Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, kostasblues21 είπε

γεια χαρα,φιλος προσφατα αναβαθμισε σε ryzen 1600,m/b asrock AB 350 PRO4,ram crusial ballistix 3200Mhz 16GB,αυτη τη στιγμη εχει μια παλια 660ti την οποια θελει να αλλαξει,να παει σε μεταχειρισμενη 970 η σε καινουργια 1050Τi;αναμεσα σε αυτες ποια ειναι καλυτερη;η 1060 ειναι μονοδρομος στα καινουργια συστηματα;παντως δεν τον ενδιαφερουν τα τελεια γραφικα,απλα να μπορει να παιξει τα τελευταια παιχνιδια αξιοπρεπως οπως και τους επερχομενους τιτλους.

αν θελει να παιξει αξιοπρεπως θελει τουλαχιστον 970 -1060 3gb 

η διαφορες σε fps ειναι μικρες --κερδιζεις λιγο αποδοση στα περισσοτερα ..χανεις λιγο σε καποια αλλα που θελουν παραπανω vram ...

απο εκει και περα με 1060 εχεις καλυτερη καταναλωση και εγγυηση ...

οποτε καταληγεις στο θεμα τιμης...αναλογως ποσο βρεις μια 970 αξιζει... 1060 μπορεις να βρεις με 220-240 περιπου...

οποτε θα πρεπει να βρεις κατω απο 200ε 970 για να πεις οτι ειναι οκ...

καινουργιες δεν αξιζει καμια αγορα αυτη τι στιγμη για τα λεφτα τους...

Επεξ/σία από Ghost007
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε

αρα την 1050 την ξεχναμε εντελως,λογικα στα αυτα τα επιπεδα τιμων δλδ στα 250 συμφερει η 1060,καταλαβα ευχαριστω.

ε ναι νταξ παιζει ακομα παιχνιδακια αλλα σε γενικες γραμμες δεν την παλευει με τα καινουργια ιδικα..εδω ειναι ζορικα για την κατηγορια 970-1060

πλεον...ασε που για την τιμη και μονο δεν αξιζει...αμα εβρισκες καμια με κανα 150αρι οκ εκει τρωγεται αλλα για 200ε με τπτ..

καλυτερα να βαλεις κανα ψιλο παραπανω και να βρεις μια μεταχειρισμενη 1060 και εισαι κομπλε...

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχοντας 8600Κ (stock for now), + gksill trident 3200 (xmp enabled)+ asus prime 170 a, τι συνδυασμός Monitor + GPU θα ήταν ιδανικός για 2κ 144 hz - pubg/cod online πολύ καλή εμπειρία;

μεγαλύτερο βάρος δίνω στο Online gaming. budget περίπου 1100-1200 και για τα δύο). 

μηπως να περιμένω 11χχ σειρά; είμαι βέβαια με integrated και δεν παίζω τίποτα προς το παρόν

thanks

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Natm είπε

Έχοντας 8600Κ (stock for now), + gksill trident 3200 (xmp enabled)+ asus prime 170 a, τι συνδυασμός Monitor + GPU θα ήταν ιδανικός για 2κ 144 hz - pubg/cod online πολύ καλή εμπειρία;

μεγαλύτερο βάρος δίνω στο Online gaming. budget περίπου 1100-1200 και για τα δύο). 

μηπως να περιμένω 11χχ σειρά; είμαι βέβαια με integrated και δεν παίζω τίποτα προς το παρόν

thanks

1080ti η περιμένεις νέα σειρά. Συν aoc η Dell στην κατηγορία μέχρι 500 έχουν μοντέλα 2k 144hz. Οτιδήποτε λιγότερο από 1080ti δεν κάνει για 2k 144. 

Δημοσ.

καλημέρα, 

θα ήθελα αν ξέρετε την βοήθεια σας , έφτιαξα πριν μια βδομάδα εάν σύστημα με ι7 8700κ και gigabyte nvidia 1080 και οθόνη την aoc 2k 144 hz,

την έχω σύνδεση με καλώδιο displayport, και ενώ σε game παίζω m 2 k με πολλα fps se ultra τα περισσότερα, όταν είμαι στα Windows τα εικονίδια τα wallpeper είναι με χαλιά ανάλυση <

πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση από το control panel της nvidia ? drivers είναι ενημερωμένα.

ευχαριστώ.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ZEN0X είπε

καλημέρα, 

θα ήθελα αν ξέρετε την βοήθεια σας , έφτιαξα πριν μια βδομάδα εάν σύστημα με ι7 8700κ και gigabyte nvidia 1080 και οθόνη την aoc 2k 144 hz,

την έχω σύνδεση με καλώδιο displayport, και ενώ σε game παίζω m 2 k με πολλα fps se ultra τα περισσότερα, όταν είμαι στα Windows τα εικονίδια τα wallpeper είναι με χαλιά ανάλυση <

πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση από το control panel της nvidia ? drivers είναι ενημερωμένα.

ευχαριστώ.

καλυτερα ανοιξε καινουργιο θεμα ..εδω ειναι για αναβαθμισεις...

Δημοσ.
Στις 4/26/2018 στις 1:55 ΜΜ, Natm είπε

thanks

Το αν θα περιμένεις εξαρτάται από την υπομονή σου. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα.

Επίσης υπάρχει περίπτωση ανεξαρτήτως τι κάρτα γραφικών και ανάλυση οθόνης θα επιλέξεις ο cpu να μην σπρώχνει 144hz σε online...

Αυτή τη περίοδο καλό value έχουν οι 1080 επειδή δεν είναι ιδανικές για mining. 

Μια οικονομική υλοποίηση γύρω στα 600 ευρώ είναι υπέραρκετη για 2k online gaming.

πχ στα 585 ετοιμοπαράδοτη:

https://www.skroutz.gr/s/10880894/Zotac-GeForce-GTX-1080-8GB-Mini-ZT-P10800H-10P.html

Για οθόνη καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάλληλο νήμα, με 600 ευρώ χοντρικά που μένουν ελεύθερα στο budget σου

αν θες οπωσδήποτε g-synk λογικά θα αγοράσεις tn monitor (όχι ότι είναι ντε και καλά αρνητικό)

πχ. https://www.skroutz.gr/s/12254999/Acer-Predator-XB271HUA.html

αν δεν θες g-synk υπάρχουν επιλογές σε ips ή και ultrawide 34'' αλλά εδώ είναι offtopic.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γειά σας! Στο παρακάτω σύστημα που δουλεύει με την GPU του επεξεργαστή θέλω να κάνω μία αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών έως 150€. Χρήση Photoshop, Lightroom, streaming σε υψηλή ανάλυση και να παίζει τα νέα παιχνίδια σε ένα ικανοποιητικό βαθμό.

Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz

Motherboard: ASRock Z97 Extreme4

RAM: 4x Kingston HyperX Fury Blue 8GB Kit DDR3-1600 CL10

HDD: Samsung 850 Evo 250GB + Western Digital Caviar Blue SATA III 1TB 

PSU: Corsair VS550 550W

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fiorentinos είπε

Γειά σας! Στο παρακάτω σύστημα που δουλεύει με την GPU του επεξεργαστή θέλω να κάνω μία αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών έως 150€. Χρήση Photoshop, Lightroom, streaming σε υψηλή ανάλυση και να παίζει τα νέα παιχνίδια σε ένα ικανοποιητικό βαθμό.

Ευχαριστώ πολύ!

1050ti μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα. Στα 220 έχει και 1060 3gb.

Δημοσ.

Θα άξιζε τον κόπο να ανεβάσω το budget στα 200+ και να πάω σε καλύτερη επιλογή ή το αποτέλεσμα θα είναι πάνω κάτω το ίδιο; Επειδή η αγορά θα γίνει από Γερμανία ίσως είναι λίγο πιο χαμηλή η τιμή της κάρτας. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fiorentinos είπε

Θα άξιζε τον κόπο να ανεβάσω το budget στα 200+ και να πάω σε καλύτερη επιλογή ή το αποτέλεσμα θα είναι πάνω κάτω το ίδιο; Επειδή η αγορά θα γίνει από Γερμανία ίσως είναι λίγο πιο χαμηλή η τιμή της κάρτας. 

https://www.mindfactory.de/product_info.php/3GB-ZOTAC-GeForce-GTX-1060-Mini-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1117826.html

Εδώ είναι το φθηνότερο που μπόρεσα να βρω πρόχειρα!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fiorentinos είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Ποια κάρτα γραφικών έχεις ήδη?

Πιθανόν αν έχεις μια mid/high range κάρτα της εποχής του 4790K να μην αξίζει να δώσεις 150-200 για αναβάθμιση καθώς θα είναι περισσότερο sidegrade παρά upgrade.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...