agamoi-thytai Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Έχω μπλουζάκια Trussardi από το 1995-1999 που έκανα ταξίδια εξωτερικό. Τα γαμημενα ούτε στο σημείο της αγκράφας της ζώνης δεν έχουν τρυπήσει.
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σου φαινονται αντιφατικες γιατι στην δευτερη περιπτωση παρεβλεψα να γραψω το "σε καποιες περιπτωσεις"..Το παραδειγμα σου εχει τυχει να το δω και εγω,ισως σε καποιες περιπτωσεις να ειμαστε κοροιδα πραγματικα τι να σου πω. Και το "σε κάποιες περιπτώσεις" να είχες βάλει στην δεύτερη δήλωση, πάλι το ίδιο αντιφατικές θα μου φαίνονταν. Το λάθος σου είναι στην πρώτη δήλωση, το "ότι πληρώσεις παίρνεις" δεν ισχύει, το παράδειγμα μου που έχει τύχει να το δεις και εσύ με επιβεβαιώνει. Αλλα νομιζω μπορει κανεις να καταλαβει την ποιοτητα απο την μουφα.. Εγώ είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον το 95% των πελατών ΔΕΝ είναι σε θέση να καταλάβει την ποιότητα, ειδικά στα παπούτσια. Κανείς δεν ξέρει αν θα τα πετάξει στο μήνα ή μετά από χρόνια. Αν για παραδειγμα εγω παω απο μαγαζι να παρω all star παπουτσακια θελω ενα 70αρι?Στο Κινεζικο εχει την μουφα με 10 ευρω..δεν τα υποτιμω,αυτη την στιγμη μουφακι φοραω αλλα δεν το λες πατουμενο οσον αφορα την ποιοτητα. Ενώ αν πάρεις από ελληνικό μαγαζί το ίδιο παπούτσι(δλδ αυτό που στο κινέζικο έχει 10€) και το πληρώσεις 20 ή 45€, θα το λες πατούμενο?
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Και μιας και αναφερθηκε το γερμανικο μοντελο απο καποιον, η φιλοσοφια του δεν ειναι να ξοδευεις λιγα λεφτα αλλα να τα ξοδευεις συνετα.Μακαρι να ειχαν μαθει ετσι και εδω(απο το σχολειο το μαθαινουν), και οχι να αγοραζαν οτι εβρισκαν μπροστα τους με λεφτα που δεν ειχαν(δανεικα).Θα ειχαμε αποφυγει το χαλι που ειμαστε τα δραματα και τις αυτοκτονιες. 1
tehAllantin Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγω ειμαι της αποψης του οτι πληρωσεις παιρνεις.. ναι, ειδικά για all star like παπουτσια. Οτι πληρώνεις *ΓΚΟΥΧ ΜΠΡΑΝΤ ΓΚΟΥΧ* παίρνεις. Πηρα μπλουζακι απο τη diesel με 90 ευρω (Τ ΦΑΚΙΝ SHIRT) και μου ξεφτισε σε κανα χρόνο (δεν το χρησιμοποιουσα χειμωνα). Με τα διπλάσια πλυσίματα εχω απο bershka ξερω γω κ αντεχει κ συνεχιζει. Εχει να κανει φυσικα το υφασμα αλλα you get my point.
forgotten Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ενα ζευγαρι παπουσια diesel casual απο outlet εξωτερικου,τα καλυτερα 40ε που ξοδεψα για παπουτσια αντεξανε 6 χρονια και ακομα και τωρα που τα εχω σε ενα συρταρι δεν εχει φυγει καμια ραφη, για αγορα παλι που δεν εβγαλε τα λεφτα της ηταν ενα ipad 3 απο ebay το οποιο μου ηρθε κλειδωμενο στο icloud και ακομα θρηνω τα 200ευρω....
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Και άλλα που θυμήθηκα. Ποδήλατο Bullet Bora Bikes, το έχω 8 χρόνια περίπου. Έχει φάει, χώματα, βροχές, άπειρα χιλιόμετρα, τσάρκες με φίλους σε πατούρες, άλματα, tricks και ότι μπορείς να φανταστείς. 240€ τότε. Logitech G300 mouse και Logitech Illuminated keyboard, δεν τα αλλάζω, δεν τα αλλάζω. Μπουφάν RipCurl. Το έχω 4 χρόνια. Έχω κάνει βουτιά στα χιόνια, έχω περάσει άπειρες μέρες όπου είχε -5 μέγιστη, έχω ανέβει στο ρούπελ με χιόνι και -7, όπου όλοι τουρτούριζαν και εγώ χαλαρός. 150 ευρώ. Sony PS2 slim. Τα λόγια περιτά. Κάτι ηχεία philips των 30 ευρώ, ακόμα τα χρησιμοποιώ, 7 χρόνια
king2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Για αυτα και μονο θα επρεπε να επανελθει η θανατικη ποινη σε οποιον τα φοραει ειναι ορισμος της κακογουστιας . Οτι πιο σιχαμενο εχει βγει ποτε σε υποδημα, απλα τραγικο . Επι του θεματος ισχυει το "οτι πληρωνεις παιρνεις" για την συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων .Οταν δεν συμβαινει αυτο ειναι η εξαιρεση . Ο κανονας ειναι οτι το ακριβο ειναι και καλο . Δεν ισχύει και πάντα αυτό. Υπάρχουν μαγαζιά που φέρνουν από Βουλγαρία παντελόνια μπλούζες με 5 ευρώ τα κοπανανε ένα σημα diesel η staff πάνω και τα πουλάνε 100 και 200 ευρώ. Υπάρχει και το vfm που εκεί κανεις πολύ καλύτερη αγορά και πέρνεις κάτι πολύ καλό σε λογική τιμή.
georgeboo Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 1.Το λαπτοπ μου ενα Dell το εχω απο το σχολειο και εχει βγαλει 5-6 χρονια.2.Nike Air Max! 5 χρονια τα εχω και τα χρησιμοποιω καθημερινα αλλα εδω και 1 μηνα τα εχω για διαφορες δουλειες επειδη εχω αλλα 2 ζευγαρια πιο καινουριαΑυτα τα 2 προοιοντα τα ανεφεραν και αλλα ατομα οποτε νομιζω μονο τυχαιο δεν ειναι.3.Ενα ποδηλατο ΜΤΒ απλο για καθημερινη μετακινηση το εixα παρει μεταχειρισμενο 170 ευρω, τα εχει βγαλει με το παραπανω τα λεφτα του.Σιγουρα εχω κανει και αλλες καλες αγορες αλλα αυτες οι 3 ειναι αυτες που εβγαλαν τα λεφτα τους με το παραπανω
sndev Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 tablet lg gpad 8.3 2 χρονια του εχω πιει το αιμα Logitech πληκτρολογιο ποντικι αγορασμενα το 2003 80 ευρω νομιζω τοτε https://www.google.gr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.dansdata.com%2Fimages%2Fltmscordless%2Fcfree440.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.dansdata.com%2Fltmscordless.htm&docid=4zh7vBkpu-E7TM&tbnid=I2gMvl8hPZFMZM%3A&w=440&h=362&bih=911&biw=1920&ved=0ahUKEwiI_7v0y8PMAhUBUBQKHRCTCLQQMwgjKAQwBA&iact=mrc&uact=8 ΝΙΚΕ αγορασμενα το 2003-4 νομιζω 160 ευρω τοτε.. ζουν ακομα! αν και πλεον τα εχω μονο για το εξοχικο κατι αθλιες σαγιοναρες mitsuko του 1,5 ευρω απο μακρο 3 χρονια πριν τις πηρα για να κανω κατι βαψηματα στο σπιτι και να τις πεταξω μετα αλλα με βολεψανε πολυ και τις εχω λιωσει ενα κουτι με τροφοδοτικο ANTEC αγορασμενο το 2003 νομιζω 80 ευρω η 120. το τροφοδοτικο τα φτησε το 2008 του κουτι απιστευτα βολικo και ευρυχορο πλην του βαρους του ζει ακομα αν και παρακονηστηκε για το εξοχικο πριν 2 βδομαδες για να μπει νεωτερο και ελαφρυτερο http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=976 1
defacer Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Thinkpad R40e από το 2004, δουλεύει ακόμα τέλεια το μαύρο το σκυλί. Μόνο σε ένα σημείο είναι λίγο σπασμένο και έχει μια τρύπα (2-3mm) στο εξωτερικό περίβλημα, τα υπόλοιπα (ακόμα και ο σκληρός) δεν έχουν εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα. Τα λεφτά του βέβαια τα έβγαλε πολύ νωρίτερα (για μένα) μιας και δεν το πλήρωσα.
xpapias Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 χαχαχαχα ενα παραδειγμα εδωσα βρε! Οχι στον skiabox πηγαινε που μου ελεγε οτι με την απομιμηση των ολ σταρ θα εχω προβληματα με τα γονατα και τη μεση μου. Λες και τα αυθεντικά ειναι το ανατομικο πρότυπο.
mary Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 "Εβγαλαν τα λεφτα τους" = Κατεμέ: και να παθει κατι τωρα, μετα απο τοσα χρονια χρησης, πλεον δεν θα με πειραξει. 1. πληκτρολογιο logitech k360, το πηρα σε προσφορα 5€ και το λιωνω καθημερινα. Και να μου χαλασει πλεον, τα εβγαλε τα λεφτα του. 2. Laptop Toshiba 13 ιντσων, αγορασμενο το 2011, 600€. Δουλευει μεχρι σημερα απροβληματιστα, αναβαθμιστηκε σε windows 10 και ψηνομαι να του βαλω και εναν ssd. Γενικα οσον αφορα τα ρουχα, δεν μπορω να πω οτι αγοραζω πολυ ακριβα. Απλα οτι παρω δεν το λιωνω και δεν το φοραω συνεχεια. Αλλά ενα ζευγαρι παπουτσια Nike γυναικειας σειρας αγορασμενα (δεν θυμαμαι πόσο) τον πρωτο χρονο που ημουν φοιτητρια, τα φοραω μεχρι σημερα. Αλλαξα βεβαια στη σολα αλλά το υφασμα δεν εχει παθει τιποτα. 1
redhotstef Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Και να παθει κατι = δεν θα με πειρΑξει Σωστοτατη απαντηση στο ποτε μια αγορα νιωθεις οτι εβγαλε τα λεφτα της!!
Praetorianos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αν και ειμαι λιγο σκεπτικος στο ο,τι πληρωσεις παιρνεις, απο προσωπικη εμπειρια και φιλων, νομιζω οτι σε παπουτσια και τζιν ισχυει 100% χωρις καμια εξαιρεση. Το πιο ακριβο αθλητικο παπουτσι που εχω αγορασει εκανε 199 ευρω, το πιο φτηνο περιπου 25. Θεωρητικα, ετσι οπως οριζω εγω το αν εβγαλε τα λεφτα του ενα προιον, το ενα θα επρεπε να κρατησει 8πλασιο χρονικο διαστημα. Το ενα μου κρατησε 4 μηνες, στους 3 αρχισε να ξεφτιζει παρολο που το φορουσα μονο για καφε και light χρηση, το αλλο ζευγαρι το αγορασα στο Λυκειο, το φορουσα σχεδον καθημερινα, στο 2ο χρονο αρχισα να το φοραω για μπαλα, στον 4ο χρονο στο χωριο μπας και τα διαλυσω, το ζευγαρι επαψα να το φοραω επειδη το βαρεθηκα και το μονο που καταφερα ηταν να ξεκολλησει το σηματακι της Nike στο πλαι. Τζην ιδια ακριβως φαση, τα φτηνα μου σκιζονται στο καβαλο, τα πιο ακριβα φαρδαινουν ελαφρως. Edit: τωρα διαβασα το ποστ του sndev. Συμπτωσαρα! Ακριβως το ιδιο ζευγαρι πρέπει να λεμε, ιδια χρονολογια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα