the other one Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πρέπει να σου γνωρίσω την μητέρα μου. Αν δει παρατημένο καρποφόρο δέντρο σε δημόσιο χώρο, δεν θα το αφήσει αν δεν πάρει 3-4 κιλά από το φρούτο που παράγει. Έναν Αύγουστο, μαζί με μια θεία μου είχαν ανακαλύψει μια συκιά σε ένα άδειο οικόπεδο. Την επόμενη μέρα πήραν από δυο μεγάλους κουβάδες και μάζεψαν όλα τα σύκα! δηλαδή μπούκαρε στο ξένο οικόπεδο και άρχισε να μαζεύει;
nick#18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Tower ολοκληρο.. με ενα πολυ ενδιαφερον προβλημα το jumper του cmos ηταν στη θεση του clear και δεν αναβε.. μιλαμε το ειχε δει μεγαλος μαστορας. Τι ειχε μεσα? μια πολυ ωραια μητρικη της gigabyte (δεν θυμαμαι μοντελο) e8400, 2x2gb ddr2 και ενα πολυ ωραιο tagan 1000w αν θυμαμαι καλα.. Εψαχνα βαση laptop καποια περιοδο και κατεβαινοντας με το αμαξι να παω να αγορασω εχοντας καταληξει καπου βλεπω ενα τυπο να ακοιγει καδο και να παει να πεταξει μια μεγαλη 17" αλουμινιου της coolermaster.. φωναζω ΜΗΗΗΗΗ με ακουει, τι εγινε λεει? Χαλασμενη λεω? Ναι απανταει.. Ρωταω θα μπορουσα να την παρω αντι να παει στον καδο μου λεει οπως νομιζεις.. μου την εδωσε.. και ηθελε απλα μια κολληση σε ενα καλωδιακι για την τροφοδοσια της.. 1
suffocater Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μια ρωσσιδούλα.. Well done sir,well done. lol
idomeneas7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Είχα μια συμμαθήτρια στο δημοτικό με έναν τεράστιο αρκούδο. Τον πέταξαν κάποια στιγμή επειδή τον κατούρησε. Φαντάζομαι εσάς που μαζέψατε αρκούδους τι άλλο εκτός από κατουρλιά είχαν πάνω. Στην περιοχή μου πάντως είναι πολύ οργανωμένοι οι σκουπιδοψάχτες, πριν λίγες μέρες εβγαλα ρούχα και πριν προλάβω να ανέβω πάνω είχαν εξαφανιστεί.
panosno1com Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 πηγε να την πιασει ο αντρας της με γκομενο και αυτός την πεταξε απ το παραθυρο και εκεινη προσγειωθηκε στον καδο με τα ποδια εξω απ αυτον τεντωμενα. περνωντας ο Kenny McCormick αναρωτηθηκε: ωραιο «νινι» ρε, ποιος το πεταξε??? το χω διαβασει περιπου ετσι ως ανεκδοτο
AntiCambeR Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 1 πολύ παλιό PC λειτουργικό με 500Gb δίσκο,η κοπέλα που το πέταξε δεν μπήκε καν στον κόπο να αφαιρέσει τον δισκο,η έστω να κάνει format.Εκανα όμως εγώ και του πέρασα Windows. 1 γραφείο-έπιπλο με ροδάκια το οποίο ταίριαξε απόλυτα ανάμεσα στον τοίχο και σε άλλο έπιπλο,έβαλα 1 γουφεράκι,1 monitor και το PS4.Ούτε παραγγελία να το έκανα.
george_gr1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Είχα μια συμμαθήτρια στο δημοτικό με έναν τεράστιο αρκούδο. Τον πέταξαν κάποια στιγμή επειδή τον κατούρησε. Φαντάζομαι εσάς που μαζέψατε αρκούδους τι άλλο εκτός από κατουρλιά είχαν πάνω. Στην περιοχή μου πάντως είναι πολύ οργανωμένοι οι σκουπιδοψάχτες, πριν λίγες μέρες εβγαλα ρούχα και πριν προλάβω να ανέβω πάνω είχαν εξαφανιστεί. Καλα με αυτη τη λογικη δε πρεπει να αγοραζουμε και μεταχειρισμενα. Ενταξει δεν ειπαμε να κανουμε βουτια στον καδο. Εγω οταν κατι δεν το θελω αλλα μπορει να ειναι χρησιμο και επισκευασιμο, το αφηνω διπλα απο τον καδο. Παντως το να μην μαζεψω απο κατω κερμα λογω μικροβιοφοβιας με ξεπερναει. Απο μονα τους σπανε ρεκορ μικροβιων, το δρομο περιμενανε.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τα κέρματα στον δρόμο συνήθως έχουν περισσότερο χειροπιαστή βρώμα. Είναι αλλιώς να ξέρεις πως το κέρμα που θα πιάσεις βρίσκεται δίπλα σε σκατά σκύλου και αλλιώς να υποθέτεις ότι ο ταμίας έχει ξύσει τον κώλο του πριν πιάσει τα ρέστα σου.
bedazzled Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ΟΚ, σε 10-20 χρόνια θα έχει καταργηθεί το μετρητό και θα έχουμε όλοι κάρτες, αν αυτό είναι το πρόβλημα...
george_gr1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δυσκολα θα πιασεις στα χερια σου κερμα που δεν εχει πεσει κατω. Απλα η ιδεα στο μυαλο ειναι
Aggeluska Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 στο παζαρι του πειραια καθε κυριακη θα βρειτε επωνυμα ρουχα παρα πολυ φτηνα. Η μητερα μου αγοραζει συχνα. το πιο ακριβο που πηρε κοστιζε 1 ευρω. περνεις 10 κομματια , τα πας καθαριστηριο και τελος. το αναφερω γτ και αυτα λογικα απο τον δρομο τα μαζευουνε.
panosno1com Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 στο παζαρι του πειραια καθε κυριακη θα βρειτε επωνυμα ρουχα παρα πολυ φτηνα. Η μητερα μου αγοραζει συχνα. το πιο ακριβο που πηρε κοστιζε 1 ευρω. περνεις 10 κομματια , τα πας καθαριστηριο και τελος. το αναφερω γτ και αυτα λογικα απο τον δρομο τα μαζευουνε. παλια τα μαζευανε και απο καδους που εβαζαν ρουχα οι απλοι πολιτες «για τα ορφανα» ή «για τα φτωχά παιδάκια»...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα