Προς το περιεχόμενο

Νέο Vine app για την πλατφόρμα των Windows 10


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια κινεζιά με 120ευρώ πάει σφαίρα....για τα σκουπίδια!!

και εγω κινεζικο εχω παρει των 100 οντως οτιδήποτε ποια με 2gb ram kai quad core παει σφαιρα με ανδροιντ χωρις bloatware αλλα :καμερα μαπα...α και βισμα power ευαίσθητο επισης και αυτα ειναι λιγα προβληματα. παλι καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε θέμα wp οι android users κράζουν το store των wp χωρίς να έχουν (πλέον) wp, μήπως και νιώσουν ανωτερότητα.

 

Ποσο κόμπλεξ πια ;

Όσο δε πάει... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικοί δεν έχουν καταλάβει εδώ μέσα πως δεν υπάρχουν Windows RT, Windows και Windows Pnone ξεχωριστά... Υπάρχει μια ενιαία πλατφόρμα η οποία ονομάζεται Windows 10! Και η οποιαδήποτε εξέλιξη του λειτουργικού επηρεάζει ολο το οικοσύστημα (κινητά, tablet, παιχνιδομηχανες, λαπτοπ, σταθερούς κτλ). Οπότε ας σταματήσουν οι ξερολες (οι οποίοι πιθανόν να μην έχουν πιάσει ποτέ συσκευή Windows στα χέρια τους πάνω απο 2 λεπτά) να αναφέρονται ξεχωριστά για τα Windows και τα Windows Phone. Ναι ειχε και εχει ελλείψεις το Store των Windows 10 οι οποίες ελαττώνονται συνεχώς ολοένα κ πιο γρήγορα! Τώρα όποιος δεν λεει να το χωνέψει αυτο το γεγονός ας πιει ξυδακι...  Και δεν ειναι οτι απλά γεμίζει το Store ειναι οτι εμεις έχουμε πλέων Universal Εφαρμογές και οχι απλα mobile..... ;)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος χαμός για μια συσκευή, μιλαω παντα για κινητο smartphone, η οποια απευθυνεται σε σχετικα προχωρημενους χρηστες και εχει κυκλο ζωης 2 με 3 χρονια για τους μετριοπαθεις για να μην πω ενα με εναμιση.

Τα windows phone μια χαρα ειναι και θα υπαρχουν οσο υπαρχει το λειτουργικο windows...Αυτη ειναι η πολιτικη της Microsoft η οποια βρισκεται σε σωστο δρομο πλεον για τη πλατφορμα της...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...