Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και θέλω απαντήσεις πάνω στο θέμα παρακαλώ να μην ξεφύγουμε όσο γίνεται..  Επιδεί ζώ μόνος μου εχω μεγάλο πρόβλημα με το σίδερο (κυρίως με την στάση του σώματος) με κουράζει και επιπλέον θελω να αγοράσω / ψάχνω  ενα σύστημα που θα σιδερώνω τα πουκάμισα /παντελόνια μου και τα tshirt μου γρήγορα ποιό ευκολα και κυρίως να είμαι καθιστός + τα σεντόνια μου κτλ  , επιδεί είμαι ολόκληρο γαιδούρι δεν θελω να υποχρεώνομαι στην μάνα μου η στις φίλες μου για όσους προτρέχουν δεν εχω σχέση αυτο τον καιρό και ουτε πολυ ελευθερο χρόνο.. και τώρα στο ψητό επιδεί θελω να αγοράσω για τον παραπάνω λόγο αυτού του τύπου σιδερωτήριο μια καλή μου φίλη με κράζει αλλα εμένα μου φαίνετε καλή ιδέα, θα ήθελα αν εχει κανείς άποψη ή να εχει χρησιμοποιήσει κατι αντιστοιχο σε tshirt , μπλουτζίν και πουκάμισα κυρίως .

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τη στιρελα, τη στιρελα!

Και δεν τρολαρω. Με πρεσα το σιδερωμα είναι πανεύκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Η κλασσική σιδερώστρα έχει στα πόδια από κάτω "θέσεις" βάλτην στο πιο κοντό....πάρε και μια καρέκλα ...κάτσε και σιδέρωνε...

• Like 3
Δημοσ.

το ποιο εύκολο σιδέρωμα γίνεται με πρέσα ,και για τα πουκάμισα ένα απλό σίδερο για να κάνεις τους γιακάδες. 

Δημοσ.

Αν εχεις σκοπο να δωσεις λιγα περισσότερα  και να σωθείς τοτε πήγαινε οπωσδήποτε εδω

Σιδερα l  Ατμού με Μπόιλερ

Δημοσ.

Μα ρε Μαους με τοσα λεφτα παιρνει πρεσα.

Οσο γαμ@το και να ειναι ενα τετοιο σιδερο, παραμενει σιδερο. Με την πρεσα, 2 πατηματα σε ενα t-shirt και τελειωσε.

Δεν υπαρχει πιο βολικο λεμε!

• Like 1
Δημοσ.

οι πρέσες δεν ειναι αρκετά πιο ακριβες ?

ουτε ξέρω , απλα εγω με μποιλερ εχω σωθεί σιδερώνω πανευκολα και γρήγορα ..

Αν ομως ειναι μικρή η διάφορα στα λεφτά για να πας σε πρέσα τότε οκ πασο ..

Δημοσ.

ρε παιδιά δεν ειναι οικονομικό το θεμα εδώ ψήνομαι λεμε να δώσω 1500 για σιδερωτήριο.. :-D

Δημοσ.

Εγώ δεν σιδερώνω καθόλου, άντε σε κανέναν γάμο ή καμιά επίσημη έξοδο μόνο. Ψηφίζω κι εγώ χαμηλή θεση στη σιδερώστρα και καρέκλα για όποιον δεν βολεύεται όρθιος. Οι πρέσες προϋποθέτουν να έχεις χώρο να τις βάλεις (εχω δει σε μικρά σπίτια να τις έχουν σε κοινή θέα γιατί δεν χωράνε πουθενά και το βρίσκω κιτσάτο) αλλα και να σιδερώνεις πολύ (π.χ. να φοράς κοστούμι στη δουλειά). Αλλιώς δεν βρίσκω το λόγο, τζαμπα λεφτά θα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Τα λεφτά-καλοκαιρινά σενδόνια τα σιδερώνεις πάντως εύκολα αφού τα διπλώσεις στα τέσσερα και τα πατάς από πάνω με το σίδερο.

Γίνονται τζιτζί.

Δημοσ.

Επίσης υπάρχουν επιχειρήσεις όπου έρχεται ο τύπος με το βανακι, του δίνεις τα ρούχα και στα φέρνει σιδερωμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...