Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ. Σήμερα έπεσα πάνω σε παλιό φίλο που είχαμε να βρεθούμε καιρό.Στην κουβέντα μου λέει πως τον ενημέρωσαν απο εφορία πως χρωστάει 500 ευρώ για κλήση που δεν είχε πληρώσει. Το θέμα είναι πως ούτε ο ίδιος δεν θυμόταν κάτι για την εν λόγω κλήση καθώς είχε αρκετές στο παρελθόν. Για να μην τα πολυλογώ τρομοκρατήθηκα παρόλο που δεν έχω δεχτεί κλήση ποτέ μου.Αλλά δεν ξέρω εαν έχω κάποια κληση για παρκάρισμα καθώς είμαι μηχανόβιος και τυχένει να εργάζομαι στο λιμάνι όπου γράφουν συχνά.Με τον αέρα όμως έχει τύχει πολλές φορές να δω κλήσεις να τις πέρνει ο αέρας και τρέχα γύρευε μετά. Θα πρέπει να πάω στην εφορία ή στην αστυνομία για να μάθω εαν έχω κάποια εκκρεμότητα.Υπάρχει κάποια ενημέρωση απο τον αρμόδιο φορέα όταν σε γράφουν.? Αν παράδειγμα δεχτείς κλήση αλλά για χ,ψ λόγο χάθεί και δεν την δείς ή πρέπει να τρέχουμε κάθε λίγο να μάθουμε αν χρωστάμε πουθενά.
gokuthelegend Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν απαντάω στην ερώτησή σου αλλά επίσης εγώ έχω ακούσει το εξής. Πολλές φορές όταν επισκέπτεσαι μέρη που έχουν παρκαδόρους (κλαμπ, κυριλέ ταβέρνες κλπ), πολλές φορές αυτοί οι παρκαδόροι παρκάρουν με παράνομο τρόπο τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τα γράφουν οι τροχονόμοι. Όταν φύγεις από το μαγαζί και ζητήσεις το αυτοκίνητό σου, πετάνε το χαρτί πριν σου το φέρουν και δεν μαθαίνεις ποτέ ότι είχες φάει κλήση. 2
Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Aν είναι...!!!! Τώρα αγχώνομαι ακόμα περισσότερο.
Miracle Worker Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αστυνομία, η εφορία δε νομίζω να έχει σχέση.
dollyyy19 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 και για ποιον λογο τρομοκρατηθηκες ειπαμε? 1
The_Judas Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το θέμα είναι πως ούτε ο ίδιος δεν θυμόταν κάτι για την εν λόγω κλήση καθώς είχε αρκετές στο παρελθόν. Αυτό νομίζω ότι απαντάει στο ερώτημά σου. 2
idomeneas7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Στην εφορία πάνε αν δεν εξοφληθούν το τρέχον έτος οπότε όσο δεν βλέπεις κάτι μην ανησυχείς. Σε περίπτωση που δεις θα είναι με μεγάλη προσάυξηση (π.χ. πρόστιμο για ΜΜΜ πάει κάπου 700 ευρώ στην εφορία). Για να μάθεις αν έχεις κλήση πριν αυτό το στάδιο λογικά η τροχαία και η δημοτική αστυνομία θα μπορούν να σε ενημερώσουν. Πρακτικά δεν ξέρω αν θα το κάνουν. 2
Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 και για ποιον λογο τρομοκρατηθηκες ειπαμε? Ε δεν είναι ξεκάθαρο.? Μπορεί ο καθένας να έχει κάποια κλήση και να μην το γνωρίζει μέχρι που φτάσει κάποιο υπέρογκο ποσό.
hlt Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Και εγώ τρομοκρατήθηκα τώρα και ας μην έχω μεταφορικό μέσο 2
Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αυτό νομίζω ότι απαντάει στο ερώτημά σου. Δεν ξέρω πως απαντάει αυτό στην ανησυχία μου μην έχω ο ίδιος κάποια κλήση π.χ παρκάρισμα και δεν το ξέρω.Το ερώτημα μου είναι αν έχω κάποια κλήση και χαθεί πριν την δώ που να απευθυνθώ για να το εξακριβώσω.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εχω ακουσει το εξής: Είναι σε κάποιο σημείο μερικά αυτοκίνητα,σε κάποιο απο αυτά που έχει παρκάρει παράνομα ο αστυνομικός αφήνει κλήση.Στο ίδιο σημείο παρκάρει και άλλος παράνομα ο οποίος κάνει το εξής τραγικό:Επειδή γνωρίζει οτι είναι παράνομος,για να μην του αφήσουν κλήση,παίρνει την κλήση απο το άλλο όχημα και την βάζει στο δικό του ώστε να φαίνεται οτι την άφησε ο αστυνομικός.Φεύγοντας απλά πετάει την κλήση με αποτέλεσμα αυτός που πραγματικά έχει φάει την κλήση να μην το μάθει μέχρι να του έρθει κάποιο υπερβολικό ποσό και να τρέχει και να μην φτάνει. Τον σπας στο ξύλο;εκείνη την στιγμή(αν μπορείς) και αν τον δεις βέβαια,1 στο εκατομμύριο). Welcome to Greece... 4
Mau-Maus Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Και οχι μονο αυτο , αυτός που εχει φάει πραγματικά την κλήση θα φάει και δεύτερη αν έρθουν να ξαναγραψουν χαχαχαχαχαχ 4
anwnymh29 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλα πρεπει να εισαι πολυ κτηνος για να σκεφτεις-κανεις κατι τετοιο..αν ειναι δυνατον.
Razor_7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εχω ακουσει το εξής: Είναι σε κάποιο σημείο μερικά αυτοκίνητα,σε κάποιο απο αυτά που έχει παρκάρει παράνομα ο αστυνομικός αφήνει κλήση.Στο ίδιο σημείο παρκάρει και άλλος παράνομα ο οποίος κάνει το εξής τραγικό:Επειδή γνωρίζει οτι είναι παράνομος,για να μην του αφήσουν κλήση,παίρνει την κλήση απο το άλλο όχημα και την βάζει στο δικό του ώστε να φαίνεται οτι την άφησε ο αστυνομικός.Φεύγοντας απλά πετάει την κλήση με αποτέλεσμα αυτός που πραγματικά έχει φάει την κλήση να μην το μάθει μέχρι να του έρθει κάποιο υπερβολικό ποσό και να τρέχει και να μην φτάνει. Τον σπας στο ξύλο;εκείνη την στιγμή(αν μπορείς) και αν τον δεις βέβαια,1 στο εκατομμύριο). Welcome to Greece... Καλό κόλπο. 1
hliastsek Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εχω ακουσει το εξής: Είναι σε κάποιο σημείο μερικά αυτοκίνητα,σε κάποιο απο αυτά που έχει παρκάρει παράνομα ο αστυνομικός αφήνει κλήση.Στο ίδιο σημείο παρκάρει και άλλος παράνομα ο οποίος κάνει το εξής τραγικό:Επειδή γνωρίζει οτι είναι παράνομος,για να μην του αφήσουν κλήση,παίρνει την κλήση απο το άλλο όχημα και την βάζει στο δικό του ώστε να φαίνεται οτι την άφησε ο αστυνομικός.Φεύγοντας απλά πετάει την κλήση με αποτέλεσμα αυτός που πραγματικά έχει φάει την κλήση να μην το μάθει μέχρι να του έρθει κάποιο υπερβολικό ποσό και να τρέχει και να μην φτάνει. Τον σπας στο ξύλο;εκείνη την στιγμή(αν μπορείς) και αν τον δεις βέβαια,1 στο εκατομμύριο). Welcome to Greece... Εννοείτε ότι ειναι απάνθρωπο και δεν θα το κάνα ποτε... Αλλα έξυπνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα