Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο ζωωδες παραλιγο να το κανω εγω.

Γυρναγα με τα ποδια 1.30 το βραδυ και πετυχαινω εναν τυπο, καθ ολα φυσιολογικό εμφανισιακα. Με αρχισε στο παραμύθι οτι γυρνώντας ξεχασε το πορτοφολι και το κινητο σε μια τσαντα στο λεωφορειο και δεν ειχε τιποτα να γυρισει σπίτι, περιπου 6-7 χμ παραπερα. Μου ζηταγε χρηματα για ταξι (τιμες παιζουν >25-30 φραγκα για οτιδηποτε ποσο μαλλον βραδυ). Του ειπα να παρει λεωφορειο αλλα η αλήθεια ειναι οτι μετα τις 12.30 δεν υπαρχει τιποτα απο δημ συγκοινωνια.

Πατησε στο οτι νυσταζα και ξαφνιαστηκα και στην ηλιθιότητα μου. Ο τυπος επισης εδειχνε δακρυσμενος, μαλλον στα πλαισια του καλου θεατρου .

Πραγματικα δεν ειχα τιποτα περα απο ενα κερμα των 5 που εβγαλα το ζωο και του το εδωσα.

Εκει ηταν που με ρώτησε αν εχω και αλλα χρηματα γιατι δε φτανουν- ευτυχως δεν ειχα- και αν ειχα εστω καρτα (!)για να παρω χρηματα και να του δωσω.

Ευτυχως και παλι δεν κουβαλω τιποτα πανω μου οταν ειμαι εξω. Ημουν τοσο ζαβλακωμενος και ξαφνιασμενος και αφελης που θα μπορουσα να εχω κανει το οτιδηποτε και να καταληξω σε κανενα σκουπιδοτενεκε.

Σημαντικο επισης στο ολο κολπο, αφου τελειωσαμε και ξεκαθαρισε οτι δεν παιρνει αλλα, επεμενε ο κ^%#λης ακομα και με το 5 φραγκο που εδωσα (=4ευρω) να μου αφησει το νούμερο του τηλεφωνου του για να μου τα επιστρεψει.

Του εκανα ενα νοημα παρτα και χασου κ ευτυχως δεν ασχοληθηκα παραπάνω.

Ξαπλωνοντας στο σπιτι συνειδητοποιησα ποσο χοντρη βλακεια θα μπορουσα να εχω κανει. Απο τοτε δεν εχω ξαναδωσει σε κανενα.

• Like 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήραν τη γιαγια ενός φίλου μου, κι ενώ την είχαν προειδοποιήσει ότι κυκλοφορεί αυτη η απάτη, η γυναίκα καταταράχτηκε!!! κι είναι ηλικιωμένη με ένα σωρό προβλήματα υγείας... Η απάτη ήταν με το γιο και το τροχαίο, ότι χτύπησε κάποιον και πρεπει αυτή να δώσει εγγύηση για να μην μπει φυλακή.

• Like 1
Δημοσ.

Tέτοια λαμογιά πήγαν να κάνει και στην γιαγιά μου ένας τυπάς, δήθεν ότι ήρθε να παραδώσει έναν νέο Η/Υ στον θείο μου (θα είδε το όνομά του στην ταμπέλα που έχει απ' έξω επειδή δουλεύει ως ψυχολόγος). Η γιαγιά μου επειδή ώρες-ώρες είναι αφελής παραλίγο να το χάψει αλλά ευτυχώς θυμήθηκε ότι ο θείος μου μόλις πρόσφατα είχε πάρει νέο H/Y κι έτσι τον έστελε στον αγύριστο.

Το αστειο εδω ειναι οτι ηξεραν την φαση με τον Η/Υ, απλα αργησαν να ερθουν. λολ

Δημοσ.

Το πιο ζωωδες παραλιγο να το κανω εγω.

Γυρναγα με τα ποδια 1.30 το βραδυ και πετυχαινω εναν τυπο, καθ ολα φυσιολογικό εμφανισιακα. Με αρχισε στο παραμύθι οτι γυρνώντας ξεχασε το πορτοφολι και το κινητο σε μια τσαντα στο λεωφορειο και δεν ειχε τιποτα να γυρισει σπίτι, περιπου 6-7 χμ παραπερα. Μου ζηταγε χρηματα για ταξι (τιμες παιζουν >25-30 φραγκα για οτιδηποτε ποσο μαλλον βραδυ). Του ειπα να παρει λεωφορειο αλλα η αλήθεια ειναι οτι μετα τις 12.30 δεν υπαρχει τιποτα απο δημ συγκοινωνια.

Πατησε στο οτι νυσταζα και ξαφνιαστηκα και στην ηλιθιότητα μου. Ο τυπος επισης εδειχνε δακρυσμενος, μαλλον στα πλαισια του καλου θεατρου .

Πραγματικα δεν ειχα τιποτα περα απο ενα κερμα των 5 που εβγαλα το ζωο και του το εδωσα.

Εκει ηταν που με ρώτησε αν εχω και αλλα χρηματα γιατι δε φτανουν- ευτυχως δεν ειχα- και αν ειχα εστω καρτα (!)για να παρω χρηματα και να του δωσω.

Ευτυχως και παλι δεν κουβαλω τιποτα πανω μου οταν ειμαι εξω. Ημουν τοσο ζαβλακωμενος και ξαφνιασμενος και αφελης που θα μπορουσα να εχω κανει το οτιδηποτε και να καταληξω σε κανενα σκουπιδοτενεκε.

Σημαντικο επισης στο ολο κολπο, αφου τελειωσαμε και ξεκαθαρισε οτι δεν παιρνει αλλα, επεμενε ο κ^%#λης ακομα και με το 5 φραγκο που εδωσα (=4ευρω) να μου αφησει το νούμερο του τηλεφωνου του για να μου τα επιστρεψει.

Του εκανα ενα νοημα παρτα και χασου κ ευτυχως δεν ασχοληθηκα παραπάνω.

Ξαπλωνοντας στο σπιτι συνειδητοποιησα ποσο χοντρη βλακεια θα μπορουσα να εχω κανει. Απο τοτε δεν εχω ξαναδωσει σε κανενα.

Πως το κάνεις αυτό;!

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ ευτυχώς δεν έχω πέσει σε καμιά τέτοια απατεωνιά. Αυτά τα περιστατικά με το μετρό, είναι δυστυχώς πολλά. Εκτός του ότι σε κάθε στάση μπαίνει κι ένας άλλος μέσα, έχουν μάθει κάτι γύφτοι να λένε στο τέλος όλων αυτών που λένε "μη με εγκαταλείπετε" και με σχεδόν δακρύβρεχτο ύφος... και καλά για να ευαισθητοποιήσουν τον όποιο πονόψυχο.

α και κάτι άλλο, στα γυφτάκια που έρχονται για να ζητιανέψουν να δίνετε φαγητό, καμιά τυρόπιτα, καμιά σοκολάτα, όχι λεφτά γιατί δεν τα κρατάνε εκείνα, τα παίρνει όλα ο πατέρας.

Δημοσ.

Μόνο εμένα δεν μου έχει πει ποτέ κανείς μαλακιες τέτοιου τύπου; τελικά το να είσαι κακιασμενη έχει και κάποια θετικά.

Δημοσ.

Σε κατάστημα FastFood με κοτόπουλα. Εγώ αυτόπτης μάρτυρας, φίλος του ιδιοκτήτη.

Μπαίνει μία τυπισα ντυμένη στολισμενη. Στον ώμο η τσαντα της και στο χέρι ένας φάκελος με έγγραφα.

Δίνει παραγγελία και παίρνει τηλ κάπου και αρχίζει να μιλάει για κατι νομικά θέματα με κάποιον.

Ετοιμάζεται η παραγγελία της λεει το ποσό ο υπαλληλος κλεινει το τηλέφωνο αυτη και κάνει να βγάλει λεφτά.

Όλως τυχαίως ξέχασε το πορτοφόλι της!

Αρχίζει τιε ατακες "ωχ θεέ μου" "δικηγόρος είμαι" "ντρέπομαι τώρα" και κάτι τέτοια. Παιρνει τηλ σε κάποιον και εκείνος της επιβεβαιώνει οτι ξέχασε εκεί το πορτοφόλι τς. Τον ρωταει αν μπορεί να έρθει, εκεινος της λεει οτι θα κάνει τουλάχιστον μισή ώρα. Φυσικά όλα αυτά τα ακούμε από εκεινη σε "επανάληψη" τύπου "αααα μισή ώρα ε;"

Τεσπα για να μην τα πολυλογω παραλληλα περιμένουν κι άλλοι πελάτες, η τυπισα τελικά "πειθει" τον υπάλληλο οτι σε μισή ώρα θα τα φέρει ο άντρας της τα λεφτά και αφήνει και 2 τηλεφωνικούς αριθμούς και καλά για σιγουριά.

Φυσικά ο υπάλληλος δεν πειστηκε. Απλά δεν ήθελε να γινει φασαρία μπροστά σε τόσο κόσμο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πριν περιπου 3 ετη μια γειτονισσα που μενει στον πρωτο που γνωριζομαστε χρονια εμπας περιπτωσει οταν συναντηθηκαμε ενα πρωι στην εισοδο της πολυκατοικιας ισχυριστηκε πως ηρθε και καλα ενας ανηψιος του πατερα μου και της ζητησε 50 ευρω και εκεινη του τα εδωσε...

τωρα τι να πω μας τρολλαρε οντως το εννοουσε ποτε δε μαθαμε και ο μπαμπας δε πολυασχοληθηκε 

και φυσικα φραγκο δε δωσαμε πουθενα...τι να πω ρε πουστη μου ανεξηγητα φαινομενα...

Δημοσ.

Περα απο πολυ προφανεις περιπτωσεις ανημπορων ζητιανων, η απατεωνια παει συννεφο. Πριν 2-3 χρονια στον Προαστιακο για το αεροδρομιο μπαινει τυπος με πατσεριτσα για να ζητιανεψει. Τελος παντων δεν παιρνει απολυτως τιποτα απο τους περιπου 10 που καθοντουσαν κοντα σε μενα και μολις φτανουμε Πλακεντιας βλεπει το απεναντι να ερχεται. Ε ρε παιδια εριξε ενα σπριντ απιστευτο. Ξεχασε και το προβλημα στο ποδι, εβαλε και την πατεριτσα στη μασχαλη και μην τον ειδατε. Πετωντας πηγε.

Οπως εχει ειπωθει ξανα, το να δινεις 20λεπτα δεν ειναι λυση, δεν τον βοηθας στην πραγματικοτητα. Αν δεις καποιον οτι οντως πειναει και δεν θελει τσιγαρα, παρ'του ενα κουλουρι. Αν πειναει θα το εκτιμησει, αν το πεταξει δεν πειναει.

Στα τοπ ζητιανων ειναι 1) γυφτοι που το παιδι τους εχει προβλημα στην καρδουλα του και εχουν βγει και στον Αυτια και κυκλοφορουν με την ελληνικη ταυτοτητα. 2) γυφτισσες ντυμενες καλογριες να πουλανε κομποσκινια. 

Επισης σε αρκετα σουπερμαρκετ, και νομιζω και στα ΙΚΕΑ στο Ποταμι, ειναι οι κλασικοι γυφτοι που σε παιρνουν απο πισω για να τους δωσεις το καροτσι και μαζι το κερμα. Μια φορα παντως στα ΑΒ στη Ν. Ιωνια πηρα καροτσι χωρις κερμα που το βρηκα χυμα και το εδωσα στη γυφτιτσα που το πηρε καταχαρουμενη. Μετα πρεπει να εφαγα καταρες σιγουρα. Το χειροτερο ειναι ομως οτι κυκλοφορουν στο παρκινγκ σαν τα ζωα, αφηνουν τα παιδια απο το χερι και σουλατσαρουν αναμεσα στα αυτοκινητα και αμα χτυπησεις και κανενα θα πας και φυλακη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...