zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Σε εθνικη και πειραιως. Αυτές τις δύο πήρα κάμποσα τηλέφωνα αυτές τις μέρες και απάντησαν άμεσα όλες τις φορές! Και πήρα και άκυρες ώρες, όχι εργάσιμες. 1
panos0100 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να εχεις κωδικους για ebanking ? Εκκαθαριστικο και ένα κινητό να έχεις εμένα αυτά μου ζήτησαν
Phoenix7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως στο Password έγραφες καταλάθος με Ελληνικούς χαρακτηρες; την εχω πατήσει ετσι
gokuthelegend Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να εχεις κωδικους για ebanking ? Για να ανοίξεις e-banking και μόνο, θέλουν μόνο βεβαίωση κινητού (λογαριασμό δηλαδή, ή αν έχεις καρτοκινητό τότε πας σε κάποιο υποκατάστημα του παρόχου σου και ζητάς εκεί μια βεβαίωση). Ενδεχομένως όμως να σου ζητήσουν και άλλα πράγματα για να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων για να προχωρήσει το άνοιγμα, ασχέτως αν εσύ πας μόνο για το e-banking. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2017 από gokuthelegend
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως στο Password έγραφες καταλάθος με Ελληνικούς χαρακτηρες; την εχω πατήσει ετσι Οχι μαλον το F το εγραφα με μικρο f αφου την πρωτη φορα που εβαλα τον καινουριο κωδικο μπηκε κανονικα το θυμαμαι την δευτερη φορα δεν εμπαινε και πατησα δεν θυμαμαι τον κωδικο μετα με ζητησε να βαλω τον νεο κωδικο ονομα χρηστη και το icode στο κινητο τα κανω ολα αυτα και μου βγαζει δεν ειναι σωστο το ονομα χρηστη ή ο κωδικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα