kfyros Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Aπλα μεταφερει ενα μηνυμα ο "καλλιτεχνης" στην Ελλαδα.. Θα φατε @@τσα και θα ειναι και περιστρεφομενη! Λογικά πρέπει να τραβάνε και σκαμπίλια στα μούτρα των θεατών της πρώτης σειράς !Οι πιο προικισμένοι τουλάχιστον Για τον π#Υτσο παρασταση. Για τον Φάμπρ από εδώ και στο εξής θα λέμε. Εδώ είμαστε :-D :-D :-D Η έκθεση του Παρ Ζέντεμπεργκ με γονάτισε όταν το είχα δει. 1
Anorymous Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ενταξει οσο πιο πολλα βλεπω αρχιζω να πιστευω οτι ειναι αριστουργημα χαχαχα με εχει πιασει νευρικο 5 λεπτα τωρα. Αρχαια παρασταση που κανουν twerking και ακουνε μπιτακι και στο τελος ενας στα κυβικα μου που παιζει χειροτερα και απο την Πεγκυ Καρα https://www.youtube.com/watch?v=bP87Q9Gmo7c 1
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Και αυτό τέχνη θεωρείται? Aρκούν τα τελευταία 5 δευτερόλεπτα για να ζητήσω την άποψη του -ειδικού επί του θέματος- Φλαουτίστα.
kfoynt Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 18 χρονια πριν και πριν η Αμπραμοβιτς γινει κουλ και γνωστη στη ελλαδα (πολυ πριν δλδ χωρισει με τον ετσι της στο Σινικο τοιχος που περπατουσαν αναποδα ο ενας απο τον αλλο) με παιρνει μια φιλη (που εγω ηθελα να πηδηξω ασχημα) που μολις ειχε περασει στην καλων τεχνων να παμε σε μια διαδραστικη εκθεση, αυτη της εν λογω κυριας. Η "γκαλερι" ηταν καπου πισω απο το μοναστηρακι στον πρωτο οροφο ενος πολυ παλιου σπιτιου. Μπαινουμε μεσα, τριμουνο ρωσσιδακι σερβακι δεν ξερω τι μας καλωσοριζει μας δινει ρομπες ζουρλομανδια (δεν τις δενει) και μαζι ενα χαρτι (2 σελιδες) με οδηγιες πως να χρησιμοποισουμε τα δωματια και το τι σημαινε καθε συσκευη. Πρωτο δωματιο 3 σεζ λονγκ και αντικρυστα 3 μετρονομοι να πηγαινοερχονται. Επρεπε να κατσεις στις σεζ και να κοιτας τους μετρονομους για περιπου 45 λεπτα.Στο 3λεπτο με επιασε νευρικο. Μετα επιασε νευρικο την γκομενα που ημουν μαζι.Αλλα μαλακες σας λεω νευρικο να εχουμε πατζαριασει να πονανε σαγονια και κολιακοι. Τεσπα δευτερο δωματιο επρεπε να κεντραρουμε το σωμα μας πανω σε κατι μαγνητες για 15 λεπτα και καλα για να νιωσουμε την μαγνητικη δυναμη της γης στην ψυχη μας. Εγω ειχα πιαστει το γκομενακι το εκανε. Τριτο δωματιο, μια μπανιερα γεματη χαμομηλι. Επρεπε να γδυθεις τελειως και να μπεις μεσα εκει και να κατσεις για μιση ωρα. Δεν ειχε νερο μεσα μολνο χαμομηλι μεχρι πανω. Μεσα στην μπανιερα ηταν ηδη μια τυπισσα αλλη μια σερβα που αποδειχτηκε τετραμουνο τριαξονικο 3Δ οταν σηκωθηκε να βγει για να ντυθει. Η δικια μου ηθελε να το κανει αλλα ντρεποταν μην την δω και μου ζητησε να βγω απο το δωματιο μεχρι να γδυθει και να μπει στην μπανιερα. Ετσι και εγινε αλλα μολις περασε μιση ωρα και ηθελε να βγει καταφερα και ειδα λιγο βυζια! Τελος ηταν ενα δωματιο με μια αλλη συσκευη που ανεβαινες πανω (γυμνος, εννοειται) και σε γυρνουσε γυρω γυρω, σαν αρχαιο βασανιστηριο ενα πραγμα μονο που απο πανω σου γυρνουσαν και κατι σφαιρες και επρεπε να τις κοιτας. Εχω ακομη κρατησει τις 2 σελιδες με τισ οδηγιες καπου τις εχω καταχωνιασμενες. Αλλα το νευρικο που περασα εκεινη τη μερα συν τις δυο σερβοπουλες συν τα ζιαβυ της φιλης μου δεν θα τα ξεζασω ποτε! Αυτο φυσικα ηταν ολο τεχνη. Φιλάρακι, ευχαριστώ. Γελάω κανένα 10λεπτο τώρα με την γυναίκα μου. Όσο για το βίντεο, δεν ξέρω τι είναι τέχνη και δεν με νοιάζει και πολύ για να να πω την αλήθεια. Πάντως γέλασα πολύ όταν το είδα! Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ εδώ στο σπίτι 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν με ενοχλούν τα πέη. Βασικά, κουρασμένο και αδιάφορο το βρήκα, ούτε καν προκλητικό (ή ξεκαρδιστικό, σαν τον άλλο που είχε δέσει ένα πασάλι στην περιοχή του φυσφιρίγκου του και το τίναζε πάνω σε ένα Π). Αυτό που με ενοχλεί (και το έχω ζήσει από μέσα, καθότι μέχρι πρότινος είχα συγγενή που δίδασκε στην ΑΣΚΤ) είναι ο ελιτισμός της όλης κατάστασης: "Ξέρεις -πτωχό μου παιδί-, αν δεν μελετήσεις τις καταβολές του Τάδε, δεν το ψάξεις με τις αναφορές στο έργο του Δείνα..." και όλα αυτά τα υπεράνω, ότι αν δεν έχεις ένα άλφα "επίπεδο" δεν μπορείς να "συλλάβεις" το τι θέλει να πει ο ποιητής. Ή ο τσουτσουνοτιναχτής. Όταν πρωτοείδα τον Έναστρο Ουρανό του Βαν Γκογκ, λόγου χάρη, συγκινήθηκα. Χωρίς να ξέρω ποιος το είχε φιλοτεχνήσει, χωρίς να χρειάζομαι μεταπτυχιακό για να αντιληφθώ τι προσπαθεί να πει ή να έχω μελετήσει το βιογραφικό του ζωγράφου, χωρίς να έχει σημασία αν έκοψε ή δεν έκοψε το αυτί του. Τέχνη χωρίς εγχειρίδια χρήσης. 11
alsakari Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Αν είναι να δείξουν πέη,τουλάχιστον να το κάνουν να αξίζει.Να προσλάβουν ηθοποιούς με την μέθοδο της μεζούρας.Μόνο αν έχουν 25cm και πάνω.Να το ονομάσουν "τα τερατώδη παλλόμενα πέη".Μόνο να μην γονατίζουν όταν πάλλονται και φάνε καμία πεοχαστούκα,γιατί τους βλέπω με διάσειση
kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 http://www.dithepi.gr/el/events/?eid=4276 Και κατι σκηνες σε ψυρη κτλ εχουν γυμνο καθε χρονο. ...αμα πληρωνονται και πληρωνουν φορους γιατι να κρινουμε αν ειναι τεχνη ή οχι.αν ενοχλει και ποιον/α... Googlarete θεατρο με γυμνο και θα βρειτε 10αδες θεατρα.. να μην πω για ταινιες.
insomnia888 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Το γυναικείο γυμνό δεν ενοχλεί πλέον. Γιατί πρέπει να ενοχλεί το ανδρικό? Και στο κάτω κάτω θα προτιμουσατε τη Μιμη Ντενιση στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Επιδαυρου? Φυσικά με τα μυαλά που έχουμε εδώ η παράσταση αυτή αν ανέβει ποτέ, θα είναι η χαρά του κάθε διεστραμμένου ματάκια, δυστυχώς. Απενεχοποιηστε επιτέλους τα σώμα σας, αγόρια
Glikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ευτυχώς που δεν είσαι ρατσιστής... Πάλι καλά που ξέρεις τον ορισμό της λέξης. ...Not
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 18 χρονια πριν και πριν η Αμπραμοβιτς γινει κουλ και γνωστη στη ελλαδα (πολυ πριν δλδ χωρισει με τον ετσι της στο Σινικο τοιχος που περπατουσαν αναποδα ο ενας απο τον αλλο) με παιρνει μια φιλη (που εγω ηθελα να πηδηξω ασχημα) που μολις ειχε περασει στην καλων τεχνων να παμε σε μια διαδραστικη εκθεση, αυτη της εν λογω κυριας. Η "γκαλερι" ηταν καπου πισω απο το μοναστηρακι στον πρωτο οροφο ενος πολυ παλιου σπιτιου. Μπαινουμε μεσα, τριμουνο ρωσσιδακι σερβακι δεν ξερω τι μας καλωσοριζει μας δινει ρομπες ζουρλομανδια (δεν τις δενει) και μαζι ενα χαρτι (2 σελιδες) με οδηγιες πως να χρησιμοποισουμε τα δωματια και το τι σημαινε καθε συσκευη. Πρωτο δωματιο 3 σεζ λονγκ και αντικρυστα 3 μετρονομοι να πηγαινοερχονται. Επρεπε να κατσεις στις σεζ και να κοιτας τους μετρονομους για περιπου 45 λεπτα.Στο 3λεπτο με επιασε νευρικο. Μετα επιασε νευρικο την γκομενα που ημουν μαζι.Αλλα μαλακες σας λεω νευρικο να εχουμε πατζαριασει να πονανε σαγονια και κολιακοι. Τεσπα δευτερο δωματιο επρεπε να κεντραρουμε το σωμα μας πανω σε κατι μαγνητες για 15 λεπτα και καλα για να νιωσουμε την μαγνητικη δυναμη της γης στην ψυχη μας. Εγω ειχα πιαστει το γκομενακι το εκανε. Τριτο δωματιο, μια μπανιερα γεματη χαμομηλι. Επρεπε να γδυθεις τελειως και να μπεις μεσα εκει και να κατσεις για μιση ωρα. Δεν ειχε νερο μεσα μολνο χαμομηλι μεχρι πανω. Μεσα στην μπανιερα ηταν ηδη μια τυπισσα αλλη μια σερβα που αποδειχτηκε τετραμουνο τριαξονικο 3Δ οταν σηκωθηκε να βγει για να ντυθει. Η δικια μου ηθελε να το κανει αλλα ντρεποταν μην την δω και μου ζητησε να βγω απο το δωματιο μεχρι να γδυθει και να μπει στην μπανιερα. Ετσι και εγινε αλλα μολις περασε μιση ωρα και ηθελε να βγει καταφερα και ειδα λιγο βυζια! Τελος ηταν ενα δωματιο με μια αλλη συσκευη που ανεβαινες πανω (γυμνος, εννοειται) και σε γυρνουσε γυρω γυρω, σαν αρχαιο βασανιστηριο ενα πραγμα μονο που απο πανω σου γυρνουσαν και κατι σφαιρες και επρεπε να τις κοιτας. Εχω ακομη κρατησει τις 2 σελιδες με τισ οδηγιες καπου τις εχω καταχωνιασμενες. Αλλα το νευρικο που περασα εκεινη τη μερα συν τις δυο σερβοπουλες συν τα ζιαβυ της φιλης μου δεν θα τα ξεζασω ποτε! Αυτο φυσικα ηταν ολο τεχνη. Είναι πρωί ακόμη, περιμένω την οδική εδώ και 1 ώρα αλλά ευτυχώς κλαίω από τα γέλια.Σε ευχαριστώ 1
idomeneas7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μπήκα κι εγώ να πάρω λίγο μάτι αλλά είναι τελείως γκέι. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Νομίζω πως όλοι θα έχουμε δει παγκοσμίως αναγνωρισμένα αριστουργήματα εικαστικών τεχνών τα οποία αν δεν ξέρεις περι τίνος πρόκειται νομίζεις ότι τα έκανε κάποιος μαθητής δημοτικού και μη χειρότερα (τελείως τυχαίο παράδειγμα ο γνωστός Mondrian). προφανως και δεν διακρινεις τον Τσάρο που αχνοφαινεται :Ρ ειχε δωσει και μια γνωστη φιλου μου λεφτα για εναν μονοχρωμο πινακα που ειχε πιτσιλιες χρωματων.. στην ερωτηση γιατι τον αγορασε και οτι αυτο θα μπορουσε να το κανει ο καθενας, απαντησε οτι "σημασια εχει οτι το σκεφτηκε πρωτος". (που και αυτο βεβαια δεν στεκει, οι περισσοτεροι εχουμε σκεφτει τετοιους πινακες σε συζητησεις περι τεχνης, απλα καποιοι εχουν αρκετο θρασσος ωστε την σκεψη να την κανουνε πραξη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις