Phoenix7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καμία ταινία τύπου now you see me και the prestige? Δεν πειράζει αν δεν είναι μονο με μαγικά, κατι παρόμοιο θέλω
Fan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Defiance Τελείωσα την πρώτη σεζόν. Με εξέπληξε θετικά. Πιστεύω ότι σε όποιον αρέσουν τα post apocalyptic sci-fi, αξίζει να του ρίξει μια ματιά. Ολοκλήρωσα και τη δεύτερη. Παρόλο που δεν είναι πολύ γνωστή σειρά την προτείνω ανεπιφύλακτα
xavier Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καμία ταινία τύπου now you see me και the prestige? Δεν πειράζει αν δεν είναι μονο με μαγικά, κατι παρόμοιο θέλω illusionist? αν και λογικα θα το εχεις δει
speedy23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δεν εκανε χαρη στον εαυτο του που βγηκε την ιδια χρονια με το The Prestige. Δεν την λες κακη ταινια σε καμια περιπτωση αλλα οταν συγκρινεται με το αλλο, απλα υπολειπεται.
fitifititis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Και πάλι για αυτόν που ζήτησε τέτοια ταινία μια χαρά κάνει. Επίσης όπως τον κόβω θα του αρέσει και κανένα ocean's 11-13 και κανένα italian job. Όπου κάνουν ληστείες "σαν ταχυδαχτυλουργικά"
mynam3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καποιο αστυνομικο προσφατο που μπορω να "νοικιασω";
xavier Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Και πάλι για αυτόν που ζήτησε τέτοια ταινία μια χαρά κάνει. Επίσης όπως τον κόβω θα του αρέσει και κανένα ocean's 11-13 και κανένα italian job. Όπου κάνουν ληστείες "σαν ταχυδαχτυλουργικά"ισως και το 21, εχει παρομοια ατμοσφαιρα
Tiger.7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παιδια,μηπως ξερει καποιος πως λεγεται μια ταινια με τον Κυανου Ριβς αν δεν κανω λαθος,που ειναι παρεμφερη με την ταινια Lucy?
xavier Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παιδια,μηπως ξερει καποιος πως λεγεται μια ταινια με τον Κυανου Ριβς αν δεν κανω λαθος,που ειναι παρεμφερη με την ταινια Lucy?johnny mnemonic ισως?
Tiger.7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 johnny mnemonic ισως? Οχι δεν ειναι αυτο.. Μπορει και να μην ειναι με τον Ριβς και να κανω λαθος..Καποια ταινια παρεμφερη με το lucy ειναι..
xavier Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν ειναι αυτο.. Μπορει και να μην ειναι με τον Ριβς και να κανω λαθος..Καποια ταινια παρεμφερη με το lucy ειναι.. limitless? 1
Tiger.7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 limitless? Αυτο φιλε ναι.Ευχαριστω πολυ.. Καμια σχεση ομως με τον Ριβς
celarg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα!! Έχω χάσει λίγο την επαφή με τις ξένες σειρές! Τι μου προτείνετε να δω??
thomasG4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα!! Έχω χάσει λίγο την επαφή με τις ξένες σειρές! Τι μου προτείνετε να δω?? Τι είδους σειρές σου αρέσουν; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα