Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Defiance

Τελείωσα την πρώτη σεζόν. Με εξέπληξε θετικά. Πιστεύω ότι σε όποιον αρέσουν τα post apocalyptic sci-fi, αξίζει να του ρίξει μια ματιά.

Ολοκλήρωσα και τη δεύτερη. Παρόλο που δεν είναι πολύ γνωστή σειρά την προτείνω ανεπιφύλακτα

Δημοσ.

Καμία ταινία τύπου now you see me και the prestige? Δεν πειράζει αν δεν είναι μονο με μαγικά, κατι παρόμοιο θέλω

illusionist? αν και λογικα θα το εχεις δει

Δημοσ.

Δεν εκανε χαρη στον εαυτο του που βγηκε την ιδια χρονια με το The Prestige. Δεν την λες κακη ταινια σε καμια περιπτωση αλλα οταν συγκρινεται με το αλλο, απλα υπολειπεται.

Δημοσ.

Και πάλι για αυτόν που ζήτησε τέτοια ταινία μια χαρά κάνει. Επίσης όπως τον κόβω θα του αρέσει και κανένα ocean's 11-13 και κανένα italian job. Όπου κάνουν ληστείες "σαν ταχυδαχτυλουργικά"

Δημοσ.

Και πάλι για αυτόν που ζήτησε τέτοια ταινία μια χαρά κάνει. Επίσης όπως τον κόβω θα του αρέσει και κανένα ocean's 11-13 και κανένα italian job. Όπου κάνουν ληστείες "σαν ταχυδαχτυλουργικά"

ισως και το 21, εχει παρομοια ατμοσφαιρα
Δημοσ.

Παιδια,μηπως ξερει καποιος πως λεγεται μια ταινια με τον Κυανου Ριβς αν δεν κανω λαθος,που ειναι παρεμφερη με την ταινια Lucy?

Δημοσ.

Παιδια,μηπως ξερει καποιος πως λεγεται μια ταινια με τον Κυανου Ριβς αν δεν κανω λαθος,που ειναι παρεμφερη με την ταινια Lucy?

johnny mnemonic ισως?
Δημοσ.

johnny mnemonic ισως?

Οχι δεν ειναι αυτο.. Μπορει και να μην ειναι με τον Ριβς και να κανω λαθος..Καποια ταινια παρεμφερη με το lucy ειναι..

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι αυτο.. Μπορει και να μην ειναι με τον Ριβς και να κανω λαθος..Καποια ταινια παρεμφερη με το lucy ειναι..

limitless?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!!

Έχω χάσει λίγο την επαφή με τις ξένες σειρές! Τι μου προτείνετε να δω??

Τι είδους σειρές σου αρέσουν;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...