Πέτρος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Πετάει με το νέο anticheat, δεν το συζητώ... 130-3 ο τύπος, πεζός, με 140ping. 4
Πέτρος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, Πέτρος είπε Πετάει με το νέο anticheat, δεν το συζητώ... 130-3 ο τύπος, πεζός, με 140ping. Ο επόμενος που πέτυχα, σε άλλο server, ήταν 60-0 στο 5λεπτο, έφυγα όταν μου τράβηξε headshot...με bilhook...ενώ οδηγούσε άρμα.
aetos1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Το έπαιξα σήμερα μετά από χρόνια και έχω να πω ότι έχει αρκετές διαφορές σε σύγκριση με το BF V που παίζω. Γενικά είναι αρκετά πιο αργό παιχνίδι!
just getting started Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Καλό είναι αυτό όμως. Παρά είναι γρήγορο το BF V. Πλησιάζει ταχύτητες CoD. Ίσα ίσα ίσως μπορούσε να είναι και ελάχιστα πιο αργό. 2
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:22 πμ Να ψήσουμε φάση να ενοικιάσουμε server στο bf1? 1
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:17 μμ (επεξεργασμένο) Btw, έβαλα χθες το παιχνίδι και μου κράσερνε όλη την ώρα μέσα σε 5 λεπτά μόλις έμπαινα σε μάχη, ακόμα και με φρεσκοπερασμένους drivers έσπαγα το κεφάλι μου τί φταίει με την rx7900xtx. Η σύντομη και λιτή απάντηση είναι: Μην τρέξετε το παιχνίδι σε DX12, αλλά σε DX11, τουλάχιστον σε amd κάρτες! Αυτό! Μετά όλα ήταν σμοουυυυθθθθθθ και ωραία! Το βρήκα σα λύση εδώ HELP! Battlefield 1™ keeps crashing even with the latest update... Κρίμα που η ΕΑ έχει ένα από τα καλύτερα BF και δε το supportαρει άλλο και ας έχουν περάσει τα χρόνια και κοντεύει 10 χρονών. Δεν έχει βγάλει καν update για τις αρχικές εκδόσεις των fsr/dlss... 12 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Να ψήσουμε φάση να ενοικιάσουμε server στο bf1? Μόνο μέσα από το παιχνίδι μπορούμε να νοικιάσουμε server και όχι σε 3rd party, α ρε ΕΑ! Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:25 μμ από xtrmsnpr 2 1
mils Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Ξεκινησα και εγω σιγα σιγα το Battlefield 1 μιας και ειχα ανακαλυψει το παιχνιδι τυχαια στο youtube πριν κανα χρονο περιπου αλλα τελικα το ξεκινησα τωρα. Aρκετα ωραιο το campaing μεχρι στιγμης και τα γραφικα του ειναι λες και ειναι της εποχης γεματα λεπτομερειες. 1
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 02:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:07 μμ 13 λεπτά πριν, mils είπε Ξεκινησα και εγω σιγα σιγα το Battlefield 1 μιας και ειχα ανακαλυψει το παιχνιδι τυχαια στο youtube πριν κανα χρονο περιπου αλλα τελικα το ξεκινησα τωρα. Aρκετα ωραιο το campaing μεχρι στιγμης και τα γραφικα του ειναι λες και ειναι της εποχης γεματα λεπτομερειες. θα το ευχαριστηθείς και το multiplayer του! Πάντα θα βρίσκεις σερβερς γεμάτους με κόσμο! 1 1
aetos1988 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:22 μμ 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Btw, έβαλα χθες το παιχνίδι και μου κράσερνε όλη την ώρα μέσα σε 5 λεπτά μόλις έμπαινα σε μάχη, ακόμα και με φρεσκοπερασμένους drivers έσπαγα το κεφάλι μου τί φταίει με την rx7900xtx. Η σύντομη και λιτή απάντηση είναι: Μην τρέξετε το παιχνίδι σε DX12, αλλά σε DX11, τουλάχιστον σε amd κάρτες! Αυτό! Μετά όλα ήταν σμοουυυυθθθθθθ και ωραία! Το βρήκα σα λύση εδώ HELP! Battlefield 1™ keeps crashing even with the latest update... Κρίμα που η ΕΑ έχει ένα από τα καλύτερα BF και δε το supportαρει άλλο και ας έχουν περάσει τα χρόνια και κοντεύει 10 χρονών. Δεν έχει βγάλει καν update για τις αρχικές εκδόσεις των fsr/dlss... Μόνο μέσα από το παιχνίδι μπορούμε να νοικιάσουμε server και όχι σε 3rd party, α ρε ΕΑ! Δεν είναι πρόβλημα της AMD! Και στις Nvidia παίζει χάλια σε DX12 όπως βέβαια και το Battlefield V.
Manoleros95 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:37 μμ Το bf1 είναι το peak του franchise ως σύνολο. Προσωπικά το έχω λιώσει σε ps4 αρχικά και σε pc όταν έφτιαξα καλό. Αμφιβάλλω αν θα ξανακάνει η dice κάτι αντίστοιχο του bf1. Περίπου 10 χρόνια μετά το release του συνεχίζει να έχει όσο κόσμο ή σχεδόν όσο έχουν τα bf3,bf4,bfv και 2042 μαζί. Λέει πολλά αυτό... 3
cos_dr2 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:16 μμ 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μην τρέξετε το παιχνίδι σε DX12, αλλά σε DX11, τουλάχιστον σε amd κάρτες! Αυτό! Μετά όλα ήταν σμοουυυυθθθθθθ και ωραία! Είναι πολύ γνωστό το πρόβλημα με το DX12 και το device removed, το οποίο ταλαιπωρούσε όλες τις AMD GPU που είχα, από την 5700XT μέχρι και την 7800XT που δοκίμασα. Αντίστοιχα, το DX11 παρουσιάζει θέμα στο Battlefield 1 και το Battlefield V με reflection artifacts, κυρίως σε νερά, θάλασσα κ.λπ., ειδικά σε AMD GPU. Στο Battlefield 1, με τους drivers του 2025 το πρόβλημα διορθώθηκε, οπότε πλέον μπορείς να παίξεις κανονικά σε DX11 mode. Το Battlefield V εξακολουθεί να εμφανίζει αυτά τα artifacts σε DX11, αλλά τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα σε DX12. Για ένα διάστημα, το Battlefield V είχε επίσης σοβαρό ζήτημα με τους drivers της AMD όταν ενεργοποιούσες το DXR (ray tracing), με τραγικά αποτελέσματα στην απόδοση. Αυτό όμως διορθώθηκε, και πλέον τα effects λειτουργούν κανονικά. Όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει πρώτο χέρι με όλες τις AMD GPU που πέρασαν από τα χέρια μου τα τελευταία 6 χρόνια. Το παιχνίδι παραμένει για μένα πολύ διασκεδαστικό, έχει ακόμα ενεργούς servers, και μπαίνω συχνά για ένα γρήγορο παιχνιδάκι. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο, με εξαιρετικό ήχο. 1
SabotazNic Δημοσ. Δευτέρα στις 08:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:18 μμ 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δεν έχει βγάλει καν update για τις αρχικές εκδόσεις των fsr/dlss... Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια ανάγκη, όταν πιάνουμε ήδη αρκετά fps... 1
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 12:58 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:58 πμ 6 ώρες πριν, aetos1988 είπε Δεν είναι πρόβλημα της AMD! Και στις Nvidia παίζει χάλια σε DX12 όπως βέβαια και το Battlefield V. ναι γιαυτό έγγραψα "τουλάχιστον", μου είπε και ο @7nisiotis ότι είχε θέμα. 4 ώρες πριν, cos_dr2 είπε Είναι πολύ γνωστό το πρόβλημα με το DX12 και το device removed, το οποίο ταλαιπωρούσε όλες τις AMD GPU που είχα, από την 5700XT μέχρι και την 7800XT που δοκίμασα. Αντίστοιχα, το DX11 παρουσιάζει θέμα στο Battlefield 1 και το Battlefield V με reflection artifacts, κυρίως σε νερά, θάλασσα κ.λπ., ειδικά σε AMD GPU. Στο Battlefield 1, με τους drivers του 2025 το πρόβλημα διορθώθηκε, οπότε πλέον μπορείς να παίξεις κανονικά σε DX11 mode. Το Battlefield V εξακολουθεί να εμφανίζει αυτά τα artifacts σε DX11, αλλά τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα σε DX12. Για ένα διάστημα, το Battlefield V είχε επίσης σοβαρό ζήτημα με τους drivers της AMD όταν ενεργοποιούσες το DXR (ray tracing), με τραγικά αποτελέσματα στην απόδοση. Αυτό όμως διορθώθηκε, και πλέον τα effects λειτουργούν κανονικά. Όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει πρώτο χέρι με όλες τις AMD GPU που πέρασαν από τα χέρια μου τα τελευταία 6 χρόνια. Τέτοια θέματα πάλι καλά δεν έχω, μόνο ότι δε τρέχει σε dx12, το οποίο έλυσα και όλα καλά! Στο bf5 δε θυμάμαι, δε το δοκίμασα, θα το κατεβάσω να το δω, αν και δε μου αρέσει, μόνο για τεστινκ θα ναι. 4 ώρες πριν, cos_dr2 είπε Το παιχνίδι παραμένει για μένα πολύ διασκεδαστικό, έχει ακόμα ενεργούς servers, και μπαίνω συχνά για ένα γρήγορο παιχνιδάκι. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο, με εξαιρετικό ήχο. Εμ ένα invite δε στέλνεις να παίξουμε, μόνο αγωγές ξες να στέλνεις! 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια ανάγκη, όταν πιάνουμε ήδη αρκετά fps... Εντάξει για παράδειγμα το είπα, ότι ούτε καν της πρώτης γενιάς δεν είχαν περάσει μετέπειτα, στα τότε τα παλιά τα χρόνια .
cos_dr2 Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:08 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Εμ ένα invite δε στέλνεις να παίξουμε, μόνο αγωγές ξες να στέλνεις! Δε θα σου κάνω αγωγή , γιατί διαπίστωσα ότι είσαι πολύ ενεργό μέλος σε αυτό το φόρουμ και αξιόπιστο και ως λάτρης της τεχνολογίας, των υπολογιστών και του gaming, αναγκάζομαι να υποχωρήσω δια λόγους τεχνολογικής αλληλεγγύης. Δεν παίζω με άλλους πια γενικώς αλλά αν θες στείλε το nick σου με PM και άμα σε βλέπω μέσα στα BF θα μπαίνω πάνω σου να ακολουθώ. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:10 πμ από cos_dr2 1
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:51 μμ 3 ώρες πριν, cos_dr2 είπε Δε θα σου κάνω αγωγή , γιατί διαπίστωσα ότι είσαι πολύ ενεργό μέλος σε αυτό το φόρουμ και αξιόπιστο και ως λάτρης της τεχνολογίας, των υπολογιστών και του gaming, αναγκάζομαι να υποχωρήσω δια λόγους τεχνολογικής αλληλεγγύης. Δεν παίζω με άλλους πια γενικώς αλλά αν θες στείλε το nick σου με PM και άμα σε βλέπω μέσα στα BF θα μπαίνω πάνω σου να ακολουθώ. Το θάψαμε το τσεκούρι του πολέμου και οι δυό. Γιατί εκτός από αλητήριος είμαι και τέτοιος που λες! Ούτε και γω ιδιαίτερα αλλά κάνε add με το username που βλέπεις εδώ. Δε θα με δεις και φανατικά μέσα, στις μεγάλες βαρεμάρες μόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα