ZELDA Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Λοιπόν παιδιά, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και θέλω απαντήσεις πάνω στο θέμα παρακαλώ να μην ξεφύγουμε όσο γίνεται.. Επιδεί ζώ μόνος μου εχω μεγάλο πρόβλημα με το σίδερο (κυρίως με την στάση του σώματος) με κουράζει και επιπλέον θελω να αγοράσω / ψάχνω ενα σύστημα που θα σιδερώνω τα πουκάμισα /παντελόνια μου και τα tshirt μου γρήγορα ποιό ευκολα και κυρίως να είμαι καθιστός + τα σεντόνια μου κτλ , επιδεί είμαι ολόκληρο γαιδούρι δεν θελω να υποχρεώνομαι στην μάνα μου η στις φίλες μου για όσους προτρέχουν δεν εχω σχέση αυτο τον καιρό και ουτε πολυ ελευθερο χρόνο.. και τώρα στο ψητό επιδεί θελω να αγοράσω για τον παραπάνω λόγο αυτού του τύπου σιδερωτήριο μια καλή μου φίλη με κράζει αλλα εμένα μου φαίνετε καλή ιδέα, θα ήθελα αν εχει κανείς άποψη ή να εχει χρησιμοποιήσει κατι αντιστοιχο σε tshirt , μπλουτζίν και πουκάμισα κυρίως . Ευχαριστώ!
mary Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Τη στιρελα, τη στιρελα! Και δεν τρολαρω. Με πρεσα το σιδερωμα είναι πανεύκολο. 1
ParhsG Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Με μποιλερ ψάχνεις; Εγώ κοιτάω κάτι bosch. Εξαρτάται πόσα θες να δώσεις νομιζω
cosmos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Η κλασσική σιδερώστρα έχει στα πόδια από κάτω "θέσεις" βάλτην στο πιο κοντό....πάρε και μια καρέκλα ...κάτσε και σιδέρωνε... 3
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αν σιδερώνεις μόνο για σένα, τότε , ένα απλό σίδερο φτάνει.
kalodrei Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 το ποιο εύκολο σιδέρωμα γίνεται με πρέσα ,και για τα πουκάμισα ένα απλό σίδερο για να κάνεις τους γιακάδες.
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 http://www.skroutz.gr/s/2757/Philips-GC4410.html#reviews
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αν εχεις σκοπο να δωσεις λιγα περισσότερα και να σωθείς τοτε πήγαινε οπωσδήποτε εδω Σιδερα l Ατμού με Μπόιλερ
mary Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μα ρε Μαους με τοσα λεφτα παιρνει πρεσα. Οσο γαμ@το και να ειναι ενα τετοιο σιδερο, παραμενει σιδερο. Με την πρεσα, 2 πατηματα σε ενα t-shirt και τελειωσε. Δεν υπαρχει πιο βολικο λεμε! 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 οι πρέσες δεν ειναι αρκετά πιο ακριβες ? ουτε ξέρω , απλα εγω με μποιλερ εχω σωθεί σιδερώνω πανευκολα και γρήγορα .. Αν ομως ειναι μικρή η διάφορα στα λεφτά για να πας σε πρέσα τότε οκ πασο ..
ZELDA Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ρε παιδιά δεν ειναι οικονομικό το θεμα εδώ ψήνομαι λεμε να δώσω 1500 για σιδερωτήριο..
idomeneas7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγώ δεν σιδερώνω καθόλου, άντε σε κανέναν γάμο ή καμιά επίσημη έξοδο μόνο. Ψηφίζω κι εγώ χαμηλή θεση στη σιδερώστρα και καρέκλα για όποιον δεν βολεύεται όρθιος. Οι πρέσες προϋποθέτουν να έχεις χώρο να τις βάλεις (εχω δει σε μικρά σπίτια να τις έχουν σε κοινή θέα γιατί δεν χωράνε πουθενά και το βρίσκω κιτσάτο) αλλα και να σιδερώνεις πολύ (π.χ. να φοράς κοστούμι στη δουλειά). Αλλιώς δεν βρίσκω το λόγο, τζαμπα λεφτά θα είναι. 2
LongTom Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τα λεφτά-καλοκαιρινά σενδόνια τα σιδερώνεις πάντως εύκολα αφού τα διπλώσεις στα τέσσερα και τα πατάς από πάνω με το σίδερο. Γίνονται τζιτζί.
Valerie_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Επίσης υπάρχουν επιχειρήσεις όπου έρχεται ο τύπος με το βανακι, του δίνεις τα ρούχα και στα φέρνει σιδερωμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα