_chris_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ποια η άποψη σας; έχω ακούσει αυτή την ατάκα από μερικά άτομα και όπως καταλάβατε τη λένε άτομα που δουλεύουν. και συνήθως όταν τη λένε το πετάνε σαν σπόντα σε κάποιον που είναι άνεργος. πριν κάποιο καιρό ένας γνωστός την ανέφερε για να σχολιάσει κάποιον ο οποίος εδώ και καιρό είναι άνεργος και υποτίθεται ότι ψάχνει για δουλειά. το ίδιο άτομο λοιπόν έτυχε να απολυθεί και τώρα απ ότι φαίνεται αρχίζει να αλλάζει απόψεις, ίσως τελικά και να θες δεν είναι εύκολο να βρεις δουλειά. βρε βρε πως αλλάζουν οι καιροί.... βασικά άνοιξα αυτό το θέμα διότι μου τη δίνει αυτή η συμπεριφορά από μερικούς που παρουσιάζουν τους άλλους σαν τεμπέληδες και ότι αν θέλανε θα δουλεύανε, επειδή αυτοί έτυχε να βρούνε δουλειά εύκολα νομίζουν ότι ισχύει παντού. υπάρχουν βέβαια και άτομα που περιμένουν ακόμα και τώρα τη θέση διευθυντή. δεν είμαι άνεργος αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δουλειά δε βρίσκεις εύκολα. 9
Δημοφιλής ανάρτηση dimitrisOP Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 όποιος θέλει να είναι είλωτας βρίσκει ναι 31
idomeneas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 'Οσους άνεργους ξέρω είναι επειδή δεν βρίσκουν κάτι να τους αρέσει και έχουν εξασφαλισμένο το βιοποριστικό θέμα. Οπότε θα συμφωνήσω πως όποιος θέλει βρίσκει. Απλά θα είναι μακριά από το σπίτι, θα πληρώνει τον βασικό, θα είναι σκατοδουλειά, θα έχει μαλακες συναδέλφους/αφεντικά κλπ. 1
_chris_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 'Οσους άνεργους ξέρω είναι επειδή δεν βρίσκουν κάτι να τους αρέσει και έχουν εξασφαλισμένο το βιοποριστικό θέμα. Οπότε θα συμφωνήσω πως όποιος θέλει βρίσκει. Απλά θα είναι μακριά από το σπίτι, θα πληρώνει τον βασικό, θα είναι σκατοδουλειά, θα έχει μαλακες συναδέλφους/αφεντικά κλπ. κι εγώ ξέρω τέτοιους αλλά να μη το χέσουμε. λέμε κανονική δουλειά. αν είναι δηλαδή να πληρώνεσαι του αγιού...... να τα παίρνεις και μισά τα οποία είναι και ψίχουλα, να δουλεύεις και 10-12 ώρες και να σε πρήζουν και αρνηθείς σημαίνει ότι δε θέλεις να δουλέψεις; δουλειά είπαμε όχι να κάνεις το μαλάκα 16
gokuthelegend Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 'Οσους άνεργους ξέρω είναι επειδή δεν βρίσκουν κάτι να τους αρέσει και έχουν εξασφαλισμένο το βιοποριστικό θέμα. Οπότε θα συμφωνήσω πως όποιος θέλει βρίσκει. Απλά θα είναι μακριά από το σπίτι, θα πληρώνει τον βασικό, θα είναι σκατοδουλειά, θα έχει μαλακες συναδέλφους/αφεντικά κλπ. Εντάξει, αν είναι μακρυά από το σπίτι τότε δεν παίζει. Δηλαδή αν πρέπει να νοικιάζεις και να πληρώνεις 300-400 ευρώ ενοίκιο και λογαριασμούς, και να βγάζεις 500 δεν λέει κάτι εκτός φυσικά αν βοηθάνε και οι γονείς που όμως δεν μπορείς να ξέρεις σε τι κατάσταση είναι και αυτοί. Εγώ πιστεύω ότι ισχύει αυτό που λέει και ο TS, την συγκεκριμένη ατάκα την λένε όσοι έχουν ήδη δουλειά και είναι καλυμμένοι. Ακόμη και κάποιος να είναι βολεμένος από τους γονείς του, δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκας που να μην θέλει να βρει μια δουλειά, έτσι για το γαμώτο ρε παιδί μου.
insomnia888 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 με 25% ανεργία αυτός που το είπε πρέπει να είναι πολύ βλάκας. Σε κάθε περίπτωση εγώ προτιμώ να λέω οτι το μόνο εμπόδιο στην καριέρα μας είναι η φαντασία μας. Τουλάχιστον ακούγεται ρομαντικό 6
Δημοφιλής ανάρτηση _chris_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 πρόσφατα άκουσα αυτή την ατάκα από μια γκόμενα μπαρόβια. μου ήρθε να της πω... κι εγώ αν είχα τα βυζιά σου άνετα θα έβρισκα δουλειά και με περισσότερα χρήματα 30
idomeneas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ανάλογα τι γνωστούς έχει ο καθένας. Εγώ είπα για όσους ξέρω, δεν μπορώ να πω τι γίνεται γενικά. Επειδή λοιπόν αυτό έχω συνηθίσει, αν γνωρίσω κάποιον σε αυτή την κατάσταση θα σκεφτώ αυθόρμητα πως είναι κι αυτός έτσι μέχρι να απόδειχτεί το αντίθετο.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Φυσικά και βρίσκεις ! πιτσιρικάς 20αρης απο πολύ φτωχή πολύτεκνη οικογένεια, βρήκε να κάνει τον χαμάλη ένα 8ωρο χωρίς να κάθεται ούτε στιγμή, για 1.70 την ώρα και χωρίς ένσημα! Δυο ώρες δουλειάς θέλει μόνο για να πληρώσει τα εισιτήρια του πήγαινε έλα με το λεωφορείο .. φυσικά και βρίσκεις .. 27
leftermann Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 πρόσφατα άκουσα αυτή την ατάκα από μια γκόμενα μπαρόβια. μου ήρθε να της πω... κι εγώ αν είχα τα βυζιά σου άνετα θα έβρισκα δουλειά και με περισσότερα χρήματα με τα ίδια βυζιά, πώς περισσότερα χρήματα εσύ; 14
Tigran Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Η έκφραση είναι σχετική και αν την παρεις κυριολεκτικά, ισχύει 100%. Πραγματικά αν κάποιος θέλει να δουλέψει, αποκλείεται να ψάξει και να μη βρει. Αλλά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και χώρα ξέρω γω. Από εκεί και πέρα μία μεγάλη μερίδα δεν είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει το "δουλειά να'ναι κι ότι να'ναι". Κάποιοι το σέβονται, κάποιοι τους αποκαλούν επιλεκτικους και σνομπ. Η αλήθεια είναι ότι αν είναι απαραίτητο να δουλέψεις για να ζήσεις (σε φάση αλλιώς θα μείνεις στο δρόμο), συνήθως βρίσκεις. Σε μία χώρα με 25% ανεργία, ότι και να συζητησουμε επί του θέματος, πιστεύω όλοι δίκιο κι όλοι άδικο θα έχουμε. 8
dimitrisOP Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Φυσικά και βρίσκεις ! πιτσιρικάς 20αρης απο πολύ φτωχή πολύτεκνη οικογένεια, βρήκε να κάνει τον χαμάλη ένα 8ωρο χωρίς να κάθεται καθόλου για 1.70 την ώρα και χωρίς ένσημα! Δυο ώρες δουλειάς θέλει μόνο για να πληρώσει τα εισιτήρια του λεωφορείου .. φυσικά και βρίσκεις .. μαύρα? θεός φυλάξει, αυτός κατάστρεψε την ελληνική οικονομία ( η αντίδραση του "νομοταγή" ελληνα) 4
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 όποιος θέλει να είναι είλωτας βρίσκει ναι μπα μην το λες γιατι και εγω που πλεον αναγκαστικά κοιταω και για τηλεφωνικα κεντρα με μισθους 300 ευρω το 6ωρο δεν με παιρνουν σκεψου τι γινετε. γενικα αφου ημουν 3 χρονια ανεργος και μπηκα σε 5μηνο τωρα παλι ανεργος 2 μηνες εχω παει σε 6 interview και εγω φαει 6 ακυρα, φυσικα εχω στειλει 50+ βιογραφικα για αυτα τα 6 που τελικα πηγα.
_chris_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 με τα ίδια βυζιά, πώς περισσότερα χρήματα εσύ; Πιστεύω έχω μεγαλύτερη φαντασία στο πως θα τα χρησιμοποιούσα 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις