Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ναι, ναι, ξέρω. Χαζό θέμα, αλλά damn it, εδώ είναι ίντερνετ και μεγάλο μέρος του bandwidth οφείλει να καταναλωθεί για να απαντηθούν μια και καλή όλες οι ηλίθιες απορίες μας και να υπάρξουν νικητές στις μικροδιαφωνίες που εδώ και χρόνια τελείωναν με φλώρικους συμβιβασμούς τύπου "καλά, απλά δε συμφωνούμε". Ψηφίστε λοιπόν και κερδίστε: Από πότε χρησιμοποιείται το "καλησπέρα"; Από τη 1 και μετά; Από τις 2; Τις 3; Ή περιμένετε, όπως εγώ, να πιάσει καλά καλά το απόγευμα και να πέσει ο ήλιος; Η σωστή απάντηση είναι η τελευταία. Όσοι πείτε κάτι άλλο θα εκτεθείτε.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Επειδη μιλαω τηλεφωνικός ολη μέρα με πελάτες.... στη 1 αλλαζω το τροπαριο 1
liakjim Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 https://sarantakos.wordpress.com/2012/07/16/kalispera/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 https://sarantakos.wordpress.com/2012/07/16/kalispera/ Η αλήθεια είναι ότι τα είπε όλα ο Σαραντάκος
Aggeluska Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 εγω λεω απο τις 12 και μετα. Πολλοι μου λενε "τι καλησπερα ρε;" αλλα νομιζω πως ετσι ειναι το σωστο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ο Έσπερος, όμως, εμφανίζεται στη δύση του ήλιου, όχι μετά τις 12 το μεσημέρι.
gokuthelegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σύμφωνα με το βικιλεξικό, η εσπέρα είναι το χρονικό διάστημα από την στιγμή που αρχίζει να δύει ο ήλιος μέχρι να επικρατήσει (βαθύ) σκοτάδι. Δηλαδή είναι σα να λέμε καλό βράδυ. Από τις 12 το μεσημέρι και μετά πιστεύω ότι το σωστότερο θα ήταν να λέμε καλό μεσημέρι. Ο Έσπερος, όμως, εμφανίζεται στη δύση του ήλιου, όχι μετά τις 12 το μεσημέρι. Με πρόλαβες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα με το "καλό μεσημέρι" είναι ότι έτσι αποχαιρετάς. Δηλαδή δεν ξεκινάς συζήτηση με "Καλό μεσημέρι. Θα ήθελα..."
gokuthelegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα με το "καλό μεσημέρι" είναι ότι έτσι αποχαιρετάς. Δηλαδή δεν ξεκινάς συζήτηση με "Καλό μεσημέρι. Θα ήθελα..." Εγώ μπορεί να το πω και από την αρχή, σπανίως όμως και αναλόγως την περίσταση. Συνήθως λέω, "τι γίνεται;" ή "τι κάνετε";
isay Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 @ts Από το να αγχώνεσαι να καταναλώσεις bandwidth λέγε απλά «Γεια σας» Άλλα ερωτήματα για τον ελευθερο χρόνο σου ? ή ; "" ή « » 5
redhotstef Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πειτε και λιγα λογια για την αγγλικη λεξη welcome οπου εχει δυο εννοιες η μια παρακαλω η αλλη καλωςηρθατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα