Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανένας λύση για σκούπισμα ανάμεσα σε καλοριφέρ και τοίχο ή κάτω από έπιπλα τύπου καναπέ που δε χωράει το λεπτό εξάρτημα της σκούπας;

Δημοσ.

Υπάρχει μια λύση ναι, δεν σκουπίζεις σ'αυτά τα μέρη! :P

Ναι την εφαρμόζω ευλαβικά εδώ και χρόνια αλλά πρέπει να αλλάξω...

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κανένας λύση για σκούπισμα ανάμεσα σε καλοριφέρ και τοίχο ή κάτω από έπιπλα τύπου καναπέ που δε χωράει το λεπτό εξάρτημα της σκούπας;

Βασικά εγώ θα πρότεινα το λεπτό εξάρτημα της σκούπας, αλλά αν δεν χωράει τότε πάω πάσο. Είσαι σίγουρος ότι δεν χωράει μέσα στο καλοριφέρ; Επίσης τα έπιπλα δεν μπορείς να τα μετακινήσεις; Αν τα σκουπίζεις μια φορά το τρίμηνο δεν νομίζω να είναι κόπος να τα μετακινήσεις για λίγο.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται. Αν είναι τύπου swiffer δυστυχώς απλά τα σπρώχνει πιο μέσα πολλές φορές. Το θέμα είναι να ρουφάει κάπως. Κάποιο εξάρτημα σε σκούπα ή και κάποια ηλεκτρική σκούπα για τέτοια χρήση;

Βασικά εγώ θα πρότεινα το λεπτό εξάρτημα της σκούπας, αλλά αν δεν χωράει τότε πάω πάσο. Είσαι σίγουρος ότι δεν χωράει μέσα στο καλοριφέρ; Επίσης τα έπιπλα δεν μπορείς να τα μετακινήσεις; Αν τα σκουπίζεις μια φορά το τρίμηνο δεν νομίζω να είναι κόπος να τα μετακινήσεις για λίγο.

Δε χωράει. Επίσης υπάρχουν έπιπλα που είναι απίστευτα αδύνατο να μετακινηθούν τύπου βιβλιοθήκη, που από μαλακία του μαραγκού έχει ένα πόδι 2 εκατοστά αποκλειστικά για να μαζεύει σκόνη χωρίς καμία αξία.

https://m.miele.gr/domestic/special-attachments-and-accessories-cases-2205.htm?mat=07252100&name=SFD_20

Βρήκα αυτό, έχει κανένας σκούπα miele να μου πει το εξωτερικό φ από τη σωλήνα που κουμπώνει να δω αν κάνει στη hoover μου;

Δημοσ.

Είσαι αρχηγός, αλλά υπάρχει κάτι ανάλογο Ελλάδα κυρίως για λόγους ταχύτητας.

Όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι αντίστοιχο Ελλάδα και αναγκαστικά το παράγγειλα απέξω.

Δημοσ.

Έχω νομίζω βρήκα λύση. Έχει κανένας miele να μετρήσει φ;

Το άλλο πάντως επίσης μπήκε παραγγελία για χρήση σε 1000+1 δουλειές.

Δημοσ.

Περίμενα τρολλοθέμα. Έκρινα τον τίτλο βιαστικά.

Έχουμε κι ένα επίπεδο. Το μόνο τρολ είναι το βλέμμα της γιαπωνέζας στα 56 εκατοστά στο βίντεο.

Δημοσ.

Έχω νομίζω βρήκα λύση. Έχει κανένας miele να μετρήσει φ;

Το άλλο πάντως επίσης μπήκε παραγγελία για χρήση σε 1000+1 δουλειές.

https://mymiele.gr/index.php?route=product/product&product_id=3173

Εγώ έχω αυτό (το παραπάνω δεν υπήρχε Ελλάδα όταν έψαχνα), βολεύει σε αυτοκίνητο/δυσπρόσιτα μέρη κτλ:

http://www.mylonakisbest.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%A3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B5%CF%82/%CE%A3%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%82&%CE%91%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/MIELECARCLEANSETVARIO5382310007-5382310.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...