαμε βαλει και μεσα στο λεωφορειο!

• Like 3
Δημοσ.

Ο πατερας ενος γνωστου μου το εχει ψιλοξεφτυλισει το θεμα, εχει επιπλωσει κυριολεκτικα ολο το σπιτι του με επιπλα απο τα σκουπιδια. Κυριολεκτικα ομως , εχει παρει τα παντα , απο καναπε , τραπεζια , καρεκλες μεχρι και στρωμα για τον υπνο. Γυρνουσε μια περιοδο ολα τα σκουπιδια κι οταν εβρισκε κατι τετοιο το επαιρνε γιατι ειχε ενα φορτηγακι. 

Τραγικο....

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μαζέψει εναν flat eric(το κιτρινο αρκουδι),πριν καμια ~15αρια χρόνια.
Τα μουτρα του μου φαινονταν πολυ αστεια.

Πρωταγωνιστει και σε διαφημίσεις της Levis.

1916363_1278619519277_4360208_n.jpg?oh=e

1916363_1278619199269_1066390_n.jpg?oh=4
Nαι,καποιες φορές βαριέμαι.
  • Like 4
Δημοσ.

πριν κατι χρονια 2 τριποδα ηχειων, ολοκαινουρια.

την προηγουμενη βδομαδα έναν πυργο 478. παραδόξως την επομενη μερα καποιος ειχε αφησει και ένα gamepad εκει διπλα, μαζι με αλλα πραγματα.

από λεφτα παντα ο,τι βρισκω κατω, μεχρι και μονόλεπτα. τα βαζω σε βαζο και όταν γεμισει παει σουπερμάρκετ.

και το αποκορύφωμα, 50 ευρω στα ΑΤΜ στο Βενιζέλος

Δημοσ.

Τελος, εχω μαζεψει με φιλη εναν γιγαντιο αρκουδο και τον κουβαλαγαμε 9 το πρωι κυριακατικα μετα απο ξενυχτι και τον ειχαμε βαλει και μεσα στο λεωφορειο!

Εχω πετύχει αρκούδο τεράστιο και ωραίο, οπότε φυσικά τον πήρα.. μέχρι που ήρθαν γονείς σπίτι επισκεψη τους ειπα την ιστορια και την επομενη φορα που πηγαν σπιτι (ως φοιτητης) και ελειπα τον πεταξαν.. ασπλαχνοι..

επισης εχω μαζεψει κωνο, σημα τροχαιας, καρεκλα σκηνοθετη,βιβλιοθήκη.. κ.α.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ρε παιδιά σκέφτομαι αυτή την εποχή να αρχίσω να μαζεύω ελιές και σύκα από δέντρα σε δημόσιους χώρους.

Έχουν καρποφορήσει, είναι γινομένα, και επειδή κανείς δε τα μαζεύει πέφτουν χάμω στο πάτωμα και τα πατάει ο κόσμος.

Νιώθω πως είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα ενώ θα μπορούσε κάποιος να τα μαζέψει να φαγωθούν.

Άμα πάω μια βόλτα στη γειτονιά, άνετα μαζεύω καμιά 10αρια κιλά σύκα, και άλλα 5 ελιές.

Συν του ότι είναι βιολογικά.

Δημοσ.

για αθήνα μην είσαι σίγουρος (τρέχει μια ερευνούλα βέβαια που θα δείξει τι γίνεται σε πορτοκάλια ..) και αυτό γιατί οι ρύποι δεν ξέρεις κατα πόσο συσσωρεύονται 

• Moderators
Δημοσ.

Ρε γκαηζ πηρατε λουτρινο απο τον δρομο? Δεν αποκλειω να μαζευα κατι, αλλα οχι λουτρινο, παιζει να εχει το οτιδηποτε κει μεσα...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως ρε παιδιά σκέφτομαι αυτή την εποχή να αρχίσω να μαζεύω ελιές και σύκα από δέντρα σε δημόσιους χώρους.

Έχουν καρποφορήσει, είναι γινομένα, και επειδή κανείς δε τα μαζεύει πέφτουν χάμω στο πάτωμα και τα πατάει ο κόσμος.

Νιώθω πως είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα ενώ θα μπορούσε κάποιος να τα μαζέψει να φαγωθούν.

Άμα πάω μια βόλτα στη γειτονιά, άνετα μαζεύω καμιά 10αρια κιλά σύκα, και άλλα 5 ελιές.

Συν του ότι είναι βιολογικά.

«Βιολογικά» σε πόλη όχι απλά με καυσαέρια από ΙΧ, αλλά και αέριους ρύπους από καμινάδες που ένας θεός ξέρει τι καίνε (π.χ. βερνικωμένα ξύλα);

Not really...

Επίσης, σύκα μήνα Απρίλιο;;; Εγώ ήξερα ότι ωριμάζουν τον Αύγουστο...

• Like 3
Δημοσ.

Ρε γκαηζ πηρατε λουτρινο απο τον δρομο? Δεν αποκλειω να μαζευα κατι, αλλα οχι λουτρινο, παιζει να εχει το οτιδηποτε κει μεσα...

Άμα είναι αρνητικά προκατειλημμένος ο άνθρωπος...

...αντί να σκεφτείς ότι, αν έχει χωθεί μέσα κάνα σοβαρού μεγέθους αρούρι, θα κουνιέται κιόλας, κάθεσαι και γκρινιάζεις...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...