Laurelien Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μπορείτε να σχολιάσετε με υποκειμενικά ή αντικειμενικά κριτήρια. Από άποψη ομορφιάς μέχρι ποιότητας ζωής κι ανθρώπους.Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν εδώ, εμένα ποτέ δεν μου άρεσε η Αθήνα. Αν κι έχει και καλές περιοχές, γενικά μου βγάζει μια κατάθλιψη αυτήν η πόλη και ούτε να την επισκέπτομαι δεν θέλω. Και σαν πρωτεύουσα της χώρας και με τόσο λαμπρή ιστορία θα περίμενε κανείς να είναι πιο όμορφη, ειδικά στο κέντρο τουλάχιστον. Από άποψη ομορφιάς μου άρεσε το Ναύπλιο που είχα πάει εκδρομή παλιά αλλά για ζωή μου έχουν πει δεν είναι για νέους επειδή δεν έχει πολλά να κάνεις.Άλλες πόλεις που μ'αρέσουν είναι ο Βόλος και τα Τρίκαλα.Ο Βόλος στο κέντρο είναι όμορφος και συνδυάζει βουνό με θάλασσα, είναι σχετικά μεγάλη επαρχιακή πόλη οπότε έχει μαγαζιά και πράγματα να κάνεις και δεν βαριέσαι εύκολα. Το γεγονός ότι έχει πανεπιστήμιο μετράει επίσης γιατί αυξάνει τον νεανικό πληθυσμό. Τα Τρίκαλα έχουν επίσης ωραίο κέντρο, χρησιμοποιούν πολύ ποδήλατο, δεν είναι ούτε μεγάλη ούτε μικρή πόλη και είναι ασφαλής. Είναι μες στο πράσινο κι έχει βουνά γύρω-γύρω που μπορείς να κάνεις διάφορες δραστηριότητες και εκδρομές. Και είναι καλό που όσο μπορεί μια επαρχιακή (και δη ελληνική) πόλη να κάνει τεχνολογικές καινοτομίες. 3
alex_000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Η Θεσσαλονίκη είναι παράδεισος αν εξαιρέσουμε το επαγγελματικο (εκεί είναι κολαση) 8 1
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Η Θεσσαλονίκη είναι παράδεισος αν εξαιρέσουμε το επαγγελματικο (εκεί είναι κολαση) Ο Θερμαϊκός συνεχίζει να σκοτώνει τους γλάρους που πετούν από πάνω με τη μοσχοβολιά του, ή τον καθάρισαν; 18
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Είναι εξαιρετικά υποκειμενικές οι επιλογές του καθενός, ανάλογα με το τι ψάχνει σε μια πόλη. Θεωρώ δε ότι δεν αρκεί να έχεις "επισκεφθεί" μία πόλη αλλά πρέπει να έχεις ζήσει και λίγο για να την κρίνεις. Για παράδειγμα, στη Λήμνο έκανα το στρατιωτικό μου και έβλεπα τη Μύρινα ως φαντάρος (το 1992 - πριν τα κινητά και το internet). Τι να γράψω, ότι γνωρίζω τη Μύρινα και μου αρέσει ή δεν μου αρέσει; Εμ δεν τη γνωρίζω! Προσωπικές επιλογές για υπέροχες πόλεις: η Θεσσαλονίκη (έζησα 1,5 χρόνο), η Κέρκυρα (3,5 χρόνια), για καλοκαίρι η Στούπα & Καρδαμύλη (είμαι εκεί κάθε καλοκαίρι και δεν αλλάζω τη Μεσσηνιακή Μάνη με τίποτα!). Χάλια πόλη η Θήβα - αν και έχω φίλους και γνωστούς, λυπάμαι αλλά είναι χάλια μαύρα. 13
alex_000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ο Θερμαϊκός συνεχίζει να σκοτώνει τους γλάρους που πετούν από πάνω με τη μοσχοβολιά του, ή τον καθάρισαν; Έχει πολλά χρόνια που καθάρισε, από τα 90ς έχεις να πας? Εντάξει δε λεμε οτι κολυμπάς κιόλας
g_alkis Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Τρίκαλα οι καλύτερες. Αθήνα, Θήβα, Λιβαδειά, Ηράκλειο οι χειρότερες. 6
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχει πολλά χρόνια που καθάρισε, από τα 90ς έχεις να πας? Το υπέθεσα, αλλά είπα να κάνω πλακίτσα! Όντως έχω να πάω για περισσότερο από περαστικός, πάρα πολλά χρόνια, ίσως πάνω από 20, αλλά θυμάμαι με πόνο ψυχής μύτης εκείνη τη βόλτα στην παραλία... ...ψιτ, μικρέ! Εγώ τραβάω μακροβούτι Σκαραμαγκά άμα λάχει και μένω και χωρίς ντους μετά! Δε θα μού τη βγει ο κάθε Θερμαϊκός... 2
fotaras13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλύτερη πόλη: Αθήνα. Έχεις άπειρες επιλογές για διασκέδαση, αγορές, βόλτες, φαγητό. Πολύ δύσκολα τη βαριέσαι... Χειρότερες πόλεις: Νάουσα, Κιλκίς, Σπάρτη, Τρίκαλα, Ναυπακτος Τραγικές πόλεις. Λίγες μέρες έτυχε να κάτσω στην καθεμιά για διαφορετικούς λόγους και νόμιζα ότι θα πάθω κατάθλιψη. Βαρετές και μικρές. Απορω σε μερικους τι αρεσει στη Ναυπακτο. Στη Χαλκιδα και στο Λουτράκι πχ είναι πιο ωραία. Ανάμεικτα συναισθήματα: Θεσαλλονίκη... Μια μετριότητα, καμια σχεση οπως την παρουσιαζουν ως η ωραιοτερη πολη των βαλκανιων και κατι τετοια για να νιωσουν πιο ανθρωποι οι κατοικοι της. Παρολα αυτα εμεινα ευχαριστημενος απο το φαγητο και τις μπουγατσες... Βόλος και Καστοριά το χειμώνα επίσης είναι μια χαρά. Αν μπορούσα θερινή περίοδο δλδ Μάρτη-Σεπτέμβρη να μείνω σε νησί θα διάλεγα Πάρο. Στολίδι του Αιγαίου. 2
Laurelien Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Τρίκαλα οι καλύτερες. Αθήνα, Θήβα, Λιβαδειά, Ηράκλειο οι χειρότερες. Α ναι κι αυτες μ'αρεσουν αν και η Θεσσαλονικη δεν με τρελαινει. Εχει κι αυτη μια βρωμα και παρακμη. Το μονο καλο για μενα ειναι οτι εχει πραγματα να κανεις. Θήβα εχω ξανακουσει οτι ειναι χαλια αλλα δεν ξερω γιατι. 1
Pa0ki Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σαλονικάρα η καλύτερη με διαφορα Πιο άσχημη πόλη από τη Βέροια δεν έχω δει 4
~mxls~ Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Χειρότερο μέρος για μένα Πύργος. Πολύ κοντά και Θήβα-Άργος-Σπάρτη.. Ωραία μέρη υπάρχουν πολλά Χαλκίδα, Ναύπλιο, Πάργα-Πρέβεζα, Αλεξ/πολη. Βόλος, Τρίκαλα κτλ.
Ψιτ Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ...ψιτ, μικρέ! Πρόσεχε τα λόγια σου. Η Ελλάδα έχει μία πόλη, την Αθήνα. Επομένως εξαρτάται πως περνάει ο καθένας, μπορεί να ναι η καλύτερη αλλά και η χειρότερη.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τραγικές πόλεις. Λίγες μέρες έτυχε να κάτσω στην καθεμιά για διαφορετικούς λόγους και νόμιζα ότι θα πάθω κατάθλιψη. Βαρετές και μικρές. Απορω σε μερικους τι αρεσει στη Ναυπακτο. Στη Χαλκιδα και στο Λουτράκι πχ είναι πιο ωραία. Αν πηγες χειμωνα στην Ναυπακτο σε καταλαβαινω!! Αν ομως πηγες καλοκαιρι κ δεν περασες καλα,μαλλον δεν εφταιγε η πολη 1
Mau-Maus Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πιο όμορφη η Καβάλα ~ άσχημες πολλές με πρώτη και καλύτερη την Κόρινθο ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις