Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ (σε γενικές γραμμές) με την άποψη "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" - το έχω ζήσει και το ζω στα παπούτσια:

- timberland μποτάκια "πόλης" (όχι αυτά τα κιτρινωπά, μαύρα για να φοριούνται και σε γραφείο), τα φοράω γύρω στα οκτώ χρόνια σε αντίξοες συνθήκες (συνήθως βροχή) και δεν έχουν πάθει τί-πο-τα.

- ορειβατικά meindl, φοριούνται και καταπονούνται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, μετά από πέντε χρόνια είναι σχεδόν σαν καινούργια.

- timberland πάλι, τα κλασικά boat shoes αυτή τη φορά, φορεμένα σε ζέστη, κρύο, βροχές, παραλίες, οπουδήποτε. Ξεκόλλησε λίγο η σόλα στα 6 χρόνια, την κόλλησα και συνεχίζουν ακάθεκτα πάνω από δεκαετία.

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

- timberland μποτάκια "πόλης" (όχι αυτά τα κιτρινωπά, μαύρα για να φοριούνται και σε γραφείο), τα φοράω γύρω στα οκτώ χρόνια σε αντίξοες συνθήκες (συνήθως βροχή) και δεν έχουν πάθει τί-πο-τα.

Με την ευκαιρία, μιας που το ανεφερες. Σου εχουν βαλει ποτέ νερό; Φοριούνται με λιγο πιο καλο ντυσιμο, σωστά (τζιν και καλο πουκάμισο); Το κιτρινο μου φαινοταν πολυ κοινοτυπο/casual. Ψαχνω κάτι που θα με βγαλει κανενα 3μηνο αν παω Oλλανδια.

Και οι μποτες των M and Spencer θα ητσν μια επιλογη αν δε μυριζε το δερμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με την ευκαιρία, μιας που το ανεφερες. Σου εχουν βαλει ποτέ νερό; Φοριούνται με λιγο πιο καλο ντυσιμο, σωστά (τζιν και καλο πουκάμισο); Το κιτρινο μου φαινοταν πολυ κοινοτυπο/casual. Ψαχνω κάτι που θα με βγαλει κανενα 3μηνο αν παω Oλλανδια.

Όχι, δεν έχουν βάλει ποτέ νερό. Αλίμονο, εάν γινόταν κάτι τέτοιο θα μου ήταν άχρηστα τα παπούτσια, αφού τα έχω πάρει ειδικά για τις κακοκαιρίες που πρέπει να ντυθώ καλά για γραφείο.

Αναφέρομαι σε τέτοια μποτάκια, τα οποία φοράω ακόμη και με κοστούμι και είναι εξαιρετικά άνετα, αδιάβροχα και ανθεκτικά. Πραγματικά αξίζουν και το τελευταίο τους ευρώ.

Εάν θέλεις κάτι λίγο πιο casual αλλά να φοριέται με τζιν και πουκάμισο, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτά. Επίσης εξαιρετικά, απλώς δεν ταιριάζουν με κοστούμι. 

Γενικά τα timberland που έχω δοκιμάσει ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Πληρώνεις μεν ένα ποσό 120-150 ευρώ αλλά είναι επένδυση γιατί δεν τα αλλάζεις για τουλάχιστον 5-7 χρόνια. 

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ. Θα το ψαξω. Ισως οχι για τις δικες σου ακριβως - δε μου χρειάζεται ευτυχως κουστουμι και με πιο casual ντυσιμο ειναι too much. Αλλα για καποιο μποτακι Timberland λιγο πιο ψαγμενο.

Δημοσ.

Τo καλυτερο Value for money για μενα ειναι τα Crocs.Εχουν κρατησει 6 χρονια και συνεχιζουν και τα φοραω καθημερινα στο σπιτι, παιζω μπαλα με τα παιδια στην αυλη, το καλοκαιρι στην δουλεια, στην παραλια και ολα αυτα με 30 ευρω + οτι δεν μυριζουν τα ποδια.

Δημοσ.

Τo καλυτερο Value for money για μενα ειναι τα Crocs.Εχουν κρατησει 6 χρονια και συνεχιζουν και τα φοραω καθημερινα στο σπιτι, παιζω μπαλα με τα παιδια στην αυλη, το καλοκαιρι στην δουλεια, στην παραλια και ολα αυτα με 30 ευρω + οτι δεν μυριζουν τα ποδια.

Για αυτα και μονο θα επρεπε να επανελθει η θανατικη ποινη σε οποιον τα φοραει   ειναι ορισμος της κακογουστιας .

Οτι πιο σιχαμενο εχει βγει ποτε σε υποδημα,  απλα τραγικο .

Επι του θεματος ισχυει  το "οτι πληρωνεις παιρνεις" για την συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων .Οταν δεν συμβαινει αυτο ειναι η εξαιρεση .

Ο κανονας ειναι οτι το ακριβο ειναι και καλο .

• Like 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτα και μονο θα επρεπε να επανελθει η θανατικη ποινη σε οποιον τα φοραει   ειναι ορισμος της κακογουστιας .

Οτι πιο σιχαμενο εχει βγει ποτε σε υποδημα,  απλα τραγικο .

Επι του θεματος ισχυει  το "οτι πληρωνεις παιρνεις" για την συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων .Οταν δεν συμβαινει αυτο ειναι η εξαιρεση .

Ο κανονας ειναι οτι το ακριβο ειναι και καλο .

Η θανατικη ποινη θα επρεπε να επιβληθει στους βλακες.Για κοιτα ποσοι τα φορανε ειδικα το καλοκαιρι, δεν μπορει να ειναι ολοι κακογουστοι.Δεν μας ειπες ομως τι ειναι Value for money για εσενα.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

Όχι, δεν έχουν βάλει ποτέ νερό. Αλίμονο, εάν γινόταν κάτι τέτοιο θα μου ήταν άχρηστα τα παπούτσια, αφού τα έχω πάρει ειδικά για τις κακοκαιρίες που πρέπει να ντυθώ καλά για γραφείο.

Αναφέρομαι σε τέτοια μποτάκια, τα οποία φοράω ακόμη και με κοστούμι και είναι εξαιρετικά άνετα, αδιάβροχα και ανθεκτικά. Πραγματικά αξίζουν και το τελευταίο τους ευρώ.

Εάν θέλεις κάτι λίγο πιο casual αλλά να φοριέται με τζιν και πουκάμισο, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτά. Επίσης εξαιρετικά, απλώς δεν ταιριάζουν με κοστούμι. 

Γενικά τα timberland που έχω δοκιμάσει ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Πληρώνεις μεν ένα ποσό 120-150 ευρώ αλλά είναι επένδυση γιατί δεν τα αλλάζεις για τουλάχιστον 5-7 χρόνια. 

Αυτά δηλαδή δε σπάνε στο γνωστό σημείο(τα πρώτα που αναφέρεις)?

Πρόσεξε θέλουμε αποδεικτική φωτογραφία!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτά δηλαδή δε σπάνε στο γνωστό σημείο(τα πρώτα που αναφέρεις)?

Πρόσεξε θέλουμε αποδεικτική φωτογραφία!

Here you go:

post-40281-0-18405500-1462433807_thumb.jpg

Τα βλέπεις τώρα απεριποίητα, πρέπει να τα καθαρίσω και να τα περάσω μία στρώση κερί αλλά γενικά είναι μια χαρά. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ένα προϊόν βγάζει τα λεφτά του όταν ικανοποιεί ή ξεπερνά τις προσδοκίες που έχεις για αυτό, για το χρονικό διάστημα που προσδοκάς να το χρησιμοποιήσεις.

Αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο.

• Like 4
Δημοσ.

Adidas Stan Smith. Οταν παίρνω παπούτσια, πάνω στο 8άμηνο είναι για πέταμα γιατί απλά λιώνουν. Τα Stan Smith μου, κράτησαν από Ιανουάριο 2015 μέχρι και σήμερα. Έχουν φαγωθεί αρκετά, και έχει μία τρύπα στο πάνω μέρος, το δεξί, η οποία είναι ο μόνος λόγος να τα αλλάξω. Περπατάω πάρα πολύ.

Δημοσ.

Ένα προϊόν βγάζει τα λεφτά του όταν ικανοποιεί ή ξεπερνά τις προσδοκίες που έχεις για αυτό, για το χρονικό διάστημα που προσδοκάς να το χρησιμοποιήσεις.

Αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο.

+ οτι πρεπει να το εχεις αγορασει σε καλη τιμη.Αυτο σημαινει Value for money.Το να εχεις αγορασει κατι ακριβο ουτως η αλλως προσδοκας να κρατησει πολυ, αν δεν το κανει πεταξες τα λεφτα σου και σε καμια περιπτωση δεν του ταιριαζει ο ορος Value for money.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει από ντόπιο πολύ γνωστό μαγαζί παπουτσιών (μένω επαρχία σε χωριό), ένα ζευγάρι αθλητικά κόστους 80 ευρώ. Μάλιστα είχα πάει με 50 ευρώ αρχικά και δεν είχα σκοπό να τα χαλάσω όλα, και όχι μόνο τα χάλασα αλλά δανείστηκα και τα υπόλοιπα 30 από τον πατέρα μου που είχαμε πάει μαζί να ψωνίσουμε. Σε λιγότερο από 2 μήνες μου ξεκόλλησε η σόλα από το ένα το παπούτσι. Το μετάνιωσα τόσο πολύ που δεν ξαναπάτησα ποτέ σε αυτό το μαγαζί. Πιστεύω ότι το "ότι πληρώνεις παίρνεις" δεν ισχύει πάντα. Πάντως από εκείνο το περιστατικό και μετά ψωνίζω μόνο παπούτσια από τα Admiral το πολύ μέχρι 25 ευρώ (έχω πάρει και με 15), οπότε και να μου χαλάσουν δεν θα απογοητευτώ και τόσο. Πάντως παπούτσια των 15 ευρώ μου έχουν κρατήσει πολύ περισσότερο (1-2 χρόνια).

Επίσης είχα πάρει το Nokia 5510 λόγω το ότι είχε qwerty keyboard και έπαιζε και mp3 (κάτι πρωτότυπο για την εποχή που βγήκε). Ο πατέρας μου με είχε πάρει στην οικοδομή για να τον βοηθάω ένα καλοκαίρι, και στο τέλος αντί να μου δώσει τα μεροκάματα του είπα να μου πάρει αυτό το κινητό. Φυσικά επειδή ίσως δούλεψα για να το αποκτήσω, το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και δουλεύει ακόμη μέχρι και σήμερα (φυσικά παροπλισμένο, τώρα έχω άλλο κινητό).

Δημοσ.

Adidas Stan Smith. Οταν παίρνω παπούτσια, πάνω στο 8άμηνο είναι για πέταμα γιατί απλά λιώνουν. Τα Stan Smith μου, κράτησαν από Ιανουάριο 2015 μέχρι και σήμερα. Έχουν φαγωθεί αρκετά, και έχει μία τρύπα στο πάνω μέρος, το δεξί, η οποία είναι ο μόνος λόγος να τα αλλάξω. Περπατάω πάρα πολύ.

Γενικότερα τα adidas τα θεωρώ value for money και πολύ μεγάλης αντοχής. Επίσης θετικό ότι είναι και διαχρονικό το στυλ τους. Εχω δοκιμάσει adidas superstar, stan smith, climacool και διάφορά άλλα για τρέξιμο.

Αυτά που χαλάνε πολύ εύκολα είναι τα τύπου-σταράκια από οποιαδήποτε εταιρεία. Ακόμη και τα hilfiger που έχω δοκιμάσει παρόλο που αντέχουν παραπάνω έχουν και αυτά τη φθορά τους. Σε άλλες εταιρείες σε 6 μήνες μου έχουν σκιστεί.

Το ότι πληρωνεις παίρνεις δεν ισχύει 100% την σημερινή εποχή.

Μπορεί να πληρώσεις ένα παπούτσι 300 ευρώ απλά επειδή είναι μάρκα και έχει ωραίο design ή να πάρεις και ένα με 50 ευρώ και να αντέξει χρόνια.

Μου έχει τύχει να πάρω παλιότερα ακριβό ιταλικό μποτάκι πολύ στυλάτο... αλλά ήταν τόσο σκληρό σε σημεία που δεν φοριόταν. Εβγαζαν πληγές και αίμα οι φτέρνες μου :confused:

Δημοσ.

Πηρα ενα φθηνο smartphone μεταχειρισμενο το καλοκαιρι, εχει το 80% οσων χρειαζομαι να εχει το κινητο μου, το εχω ξεζουμισει και ακομα δουλευει μια χαρα φτου φτου. Το καλο ειναι ακομα και μετα απο δεκα+ μηνες το πετυχαινω σε αγγελιες στην ιδια ακριβως τιμη που το πηρα ..!

Παλια εδινα λεφτα για ρουχα τα οποια δεν φορεθηκαν οσο επρεπε, κυριως μπουφαν. Ακομα δεν νιωθω οτι εβγαλαν τα λεφτα τους, τι και αν περασαν 9-11 χρονια. Ισως αν ζουσα καπου με συνεχη χιονοπτωση να τα εβγαζαν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...