Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μου αρέσει που τόσος κόσμος έχει παρερμηνεύσει το θέμα, λες και ζήτησα συμβουλές για το τι να λέω στους κολλητούς μου για να μην παρεξηγηθούν. Με εντυπωσίασε πάντως ο αριθμός των ανθρώπων που λέει καλησπέρα μετά τις 12. Πίστευα ότι είμαι ο κανόνας (το χρησιμοποιώ όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος). Είναι ολοφάνερο ότι είμαι η εξαίρεση.
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μου αρέσει που τόσος κόσμος έχει παρερμηνεύσει το θέμα, λες και ζήτησα συμβουλές για το τι να λέω στους κολλητούς μου για να μην παρεξηγηθούν. Με εντυπωσίασε πάντως ο αριθμός των ανθρώπων που λέει καλησπέρα μετά τις 12. Πίστευα ότι είμαι ο κανόνας (το χρησιμοποιώ όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος). Είναι ολοφάνερο ότι είμαι η εξαίρεση. Όχι ρε συ, είμαστε πολλοί!
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Όχι ρε συ, είμαστε πολλοί! Ενωμένοι δυνατοί! 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ενωμένοι δυνατοί! Και σε πιο κλειστό club όσοι λέμε και καλησπέρα μετά τις 2-3 το βράδυ!
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Έχω ένα γνωστό που λέει Χρόνια Πολλά κάθε μέρα. Ποτέ δε ρώτησα γιατί, παραμένει μυστήριο... 1
gokuthelegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Έχω ένα γνωστό που λέει Χρόνια Πολλά κάθε μέρα. Ποτέ δε ρώτησα γιατί, παραμένει μυστήριο... Εμένα μου την σπάει όταν λένε χρόνια πολλά σε ονομαστική εορτή. Καλά να το πεις σε γενέθλια, αλλά που κολλάει το χρόνια πολλά στην ονομαστική;
Joshua21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εμένα μου την σπάει όταν λένε χρόνια πολλά σε ονομαστική εορτή. Καλά να το πεις σε γενέθλια, αλλά που κολλάει το χρόνια πολλά στην ονομαστική; Το παρακάτω κολλάει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα