Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λάρισα είμαι.

Μένω μόνος και δουλευω πολλές ώρες της μέρας..της  υπόλοιπές πάω γυμναστήριο η θα αράξω δέν εχω χρόνο να μαγειρέψω παρόλο που μου αρέσει οταν εχω χρόνο. 

αυτην τη στιγμή ξοδέυω περιπου 300 το μήνα στο φαγητό..πρωινό δέν με νιάζει τόσο τρώω δημιτριακά η κανα τόστ εστο 2 γευματα να είχα ετοιμα θα ημουν κομπλέ. 

Λαρισα και θελεις και τετοιες εξυπηρετήσεις? αδύνατον

Δημοσ.

Με την κρίση δε νομίζω να έχει επιβιώσει καμία εταιρεία στυλ gilli.

Δε βρίσκεις κανένα γκομενάκι να μαγειρεύει; Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό είναι μια από τις φανταστικές επιχειρηματικές μου ιδέες.

Επειδή μάλλον δεν θα υπάρχει στην περιοχή σου, μπορείς να απευθυνθεις στα μαγειρεια της περιοχής σου και να τους κάνεις εσύ την πρόταση. Πχ να υπολογίσεις πόσο θα έβγαιναν σε ένα μήνα διάφορα φαγητά που θέλεις και να τους προτείνεις μια έκπτωση 30%-40% μιας και θα είσαι τακτικός πελάτης.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι μια από τις φανταστικές επιχειρηματικές μου ιδέες.

Επειδή μάλλον δεν θα υπάρχει στην περιοχή σου, μπορείς να απευθυνθεις στα μαγειρεια της περιοχής σου και να τους κάνεις εσύ την πρόταση. Πχ να υπολογίσεις πόσο θα έβγαιναν σε ένα μήνα διάφορα φαγητά που θέλεις και να τους προτείνεις μια έκπτωση 30%-40% μιας και θα είσαι τακτικός πελάτης.

Ωραια εισαι εσυ!

-Λοιπον μαγκες για μεσημεριανο θελω λιγκουινι με σολωμο,αρνακι στη γαστρα,φιλετο κοτοπουλο και γαριδομακαροναδες..

Για βραδυνο καμια ροκα/μαρουλι,καλαμαρακια,κανα χαμπουργκερακι σπεσιαλ,και βλεπουμε.

Με ενα προχειρο υπολογισμο αυτα κοστιζουν 500ευρω το μηνα.

Αμα γουσταρετε,σας δινω 300 και μου τα φερνετε στη πορτα μου.

Και χαρη σας κανω!

υγ-Υπαρχουν συγκεκριμενα τιμολογια.Δε δινει τιμες ο πελατης,αλλα η εκαστοτε επιχειρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Στη πόλη μου υπάρχει αυτό το εστιατόριο:

https://www.facebook.com/Φασολοι-Μαγειρειο-1388829438028859

Προπληρώνοντας 120€ σου προσφέρει για ένα μήνα 30 πιάτα/γεύματα στην πόρτα σου μαζί με ψωμί, και αν θέλεις σαλάτα στην άκρη χωρίς έξτρα χρέωση. Αυτά τα καταναλώνεις όπως και όποτε θέλεις, κάθε φορά παίρνεις τηλέφωνο, διαλέγεις όποιο πιάτο θέλεις, και στο φέρνουν.

Το μόνο κακό είναι πως δουλεύει 11:00 με 19:00.

Όπως είπαν και παραπάνω, μπορείς να κάνεις εσύ μια τέτοια πρόταση σε κάποιο εστιατόριο στην πόλη που ζεις.

Ωραια εισαι εσυ!

-Λοιπον μαγκες για μεσημεριανο θελω λιγκουινι με σολωμο,αρνακι στη γαστρα,φιλετο κοτοπουλο και γαριδομακαροναδες..

Για βραδυνο καμια ροκα/μαρουλι,καλαμαρακια,κανα χαμπουργκερακι σπεσιαλ,και βλεπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, εφόσον είσαι διατεθειμένος να δίνεις μέχρι και 300 ευρώ το μήνα, αν απλά παραγγέλνεις κάθε μέρα από κάποιο μαγειρείο/εστιατόριο 2 φορές τη μέρα με 5 ευρώ το κάθε γεύμα(υπάρχουν μαγαζιά με τέτοιες τιμές, τουλάχιστον Αθήνα και Θεσσαλονίκη που ξέρω), γίνεται αυτό που ζητάς. 

Δημοσ.

Και στην Θεσ/νίκη είδα διαφημιστικό πρόσφατα εκεί γύρω στα 120€. Γεύμα, σαλατά, επιδόρπιο. 30 μέρες. Καλή φάση είναι, αλλά καλύπτει 1 γεύμα της ημέρας. Αν κάθεσαι και φτιάχνεις και μια σαλατούλα το βράδυ και τρως κι ένα normal πρωινό, με κανά 250€/μήνα είσαι άρχοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Και στη Νίκαια, κοντά στο γνωστό Έντυ (απίστευτο σουβλάκι) υπάρχει ταβέρνα, που παρέχει -νομίζω με 120 ευρώ- μεσημεριανό και βραδινό για όλο το μήνα. Αποκλείεται να μην υπάρχει αντίστοιχο στις μεγάλες τουλάχιστον πόλεις.

Δημοσ.

Συντριβάνι, μαγειρίο στη Λάρισα, απο τα πιο ποιοτικά. Κουμουνδούρου.

Χαχαχα στο σιντριβάνι δουλεύει μαγειρας Ενα φιλαράκι μου

Δημοσ.

Ωραια εισαι εσυ!

Με ενα προχειρο υπολογισμο αυτα κοστιζουν 500ευρω το μηνα.

Αμα γουσταρετε,σας δινω 300 και μου τα φερνετε στη πορτα μου.

Και χαρη σας κανω!

υγ-Υπαρχουν συγκεκριμενα τιμολογια.Δε δινει τιμες ο πελατης,αλλα η εκαστοτε επιχειρηση.

Την επιχείριση την συμφέρει να έχει έναν πελάτη που θα παίρνει δύο γεύματα την ημέρα, κάθε μέρα. Απλά θα γράφουν στο τεφτέρι τον λογαριασμό, αυτός θα κρατάει τις αποδείξεις για να είναι σίγουρος ότι δεν τον κλέβουν και στο τέλος του μήνα θα γίνεται ψαλίδι στον λογαριασμό που έχει κάνει ανάλογα με το τι έχει συμφωνήσει. Win - Win.

Δημοσ.

αν βρεις 2-3 εστιατόρια/ψητοπωλεία και σου κάνει το μενού τους, λίγο πριν φτάσεις στο σπίτι παίρνεις 1-2 μερίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...