Laurelien Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Απορω που κανεις δεν ανεφερε τα παππουδια που στην πεφτουν. 1
*nenya* Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Όλοι όσοι προσπαθούν να χουφτώσουν και βρίσκουν ευκαιρία όταν είμαστε στριμωγμένοι σαν σαρδέλες. ΘΑΝΑΤΟΣ 3
Laurelien Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Όλοι όσοι προσπαθούν να χουφτώσουν και βρίσκουν ευκαιρία όταν είμαστε στριμωγμένοι σαν σαρδέλες. ΘΑΝΑΤΟΣ Το ζντρίμωγμα είναι η χαρά του κάθε στερημένου.
gokuthelegend Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ανέκδοτο: Μια φορά μπήκε μια γιαγιά μέσα σε ένα άδειο λεωφορείο και δεν είχε κανέναν να σηκώσει. Έχω πετύχει και εγώ μεθυσμένη μέσα σε τραίνο. Ήμουν φαντάρος και πήγαινα σπίτι από άδεια, με το τραίνο της γραμμής Αλεξανδρούπολη --> Αθήνα (υπηρετούσα στην Αλεξ.). Η κυρία νομίζω ότι ανέβηκε στον σταθμό της Θεσσαλονίκης αν θυμάμαι καλά. Εγώ καθόμουν στο σημείο του βαγονιού που τα 4 καθίσματα κοιτιούνται μεταξύ τους και υπάρχει τραπεζάκι στο ενδιάμεσο. Την είχα καταβρεί γιατί δεν είχε πολύ κόσμο το βαγόνι και είχα μόνος μου την τετράδα με το τραπεζάκι. Μπαίνει η κυρία με 3-4 μπύρες κουτάκια των 330ml, εμφανώς μεθυσμένη και κάθεται απέναντί μου και ακουμπάει τις μπύρες στο τραπεζάκι. Μου μίλησε 2-3 φορές αλλά δεν απάντησα (έκανα τον μισοκοιμισμένο) για να μην πάρει αέρα και μου αρχίσει το μπλαμπλα. Μετά μπήκε ο ελεγκτής των εισιτηρίων, κατάλαβε ότι ήταν μεθυσμένη, την πήρε και την πήγε κάπου αλλά δεν είμαι σίγουρος αν την έβγαλε εντελώς έξω ή αν απλώς την μετακίνησε κάπου αλλού στο τραίνο.
jennyV Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Το είχα πάθει σε τρένο. Είχε ανέβει καβάλα μια κοπελιά πάνω στο αγόρι της και φασώνονταν δίπλα μου. Κι εγώ η καψερή καθόμουν στη γωνίτσα διαβάζοντας Χάρι Πότερ. Forever alone. σε αστικο, ώρα αιχμής, γεμάτο μέχρι εκεί που δεν πάει. Είμαστε κυριολεκτικά ο ένας σε απόσταση αναπνοής απο τον άλλον.Κι εγώ έχω την τύχη να βρίσκομαι ανάμεσα σε ένα ζευγαρι τόσο ερωτευμένο που αποφασισε να ανταλλάζει πεταχτά φιλάκια σε όλη τη διαδρομή, σε απόσταση 5 εκατοστών από το πρόσωπό μου! λίγο να έσκυβα μπροστά θα γινόμασταν τρεις σ΄αυτη τη σχέση... 6
Laurelien Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 σε αστικο, ώρα αιχμής, γεμάτο μέχρι εκεί που δεν πάει. Είμαστε κυριολεκτικά ο ένας σε απόσταση αναπνοής απο τον άλλον.Κι εγώ έχω την τύχη να βρίσκομαι ανάμεσα σε ένα ζευγαρι τόσο ερωτευμένο που αποφασισε να ανταλλάζει πεταχτά φιλάκια σε όλη τη διαδρομή, σε απόσταση 5 εκατοστών από το πρόσωπό μου! λίγο να έσκυβα μπροστά θα γινόμασταν τρεις σ΄αυτη τη σχέση... Έπρεπε να κάνεις ήχους μους-μουτς μπας και πάρουν το μήνυμα.
deesnider Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Όλοι όσοι προσπαθούν να χουφτώσουν και βρίσκουν ευκαιρία όταν είμαστε στριμωγμένοι σαν σαρδέλες. ΘΑΝΑΤΟΣ Αφού, όταν δεν είσαστε στριμωγμένες, φεύγετε πριν καλά καλά προσπαθήσουν! Πότε δηλαδή να τη βρουν την ευκαιρία; 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Έπρεπε να κάνεις ήχους μους-μουτς μπας και πάρουν το μήνυμα. Μόνο αγάπη? 1
volos27 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Όλοι όσοι προσπαθούν να χουφτώσουν και βρίσκουν ευκαιρία όταν είμαστε στριμωγμένοι σαν σαρδέλες. ΘΑΝΑΤΟΣ σιγα μωρε ,τυχαινει καμια φορα να θελει καποιος να κανει χαδακια σε καποιον ποπουλι ,θα τον θανατωσουμε? 1
iordanis77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όλοι όσοι προσπαθούν να χουφτώσουν και βρίσκουν ευκαιρία όταν είμαστε στριμωγμένοι σαν σαρδέλες. ΘΑΝΑΤΟΣ Σε εχουν χουφτωσει πολλες φορες? Νομιζω οτι πιο απανιο ειναι αυτο απ το να κολλησει πανω σου καποια πουστ@ρ@, οπως συχνα μου συμβαινει... Το ζντρίμωγμα είναι η χαρά του κάθε στερημένου. Του καθε ανωμαλου, θα ελεγα.
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σε εχουν χουφτωσει πολλες φορες? Νομιζω οτι πιο απανιο ειναι αυτο απ το να κολλησει πανω σου καποια πουστ@ρ@, οπως συχνα μου συμβαινει... Του καθε ανωμαλου, θα ελεγα. Κάτι έλεγες τις προάλλες για ρατσιστές και ομοφοβικούς... 3
iordanis77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κάτι έλεγες τις προάλλες για ρατσιστές και ομοφοβικούς... Μπερδευεσαι φιλε μου. Υπαρχει ο αξιοπρεπης ομοφ/λος, υπαρχει και ο αθλιος που παει να κολλησει πανω σου. 4
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μπερδευεσαι φιλε μου. Υπαρχει ο αξιοπρεπης ομοφ/λος, υπαρχει και ο αθλιος που παει να κολλησει πανω σου. Οκ δεκτό
Gkostas2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τους ποδηλάτες ξεχάσατε που 8μιση το πρωί πιάνουν στο μετρό χώρο τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων με τα ποδήλατά τους! Αφού θες να το παίξεις φιτ ρε φίλε, τράβα στην δουλειά σου με το ποδήλατο! Τι το βάζεις πρωί πρωί στο μετρό και ειδικά όταν έχει δρομολόγια κάθε 8 λεπτά και γινεται χαμός! Με μιλφάρα την είχα πάθει και γω στο ΚΤΕΛ πριν απο καμιά 8αρια χρόνια που είχε κολλήσει τρομερά δίπλα μου (καθόμουν απο την μέσα μεριά), αλλά ο μαλάκας δεν έκανα τίποτα. Ντρεπόμουν... Στερνή μου γνώση... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα