rofl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αν και δεν εχω ασχοληθει με dedicated htpc, απο τα λιγα που εχω δει για htpc enthusiast αυτη ειναι best seller, αν θες μονο για θεαση δεν εχει νοημα να πας σε ακριβοτερη καρτα. εχει ολα τα καλουδια της σειρας 10 για decoding και video playback. φυσικα για παιχνιδια δεν κανει. διαφορά και περισσοτερα features ισως δουμε με την επομενη σειρα. που ομως η αναλογη καρτα δεν ξερω ποτε θα ρθει. ισως και χρονο+ --------- για πολυ hi end πολυ δημοφιλης ειναι και η 1050ti που ειναι αρκετα πιο δυνατη απο τη 1030 δεν εχω ασχοληθει με καρτες αυτης της κατηγοριας και δεν ξερω αν αξιζει τη διαφορα τιμης που ειναι αρκετη. νομιζω οτι η 1030 θα παιζει τα παντα. 1050 ti μονο αν ειναι enthusiast, παιζεις με madvr η mpv, upsccale algorithms κτλ και γενικα να ξερεις τι χρειαζεσαι. που δεν νομιζω οτι ουτε η 1030 θα κολλαει πουθενα Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από rofl 1
dalain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, rofl είπε αν και δεν εχω ασχοληθει με dedicated htpc, απο τα λιγα που εχω δει για htpc enthusiast αυτη ειναι best seller, αν θες μονο για θεαση δεν εχει νοημα να πας σε ακριβοτερη καρτα. εχει ολα τα καλουδια της σειρας 10 για decoding και video playback. φυσικα για παιχνιδια δεν κανει. διαφορά και περισσοτερα features ισως δουμε με την επομενη σειρα. που ομως η αναλογη καρτα δεν ξερω ποτε θα ρθει. ισως και χρονο+ --------- για πολυ hi end πολυ δημοφιλης ειναι και η 1050ti που ειναι αρκετα πιο δυνατη απο τη 1030 δεν εχω ασχοληθει με καρτες αυτης της κατηγοριας και δεν ξερω αν αξιζει τη διαφορα τιμης που ειναι αρκετη. νομιζω οτι η 1030 θα παιζει τα παντα. 1050 ti μονο αν ειναι enthusiast, παιζεις με madvr η mpv, upsccale algorithms κτλ και γενικα να ξερεις τι χρειαζεσαι. που δεν νομιζω οτι ουτε η 1030 θα κολλαει πουθενα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!
nickk0kkav Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, LeonV12 είπε Γνωριζετε αν η Palit ειναι αξιοπιστη;Εχω μια 1070 ti και μου κανει πολυ ψευτικη κατασκευη.Ασε δε που ειναι και πολυ ζεστη καρτα με τις στοκ ρυθμισεις της.Σκεφτομαι να την πουλησω να παρω μια καλυτερη υλοποιηση.Να το επιχειρησω; Είχα κάποτε μια palit 750ti κ ήταν φοβερή αλλά... άλλη κατηγορία τιμής. Εγώ θα ξαναεπερνα palit αλλά στη περίπτωση σου το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις πόσα λεφτά πρέπει να βάλεις από τη τσέπη σου για να το κάνεις (τιμή πώλησης/αγοράς ) Όσο αφορά τις θερμοκρασίες μπορείς να τσεκαρεις reviews κ από άλλες υλοποιήσεις για να συγκρίνεις 1
xstreamgamer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά .Θα ήθελα να ρωτήσω αν τo σύστημα μου σηκώνει μια rx 580 για gaming σε 1080p. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από xstreamgamer
nickk0kkav Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xstreamgamer είπε Καλησπέρα παιδιά .Θα ήθελα να ρωτήσω αν τo σύστημα μου σηκώνει μια rx 580 για gaming σε 1080p. Ναι σηκώνει κ η διαφορά θα είναι εξωπραγματική. Με fx 8320 είδα κάποιο bottleneck στο ffxv νομίζω κ πιθανόν να υπάρχει κ αλλού αλλά κ τι έγινε , αξίζει με 1000 Edit : δε βλέπω τροφοδοτικό όμως ... 500αρι καλό ελάχιστο με 1- 8pin k 1- 6 pin Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από nickk0kkav
xstreamgamer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Έχω ένα turbox 650 εδώ και 5 χρόνια. Κάποια στιγμή θα αλλαχτεί.Σε ευχαριστώ πολύ
nikos45call Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Θα ήθελα μια κάρτα γραφικών η οποία θα είναι dx12 θα παίζει όλα τα παιχνίδια όσο αφορά τον dx μόνο?
Gkoukouz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα.διαθετω περιπου 200 ευρω για αγορα καρτας γραφικων.ηθελα να ρωτησω αξιζει η υλοποιηση της powercolor σε rx 580?
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Gkoukouz είπε Καλησπερα.διαθετω περιπου 200 ευρω για αγορα καρτας γραφικων.ηθελα να ρωτησω αξιζει η υλοποιηση της powercolor σε rx 580? Αξιζει ναι και προσεξε να βρεις καταστημα που δινει σιγουρα και τα 2 παιχνιδια.
Gkoukouz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυενδιαφερουν τα games.Απλα βλεπω οτι δεν εχει κινηση αυτη η υλοποιηση για αυτο ρωτησα
Ghost007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στις 2/2/2019 στις 11:11 ΜΜ, nikos45call είπε Θα ήθελα μια κάρτα γραφικών η οποία θα είναι dx12 θα παίζει όλα τα παιχνίδια όσο αφορά τον dx μόνο? δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το συστημα σου γενικα και το ποσο που διαθετεις και την χρηση που θες..
Gkoukouz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Rx 570 8gb mini στον Κώτσοβολο. Τι παίζει με αυτή την κάρτα; αξίζει;
Ghost007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Gkoukouz είπε Rx 570 8gb mini στον Κώτσοβολο. Τι παίζει με αυτή την κάρτα; αξίζει; αν εννοεις μια που παιζει στα 200ε οχι δεν αξιζει... με τοσα περνεις 580 και με δυο ανεμιστηρες ... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Ghost007
Gkoukouz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Απλά υπάρχει δυνατότητα για δόσεις μιας κ δεν υπάρχει κοντά κατάστημα πλαισιο
Ghost007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 5/2/2019 στις 11:05 ΠΜ, Gkoukouz είπε Απλά υπάρχει δυνατότητα για δόσεις μιας κ δεν υπάρχει κοντά κατάστημα πλαισιο τι να σου πω δε ξερω ποια αλλα καταστηματα εχουν δοσεις ..παντως κωτσοβολος και πλαισιο ειναι πολυ ακριβα σχετικα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα