Sheogorath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κανονίζεις ραντεβού και στέλνεις την αστυνομία. 1
warlock9_0 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 δεν πρόκειται να πάει η αστυνομία μας πήρανε κι εμάς σήμερα
Sheogorath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Και αυτοί συλλήψεις για προαγωγές θέλουν.
Panikas13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τότε πας με 2-3 καλοπαιδα μαζί και τον κάνεις αγνωριστο τον τυπα. 1
*nenya* Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κανονίζεις ραντεβού και στέλνεις την αστυνομία.Κανονιζεις ραντεβου και στελνεις χουλιγκανους. 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κανονίζεις ραντεβού και στέλνεις εμένα...
forgotten Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 τιμημενοι απατεωνες δεν το βαζουν κατω μεχρι να παει κανεις με καραμπινα στο ραντεβου και να τους σιαξει.... 2
eliasjuve Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εν τω μεταξύ είχε δείξει η τηλεόραση φωτογραφίες τα πρόσωπα κάποιων που είχαν πιάσει με αυτήν την κομπίνα. Πιο άσχημες γυναίκες δεν έχω ξαναδεί. Μιλάμε για εκτρώματα και θέλουν να κονομήσουν τα αίσχη. Ξύλο μέχρι να μάθει αγγλικά ο Άλεξ. 1
panosno1com Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κανονιζεις ραντεβου τρακαρεις πηγαίνοντας και τους παιρνεις για λεφτα 2
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Και αυτοί συλλήψεις για προαγωγές θέλουν.Σε μια περίπτωση περίπτωση καραμπινάτης απάτης και ενώ είχαν τη δυνατότητα να τους μπουζουριάσουν, με πήγαν από τον ενα στον άλλο 5 σε σύνολο και όλοι μου είπαν πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.Κατάλαβα βέβαια, πως για να σηκώσεις το ακουστικό, η τέλος πάντων να μιλήσεις στον αρμόδιο, να συντάξει τα έγγραφα, που να λέει πως πρέπει να σηκωθούν κάποιοι από την καρέκλα τους να πάνε να πιάσουν τα λαμόγια, απαιτεί πολύ κόπο και ρε αδερφέ δεν είμαστε για τέτοια. 2
aristos12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 καί γιατί νά ασχοληθεί η αστυνομία ? αφού στά περισσότερα τμήματα υπάρχει τεράστια ελειψη αστυνομικών ... αλλά καί νά τούς πιάσουν η φιλική δημοκρατική μας..... δικαιοσύνη τούς αφήνει την αλλη ημέρα εξω ... γιά νά συνεχίσουν οι απατεώνες βρίσκοντας τά επόμενα θύματά τους ...καί η ζωή συνεχίζεται... οπότε οπως μπορεί ο κάθε ενας από εμάς νά προστατεύει τήν οικογένειά του τούς γονείς τους κλπ ... 1
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Κανονιζεις ραντεβου και στελνεις χουλιγκανους. Κανονίζεις ραντεβού και στέλνεις εμένα... Κανονιζεις ραντεβού με μια προικισμενη ινσομνιακ (βλ. Τοπικ φωτο του εαυτού μας) και δεν σηκώνεις τηλεφωνα απο αγνώστους Πλάκα κανω, το θεμα ειναι οντως εξοργιστικό, αλλα όσοι προτείνετε ή σκέφτεστε αιμοβορικες λύσεις, έχετε υπόψιν οτι μιλαμε για άτομα με πολυ ελεύθερο χρονο, καθόλου ηθικες αναστολές και που ηδη σε εχουνε ψάξει/παρακολουθησει ε; Καλή και η αστυνομία αλλα το πιο βασικό ειναι να ενημερωθούν όλοι οι συγγενείς μας μεγαλυτερης ηλικίας και όσοι ειμαι μονοι και έρημοι να μην είναι πλέον (για αυτόν και αλλους 1000 λόγους μονοι και έρημοι). Φυσικά αυτο δεν ειναι παντα εφικτό, οποτε ξανά γυρνάμε παλι στην αυτοδικία, παλι στην υποσημειωση ενα, και παλι σε αδιέξοδο... Εν τω μεταξύ είχε δείξει η τηλεόραση φωτογραφίες τα πρόσωπα κάποιων που είχαν πιάσει με αυτήν την κομπίνα. Πιο άσχημες γυναίκες δεν έχω ξαναδεί. Μιλάμε για εκτρώματα και θέλουν να κονομήσουν τα αίσχη. Ξύλο μέχρι να μάθει αγγλικά ο Άλεξ. Τύπε, σημαντική επισήμανση, αν πιανανε γυναίκες ζουμερες, κρεβατογεμιστρες ή μανεκέν , θα ήτανε οντως μικρότερη η οργή....
eliasjuve Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τύπε, σημαντική επισήμανση, αν πιανανε γυναίκες ζουμερες, κρεβατογεμιστρες ή μανεκέν , θα ήτανε οντως μικρότερη η οργή.... Ε ναι. Δεν μπορώ να βλέπω τέτοια τέρατα να κοροϊδεύουν κόσμο. Εκτός κι αν χρειάζονται τα χρήματα για να κάνουν μια πλαστική, μια λιποαναρρόφηση τέλος πάντων να τους τα δώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα