Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά απο την στιγμή που ενα παιδί απο την παρέα έφυγε για την επαρχία για να σπουδάσει εχει σπάσει ολη η παρέα.Με τον εναν που κάναμε πιο πολύ παρέα ας πούμε το τελευταίο δίμηνο εχει βρεί αλλη παρέα και δεν παίρνει ενα τηλέφωνο ενω εγώ τον έψαχνα μέχρι και 3 ημέρες.Μετά απο πολλές συζητήσεις τον έκοψα.Ο Άλλος μας κορόιδευε σχεδόν ολους οτι δούλευε και δεν μπορεί καθόλου.Αλλά παντα θα έβρισκε χρόνο για άλλες παρέες.Το άλλο παιδι που βγαίνουμε φαίνεται να ειναι οκ αλλα φοβάμαι οτι πιθανώς και αυτος θα ακολουθήσει αυτη την τακτική.Η Παρέα μου απο την σχολή ειναι 3 παιδιά με τους οποίους κανονίζουμε οταν μπορούμε(2 φορές)και ομολογώ οτι ο χρόνος θα περάσει πολύ ευχάριστα(φίλοι αυτοί ειναι.Τους ξέρω σχεδόν 3,5 χρόνια).Με αυτά και αυτά(που δηλαδή ο κοινωνικός κύκλος εχει μικρύνει πολύ) δεν εχω και πολλές επαφές με το αντίθετο φύλλο.Νιώθω σαν να είμαι στην απομόνωση και ψάχνω να βρω μια λύση.
Sex:male

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιτσιρικάς είσαι, όλα καλά θα πάνε.

Λύσεις;

Γίνε πιο κοινωνικός, όχι κολλιτσιδας. Βρες μια ασχολία που περιλαμβάνει και άλλον κόσμο πχ γυμναστήριο, μπασκετακι, κινηματογραφική Λέσχη της σχολής σου ή κάποια Λέσχη της φοιτητικής εστίας κοντά σου.

Γενικά όσες περισσότερες δραστηριότητες τόσες περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Aκριβώς ασχολήσου με δραστηριότητες. Είναι πιο εύκολο να κάνεις παρέα που έχετε κάποιο κοινό χόμπι.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει ότι πρέπει να έχεις 10 - 20 - 30 φίλους; Αφού έχεις 3 φίλους που μπορεί να βγείτε 2-3 φορές την εβδομάδα και να περάσετε όντως καλά, τότε όλα καλά. Δείτε μήπως μπορείτε να κάνετε και άλλες δραστηριότητες, όχι μόνο καφετέριες και κλαμπ. Κανα μπασκετάκι ξέρω γω, περιπάτους, μπιλιάρδα, κάνα σινεμαδάκι κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις δυο τρεις πραγματικούς φίλους , κανε και καμιά τριακοσαρια στο φεισμπουκ και εισαι κομπλέ ~

Α και να μην ξεχνάς να  τους πατάς συχνά  λαικ για να ειναι ευχαριστημένοι από την παρέα σου ...

• Like 9
Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί δεν μπορείς να κάνεις καινούριους φίλους εκ νέου;

Δημοσ.

Εχεις δυο τρεις πραγματικούς φίλους , κανε και καμιά τριακοσαρια στο φεισμπουκ και εισαι κομπλέ ~

Α και να μην ξεχνάς να  τους πατάς συχνά  λαικ για να ειναι ευχαριστημένοι από την παρέα σου ...

Εγώ είχα φάει "κράξιμο" τις προάλλες από φίλο φίλου (που είμαστε κοινή παρέα βασικά αλλά τίποτε πέρα από αυτό) ότι μου έκανε like σε photo κλπ και εγώ τίποτα. Εντάξει έκλαψα λίγο όταν μου το'πε, σα γκόμενες κάνουν μερικοί πραγματικά.  :cry:  :-(  :P

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ είχα φάει "κράξιμο" τις προάλλες από φίλο φίλου (που είμαστε κοινή παρέα βασικά αλλά τίποτε πέρα από αυτό) ότι μου έκανε like σε photo κλπ και εγώ τίποτα. Εντάξει έκλαψα λίγο όταν μου το'πε, σα γκόμενες κάνουν μερικοί πραγματικά.  :cry:  :-(  :P

Υπάρχουν και χειρότερα. Μιλούσα με έναν φίλο φίλου μέσω fb και του είπα κάτι και παρεξηγήθηκε στα καλά καθούμενα. Με έκαναν και οι 2 block. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που δεν έφαγα για 1 εβδομάδα (πλάκα κάνω, σιγά μην στεναχωριόμουν, απλώς διαπίστωσα ότι ο αρχικός φίλος δεν ήταν και τόσο φίλος).

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα ενας φιλος μου ανέβασε μια φωτογραφία και απο κάτω του κάναν θετικά σχόλια 2 γκόμενες σε φαση ''ωραίος'' κτλ στης μιας το σχόλιο πάτησε λαικ στης άλλης όχι ! Μετα από μια ώρα αυτή που δεν της πάτησε λαικ εσβησε το σχολιο, τον έσβησε απο φιλο και τον μπλοκαρε κι ολας , τα λαικ έχουν χαζέψει κόσμο έχουν κάψει εγκεφάλους κανονικά μιλάμε ..

• Like 11
Δημοσ.

Υπάρχουν και χειρότερα. Μιλούσα με έναν φίλο φίλου μέσω fb και του είπα κάτι και παρεξηγήθηκε στα καλά καθούμενα. Με έκαναν και οι 2 block. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που δεν έφαγα για 1 εβδομάδα (πλάκα κάνω, σιγά μην στεναχωριόμουν, απλώς διαπίστωσα ότι ο αρχικός φίλος δεν ήταν και τόσο φίλος).

Τους προσέχεις τους παρεξηγιάρηδες φιλε :-D

Δημοσ.

Τους προσέχεις τους παρεξηγιάρηδες φιλε :-D

Προσέχω αυτούς που με προσέχουν. Με τους άλλους αγαπημένοι και από μακριά.

• Like 1
Δημοσ.

Προσέχω αυτούς που με προσέχουν. Με τους άλλους αγαπημένοι και από μακριά.

Ωραια τοτε μην παραπονιέσαι. Διοτι αν εσυ εισαι εριστικος και την μπαινεις στους άλλους και τους την λές χωρις λογο τοτε είναι λογικο κάποιος να στραβώσει και να σε στειλει από το προφιλ του.

Φιλος που σε εκανε στα καλα καθουμε μπλοκ χωρις να εχεις κανει χοντράδα δεν υπάρχει. Και στη τελικη ορισμένοι νομιζουν ότι εχουν φιλιες αλλα δεν έχουν. Το να δειξεις ασχημη συμπεριφορα στον αλλον και μετα να εξαφανιστείς ειτε εσυ ειτε αυτος δεν σημαινε ποτε ότι υπηρξατε πραγματικοι φιλοι ή καποιος από τους 2 νομιζει ότι εχει φιλους αλλα δεν εχει ή εστω διαφημιζει ότι εχει ή δεν εχει ή όλα αυτά μαζι :cry:

30 χρονων εχουμε φτασει λες να τσακωνόμαστε με φιλους και να μην τους ξαναμιλάμε για μαλακιες? όχι. Αρα αυτό που ειχατε δεν ηταν φιλια αναγκη για να κανετε παρεα ηταν. Μολις τελειωσε χαθηκατε και τελος.

Δημοσ.

Ωραια τοτε μην παραπονιέσαι. Διοτι αν εσυ εισαι εριστικος και την μπαινεις στους άλλους και τους την λές χωρις λογο τοτε είναι λογικο κάποιος να στραβώσει και να σε στειλει από το προφιλ του.

Από που διαπίστωσες ότι παραπονέθηκα; Εγώ δεν παραπονιέμαι και δεν την μπαίνω σε κανέναν, διευκρίνισα στο αρχικό μήνυμα ότι παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Αυτό είναι το θέμα, ότι μερικοί παρεξηγούνται για χαζομάρες.

Να σου δώσω να καταλάβεις τι συνέβη, αυτός ο φίλος φίλου μου είχε φέρει έναν υπολογιστή για να του το κάνω φορμάτ. Του πέρασα όλα αυθεντικά τα προγράμματα συμπεριλαμβανομένων και τον Windows (είχε αυθεντικό κλειδί), δεν του πέρασα τίποτα πειρατικό. Αυτός εκ των υστέρων προσπαθούσε να εγκαταστήσει ένα πειρατικό παιχνίδι (πληροφοριακά είναι εντελώς άσχετος), και επεμενε συνέχεια και με ρωτούσε γιατί δεν μπορούσε να το κάνει να δουλέψει. Εγώ του εξήγησα ότι τα πειρατικά προγράμματα δεν είναι και τόσο αξιόπιστα και καλά θα κάνει να μην βάζει οτι νάναι διότι δεν αξίζει να χαλάσει το καθαρό σύστημα που του παρέδωσα, και παρεξηγήθηκε έτσι στα καλά καθούμενα γιατί δεν τον βοήθησα να εγκαταστήσει το πειρατικό παιχνίδι, το οποίο φυσικά περίμενε να του δώσω οδηγίες μέσω facebook χωρίς να ξέρω τι κατέβασε ακριβώς (μάλιστα χτυπούσε και το αντιβιοτικό, ποιος ξέρει τι ιους είχε κατεβάσει). Και εννοείται ότι του το εξήγησα με ευγενικό τρόπο, αλλιώς δεν θα είχε νόημα να το αναφέρω, αν του μίλαγα άσχημα σαφώς δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο για απάντηση.

Φιλος που σε εκανε στα καλα καθουμε μπλοκ χωρις να εχεις κανει χοντράδα δεν υπάρχει. Και στη τελικη ορισμένοι νομιζουν ότι εχουν φιλιες αλλα δεν έχουν. Το να δειξεις ασχημη συμπεριφορα στον αλλον και μετα να εξαφανιστείς ειτε εσυ ειτε αυτος δεν σημαινε ποτε ότι υπηρξατε πραγματικοι φιλοι ή καποιος από τους 2 νομιζει ότι εχει φιλους αλλα δεν εχει ή εστω διαφημιζει ότι εχει ή δεν εχει ή όλα αυτά μαζι :cry:

30 χρονων εχουμε φτασει λες να τσακωνόμαστε με φιλους και να μην τους ξαναμιλάμε για μαλακιες? όχι. Αρα αυτό που ειχατε δεν ηταν φιλια αναγκη για να κανετε παρεα ηταν. Μολις τελειωσε χαθηκατε και τελος.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Στην ουσία αυτός δεν ήταν πραγματικός φίλος και δεν είπα ότι ήταν φίλος μου, ήταν φίλος φίλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...