*nenya* Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πες τα ρε μάου, πολύ ντροπαλά τα κορίτσα του φόρουμ ρε συ! Η ιδομενέας είναι κουκλίτσα πάντως. Θέλουμε φωτό και μαζί με το παιδάκι σου πάλι! 2
Pokemon640 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 19 εγώ 19 αυτή (τότε), και έκραζε τα 90s που η ίδια γεννήθηκε 23 εγώ 26 αυτή, το peak βέβαια το έκανα όταν ήμουν 16 εγώ 35 η άλλη (για λίγο καιρό). τώρα φτάνω 26. Ποιο πολύ με επηρεάζει τα ενδιαφέροντα, η εμφάνιση, η συμπεριφορά. Αυτά τα 3 αν δεν στέκουν κόβω απότομα.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αντε να βάλω. Είμαι ωραίο μωρό? Οχι σαν και μένα αλλα τρώγεσαι 2
xpapias Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πωπω. Εγινε ασπρόμαυρο το thread. Το μονο που μενει ειναι φωτο με φουστανέλα. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν ξεμεινει σε καποιον απο καμια παρελαση, δε χρειάζεται να τις ανεβασετε και αυτες! 1
φιρίκι Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Με τρώτε λάχανο οι περισσότεροι/ες.. Μέγιστη διαφορά ηλικίας πέντε χρόνια με μικρότερη και τέσσερα με μεγαλύτερη. Για τους ανθρώπους που ερωτεύονται-παντρεύονται ανθρώπους κατά πολύ μεγαλύτερους δεν εχω γνώμη, πρέπει να προηγηθεί κουβέντα μαζί τους, πράγμα ανέφικτο. Συχνά βέβαια οι σκοπιμότητες είναι προφανείς: με φροντίζεις και με δροσίζεις τώρα στα γεράματα και σε φροντίζω κι' εγώ άμα πεθάνω
totem_lost Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πάντως για να ταιριάζει εμφανισιακά ενα ζευγάρι θα πρέπει ο άντρας να ειναι αρκετά χρονιά μεγαλύτερος για ευνοήτους λόγους .. ο άντρας και στα 40 και στα 50 του μπορεί να κρατιέται μια χαρά τζάμι , αντιθέτως η γυναίκα με το που θα περάσει τα 30αντα+ ότι και να κάνει δυστυχώς αρχιζει να 'σπάει' Ναι αν δεν έχει καραφλιάσει, και αν δεν έχει αναπτύξει μπυροκοιλιά και διπλοσάγονο. Υπάρχουν 50άριδες και 50άριδες.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ναι αν δεν έχει καραφλιάσει, και αν δεν έχει αναπτύξει μπυροκοιλιά και διπλοσάγονο. Υπάρχουν 50άριδες και 50άριδες. Δεν διαφωνώ, σε γενικές γραμμές πάντως η γυναίκα 'σπάει' πολύ πιο γρήγορα από τον άντρα και αυτό ειναι κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν νομίζω. 1
totem_lost Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αυτό θέλει να συμβαίνει όποιος κυνηγάει πιπινάκια 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αυτό θέλει να συμβαίνει όποιος κυνηγάει πιπινάκια O Μaus δεν τα κυνηγάει μόνο, τα πιάνει κιόλας! 2
Valerie_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 15 Χρόνια μεγαλύτερος για κάνα 2 χρόνια δεν λέω καλά πέρασα 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 15 Χρόνια μεγαλύτερος για κάνα 2 χρόνια δεν λέω καλά πέρασα Κι αυτός το ίδιο λογικά! 6
forgotten Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ι remember nothing i did something παντως το ποιο πολυ που επαιξε ηταν +-5, μiα φαση πηγε να παιξει κατι οταν ημουν φοιτητης με μια 35αρα αλλα δεν ακουσα κανενα απο τους φιλους που λεγανε για γριες κοτες , ιδιαιτερα οταν η τοτε σχολη μου ηταν γεματη φοιτητριες
splashboogie Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγώ ως καθηγητής μόνο να αναφέρω ότι μονο αν κάποιος είναι αδιανόητα αμπαλος δεν μπορεί να γοητεύσει μία κοπέλα 10 χρόνια μικρότερη του. Το φλερτ εχει να κανει και με την εμπειρια τι να κανουμε Δυστυχώς είμαι από τους " παράξενους " που θεωρώ ότι οι μεγάλες διαφορές ηλικίας είναι προϊόν συμπλεγμάτων ξεκάθαρα. Σε μία σχέση πρέπει να εξελίσσονται οι εμπλεκόμενοι από κοινού. Ε τι να γίνει τα 10 χρόνια που βλέπω την γη παραπάνω από την άλλη έχουν επιφέρει και μεταβολές στην αντίληψη μου, λογικά. Το σεξ είναι τελείως άλλη ιστορία. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα