Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εχει φαει πολλες φορες προστιμο απο την ΕΕ για τον ιδιο λογο και ποιος ειναι ο βασικος browser που εχουν τα κινητα της ειπαμε? Το νόημα του προστίμου είναι σε εταιρείες που εκμεταλεύονται το μερίδιο αγοράς τους, άρα η MS έφαγε πρόστιμο για τα Windows στο PC ενώ η Apple που κάνει το ίδιο όχι, οπότε έτσι θα φάει κι η Google για τα κινητά ένω η MS κι η Apple όχι κι ας κάνουν το ίδιο...
atheatos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το νόημα του προστίμου είναι σε εταιρείες που εκμεταλεύονται το μερίδιο αγοράς τους, άρα η MS έφαγε πρόστιμο για τα Windows στο PC ενώ η Apple που κάνει το ίδιο όχι, οπότε έτσι θα φάει κι η Google για τα κινητά ένω η MS κι η Apple όχι κι ας κάνουν το ίδιο... Απο πιο μερίδιο αγοράς και πάνω η Apple συγκεκριμένα, θα φαει πρόστιμο? Δηλαδη αν ήταν πρώτη θα ειχε φάει πρόστιμο?
GrandGamer Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εχει φαει πολλες φορες προστιμο απο την ΕΕ για τον ιδιο λογο και ποιος ειναι ο βασικος browser που εχουν τα κινητα της ειπαμε? Άλλη μία φορά λοιπόν. Έχει να κάνει με την εκμετάλλευση της ηγετικής θέσης στην αγορά για δημιουργία μονοπωλίου και καταστροφή των ανταγωνιστών. Η Μ$ έχει φάει πρόστιμα για τα Windows Desktop και γι αυτό το λόγο στην Ευρώπη πωλούνται οι εκδόσεις N των Windows. Στην αγορά των κινητών δεν έχουν ηγετική θέση, τα android έχουν αυτή τη θέση. Απο πιο μερίδιο αγοράς και πάνω η Apple συγκεκριμένα, θα φαει πρόστιμο? Δηλαδη αν ήταν πρώτη θα ειχε φάει πρόστιμο? 51% 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Με κάλυψε ο προλαλλήσαντας...
SIP1995 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Κλασική λογική έλληνα ψηφοφόρου δυστυχώς: microsoft=κακιά νεοφιλελέ καπιταλιστική εταιρεία ενώ google android=linux ελεύθερο λογισμικό και επανάσταση Μια χαρά κάνει η ευρωπαική ένωση και κινείται ενάντια στα μονοπώλια και στον αθέμυτο ανταγωνισμό. Η google είχε γίνει 10 φορές χειρότερη από την ms και το λογισμικό της είναι υπερβολικά παρεμβατικό απέναντι στον χρήστη. Πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς λογαριασμό gmail... Αυτο που όλοι κράζουν τη Microsoft, δε το καταλαβαίνω. ΟΚ σε ένα σημείο ακολουθεί όντως μονοπωλειακές τακτικές, αλλά αν δεν κάνω λάθος (και διορθώστε με). Αυτή ήταν που βοήθεισε την Apple να σταθεί πάλι στα πόδια της. Για να υπάρχει ανταγωνισμός, δηλαδή θέλατε τη Google να κάνει ότι θέλει, όπως το θέλει και όποτε το θέλει. 1
SIP1995 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ε άτε ρε Ε.Ε. Άμα παίρνω ένα κινητό δλδ πρέπει να τρέχω να βάζω τα προγράμματα που θα έπρεπε ήδη να έχει; Ναι όντως είναι πολύ δύσκολο μέσω Play Store να κατεβάσεις apps. 1
atheatos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δηλαδή ΑΝ βγει ο Safari για android και έχει το 51% στους browsers ,η Apple δεν θα κατηγορηθεί γιατι δεν έχει το 51% των συσκευών άσχετα αν μπορεί να ειναι (στο μέλλον) ο πρώτος σε πωλήσεις κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων. Πολυ ωραία λογική...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πάει πακέτο man, λειτουργικό + προεγκατεστημένα προγράμματα του ίδου κατασκευαστή σε πλατφόρμα με ηγετική θέση στην αγορά...
NEFTIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Την πηρε ο πονος την Ευρωπη. Ολα αυτα για το καλο των πολιτων της. Για περισσοτερη δημοκρατια και ευημερια των πολιτων της. "Ευχαριστουμε καλη κυρια Ευρωπη". Ποτε θα βαλει προστιμο στη siemens, volkswagen? Ποτε. Θα τους ξεσκισουν οι αμερικανοι στα προστιμα. Το μεριδιο των γερμανικων (μονο) προϊοντων στις USA ειναι πολλες 100αδες δις ευρω το χρονο. Με πρωτες τις Daimler(mercedes), volkswagen, t-mobile, basf(χημικα). Χεχεχε. Τι εχουμε να δουμε.... 1
SIP1995 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Την πηρε ο πονος την Ευρωπη. Ολα αυτα για το καλο των πολιτων της. Για περισσοτερη δημοκρατια και ευημερια των πολιτων της. "Ευχαριστουμε καλη κυρια Ευρωπη". Ποτε θα βαλει προστιμο στη siemens, volkswagen? Ποτε. Θα τους ξεσκισουν οι αμερικανοι στα προστιμα. Το μεριδιο των γερμανικων (μονο) προϊοντων στις USA ειναι πολλες 100αδες δις ευρω το χρονο. Με πρωτες τις Daimler(mercedes), volkswagen, t-mobile, basf(χημικα). Χεχεχε. Τι εχουμε να δουμε.... Δε ξέρω για τις υπόλοιπες αν θα γίνει κάτι, με τη T-Mobile κάτι μπορεί να παχτεί. Όχι ακόμα, αλλά μόνο όταν δούν οι άλλες 3 (Verizon, ATT, Sprint) ότι απειλούνται παγματικά.
sepsekasan Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η Μ$ έχει φάει πολλές φορές πρόστιμο από την Ε.Ε. για τους ίδιους ακριβώς λόγους στα Windows(εξ ου και η έκδοσεις N). Να φάει πρόστιμο τώρα για τα windows phone, τι μερίδιο αγοράς έχει; αδιάφορο. Το θέμα είναι πως χρησιμοποιεί η εκάστοτε εταιρεία την ηγετική της θέση για να δημιουργήσει μονοπώλιο και να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό, κάτι που απαγορεύεται στις περισσότερες χώρες του πλανήτη. Οτι να'ναι λες!!
dieksodo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 δηλαδη εφτιαξα στο σπιτι μου μαγαζι και ερχεται ο αλλος σπιτι μου και μου ζηταει δικαιο ανταγωνισμο μεσα στο σπιτι μου 1
GrandGamer Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 δηλαδη εφτιαξα στο σπιτι μου μαγαζι και ερχεται ο αλλος σπιτι μου και μου ζηταει δικαιο ανταγωνισμο μεσα στο σπιτι μου Ναι, αν ο μισός πλανήτης έρχεται στο σπίτι σου για να αγοράσει. 1
mpentenis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Οσοι μουρμουρίζετε για τα Android και καθε εταιρια για το λογισμικό που επιλέγει να εγκαθιστά, να μουρμουρίσετε οταν πάτε να πάρετε αμαξι γιατι δεν σας δίνουν την δυνατότητα να βάλετε οτι λάστιχα-κρύσταλα-καλωδια-βιδες-υφασμα-αφρολέξ-πλαστικα-λαμαρινες θελετε, να το θυμηθήτε οταν πατε να μετακομίσετε γιατι δεν εχει συγκεκριμένο χώμα-τσιμέντο-καλώδια-μπογιές-σοβάδες κ.α.... Αυτο το συνδιασμό έκαναν, θεωρούν οτι είναι καλός, εχουν και καποια προγράμματα που προωθούν, τελος. Αν δεν το θέλει καποιος παίρνει κατι άλλο! Εγω λεω να στείλουμε στην Ε.Ε και τους διαχειριστές του forum γιατι προμοτάρουν συγκεκριμένες εταιρίες αλλα δεν μπαίνει τίποτα στην τσέπη μου! Μάθαμε ολοι, εαν κάτι δεν μας συμφέρει, στην πυρά! Αν τα έδιναν γυμνά οπως είπε καποιος παραπάνω, το 90% των χρηστών θα μιλούσε ακόμα με σταθερά ή fax! εδω δεν ξέρουν πως να αλλάξουν ενα pin η την sim, θελετε να κάνουν εγκατάσταση και ενα λειτουργικό σε κινητό... Καλα κανουν και τα δίνουν ετοιμα με 10 προγράμματα γιατι μονο ετσι βλέπουν και κατι διαφορετικο, αλλιώς μπέ! στο κάτω κάτω, παιρνεις smartphone, αν θες κατι παραπανω, εχεις ιντερνετ, εχεις δυνατότητες, βαλε οτι θες! 1
aggelos_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Όντως οι πιο πολλοί τα κινητά τους δεν τα πειράζουν, το έχω παρατηρήσει και μου κάνει πολύ εντύπωση. Χρησιμοποιούν τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές. Παιχνίδια κατεβάζουν αβέρτα αλλά δεν θα ψάξουν να βρουν π.χ εναλλακτικό του Chrome ή file manager. Άρα σωστή η λογική γενικά των εταιριών με τα προεγκατεστημένα, αλλά το bloatware είναι απαράδεκτο. Μόνο η Samsung κάτι είπε οτι θα κάνει γι' αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις