Edel Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, ξέρετε κάποιο είδους αναγνωστήριο η καφέ ήσυχο χωρίς κλαπατσίμπαλα που να προσφέρεται για ανάγνωση στο κέντρο της Αθήνας? Έχω κάτι κενά μιαμισης ώρας μετά τη δουλειά και θέλω να τα καλύψω έτσι. Αν υπάρχει και πρόσβαση σε WiFi ακόμα καλύτερα Ευχαριστώ
Garnele Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Στο buzz. Έχω γράψει τα μεγαλύτερα τμήματα δύο πτυχιακών εκεί μέσα - μέχρι τις 4-5 η ωρα είναι σχεδόν πάντα ήσυχα.
DrLo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Βάζετε και κάνα link ή χάρτη για να τα έχουμε υπόψη μας.
haris_216 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Βάζετε και κάνα link ή χάρτη για να τα έχουμε υπόψη μας. Μα με το που αναφέρθηκαν (ή ακόμα περισσότερο με το που θα μπει link) θα πάψει να υφίσταται ο λόγος για τον οποίο αναφέρθηκαν (η ησυχία) Όπως κάποτε είχα ακούσει (ή διαβάσει, δεν θυμάμαι) ότι μια όμορφη περιοχή/μαγαζί μπορεί να "καταστραφεί" αν γράψει κάποιο καλό αφιέρωμα το...Αθηνόραμα
Aggeluska Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Korova. Καφε στον Κεραμεικο. Το πρωι μαζευει κοσμο που ειτε διαβαζει ειτε δουλευει στο λαπτοπ. μεχρι τις 3 ειναι καλα . αντε 4 . Ο καφες εχει 2 ευρω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα