Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι που λέμε "τα καψώνια πέρασαν σε άλλο επίπεδο" και "θα πληρώσεις ψάρακα, θα πληρώσεις"

Δημοσ.

οχι μονο να τα επιστρεψουν αμεσα αλλα να φορολογηθουν και για το μηνιατικο που παιρνουν επιτελους φτανει πια η φοροδιαφυγή :mrgreen:  

• Like 3
Δημοσ.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2217606/zitane-apo-tous-fantarous-na-epistrepsoun-to-doro-pascha-ton-42-evro?ref=com

εισαι φαντάρος κ πήρες δώρο πάσχα τό  τεράστιο ποσό τών 4.2 euro .... επιστροφή αμέσως τού ανωτέρω ποσού στά ταμεία τού κράτους ..... γελάμε η κλαίμε ????

Τολμάς να γκρινιάζεις όταν μιλάει η πατρίδα;

Δικαίως το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους χαρακτηρίζει τους στρατεύσιμους ως ΔΥ. Οι στρατεύσιμοι είναι πανέτοιμοι και αγωνιστές δημόσιοι υπάλληλλοι αποφασισμένοι να θυσιάσουν τα πάντα για το άγιο και ιερό ελληνικό χώμα.

Η πατρίδα έχει δικαίωμα να σου ζητήσει και το τελευταίο χιλιοστό του cents από τους κόπους σου και την τελευταία σταλιά του αίματός σου για σώσεις την Ελλάδα και την ορθοδοξία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν ζητάνε πίσω τα φραγκοδίφραγκα, εσύ τι καταλαβαίνεις; Ότι υπάρχει σάλιο στα ταμεία;

Εδώ δεν έχουν να δώσουν ούτε στολές...

Το καταλαβαίνω όταν ζητάνε πάλι και φέτος τα αποθεματικά πχ νοσοκομείων/οαεδ κτλπ, δεν χρειάστηκαν τα 4.2 των φαντάρων :P

Δημοσ.

Όταν ζητάνε πίσω τα φραγκοδίφραγκα, εσύ τι καταλαβαίνεις; Ότι υπάρχει σάλιο στα ταμεία;

Εδώ δεν έχουν να δώσουν ούτε στολές...

Απολυθηκα το 12 και δεν μου ζητησαν πισω ουτε τα τρια χιτωνια, ουτε τα 3 παντελονια, ουτε τα καπελα, ακομα και το μπουφανακι εχω ακομα με την επενδυση μεσα!!

Μαλλον ειμαι απο τους τελευταιους που τα κρατησαν.. Αν τα ζητουσαν θα τα πηγαινα ομως, αχρησιμοποιητα τα εχω..

Δημοσ.

Θα έλεγα κλαίμε ... γιατί, αν ο λόγος είναι αυτός που καταλαβαίνω, δηλαδή ότι όπως δεν διακαιούνται δώρο πάσχα οι ΔΥ δε θα έπρεπε να παίρνουν και οι φαντάροι, φαίνεται πόσο ανίκανο είναι το κράτος να διαχειριστεί τα λεφτά των φορολογουμένων και να εφαρμόσει σωστά τους νομους που το ίδιο ψηφίζει. 

Το ότι είναι 4.20 και όχι 420 ή 4200 ευρώ δε μου λεει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Θα έλεγα κλαίμε ... γιατί, αν ο λόγος είναι αυτός που καταλαβαίνω, δηλαδή ότι όπως δεν διακαιούνται δώρο πάσχα οι ΔΥ δε θα έπρεπε να παίρνουν και οι φαντάροι, φαίνεται πόσο ανίκανο είναι το κράτος να διαχειριστεί τα λεφτά των φορολογουμένων και να εφαρμόσει σωστά τους νομους που το ίδιο ψηφίζει. 

θεούλης

Δημοσ.

δεν έχω να πω κάτι, απλά θέλω να ρωτήσω, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στέλνει τις επίσημες επιστολές σε greeklish?

Το '92 που πήγα εγώ χρησιμοποιούσαμε τηλέτυπα και ήταν όλα greeklish.

Δημοσ.

παντως περα απο την πλακα ας τα επεστρεψουν γιατι μιλαμε για ελληνικο κρατος δεν θελει πολυ να γινει καμια μλκια να παει εφορια και μετα απο 4-5 χρονια να σκασει κανενας κλητήρας για κατασχεση .

• Like 2
Δημοσ.

Απολυθηκα το 12 και δεν μου ζητησαν πισω ουτε τα τρια χιτωνια, ουτε τα 3 παντελονια, ουτε τα καπελα, ακομα και το μπουφανακι εχω ακομα με την επενδυση μεσα!!

Μαλλον ειμαι απο τους τελευταιους που τα κρατησαν.. Αν τα ζητουσαν θα τα πηγαινα ομως, αχρησιμοποιητα τα εχω..

Απολύθηκα το 13 και μου ζήτησαν τα πάντα πίσω. Κράτησα μόνο το λουκάνικο γιατί είχα ρούχα που δε χωρούσαν στο σακ βουαγιάζ (δεν είχαν δώσει εκείνο το έξτρα όλες οι αποσκευές ήταν δικές μου).

Δημοσ.

"Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Γενικό Λογιστήριο οι στρατεύσιμοι πρέπει να θεωρουνται…δημόσιοι υπάλληλοι. Συνεπώς αφού τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα έχουν κοπεί γι΄ αυτούς πρέπει να κοπούν και για τους στρατεύσιμους!"

Αν ήμουν εγώ φαντάρος θα ζητούσα τον μηνιαίο κατώτατο μισθό μου,αφου με θεωρούν Δ.Υ.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ το 10 απολύθηκα και δεν επέστρεψα τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να τα επιστρέψω, φυσικά δεν τα χρησιμοποιώ πουθενά αλλά θέλω να τα έχω σαν ενθύμιο για να μου θυμίζουν την εμπειρία μου στον στρατό (είτε καλή είτε κακή). Εμένα όμως μου είχαν δώσει 2 χιτώνια και 2 παντελόνια και είχα κάνει και 12μηνο, εσένα πως σου έδωσαν από 3;

Δημοσ.

Νομίζω ότι πρέπει να λάβεις το βραβειο "Το βύσμα του αιώνα". Προφανώς έκανες θητεία ζάχαρη με αρκετά φράγκα στην τσέπη. Οι φαντάροι δεν είναι ΔΥ αλλιώς θα είχαν κ πολλά παραπάνω δικαιώματα. Έχοντας κάνει σχετικά πρόσφατα θητεία κ έχοντας γνώση τι γίνεται στην μισθοτροφοδοσία να ξέρεις ότι κάποιοι φαντάροι χρειάζονται και αυτά τα 4.2 Ευρώ. Και από περιέργια για πες μας "αυτό το άχρηστο το κράτος" που σε έστειλε να υπηρετήσεις κ με τι ειδικότητα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...