Isabelle2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ξενη mini σειρα για τους φίλους λάτρεις εγληματο-αστυνομικού στυλ : "The Killing" . Εχει 3 seasons, με αναφορά σε 2 συγκεκριμένες υποθέσεις που σε κρατάει και δεν μπορεις να σταματήσεις μέχρι να βρεις ποιος ειναι ο δολοφόνος! Επίσης αγαπημένη μου : Revenge . Ο τίτλος τα λεει όλα....μια κοπέλα σε προσπάθεια να εκδικιθεί την άδικη καταδίκη του πατέρα της . Απλά τελειο.... 1
celarg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Thanks Isabelle! Θα τις ψάξω να τις κατεβάσω! Γενικά μ'αρέσουν αστυνομικές, μυστηρίου και ιατρικές!
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Thanks Isabelle! Θα τις ψάξω να τις κατεβάσω! Γενικά μ'αρέσουν αστυνομικές, μυστηρίου και ιατρικές! Για τα δυο πρώτα προτείνω True Detective και Sherlock. 1
fitifititis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Για τα δυο πρώτα προτείνω True Detective και Sherlock. +1 και προσθέτω και το Fargo.
Phoenix7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα!! Έχω χάσει λίγο την επαφή με τις ξένες σειρές! Τι μου προτείνετε να δω?? Διάλεξε, όλες αξίζουν
bilya Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδιά καμιά σειρά εποχής ripper ,copper , peaky blinders έχουμε??? επίσης κανα καλό sci-fi ...... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από bilya
viper2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 παιδιά καμιά σειρά εποχής ripper ,copper , peaky blinders έχουμε??? επίσης κανα καλό sci-fi ...... ρε φιλαρακι ολα τα ειπες, δεν υπαρχει κατι αλλο
bilya Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ρε φιλαρακι ολα τα ειπες, δεν υπαρχει κατι αλλο είπα μην μου ξέφυγε κανένα
Rockavlon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 παιδιά καμιά σειρά εποχής ripper ,copper , peaky blinders έχουμε??? επίσης κανα καλό sci-fi ..... Το hell on wheels πανω κατω την ιδια εποχη με το copper ειναι αλλα σε γουεστερν φαση,επισης και το deadwood, 1
parlapipas25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 παιδιά καμιά σειρά εποχής ripper ,copper , peaky blinders έχουμε??? επίσης κανα καλό sci-fi ...... Spartacus..απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει ποτε.
speedy23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Διάλεξε, όλες αξίζουν Under The Dome και Prison Break. Ξεχειλιζει η ποιοτητα. 2
Phoenix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Under The Dome και Prison Break. Ξεχειλιζει η ποιοτητα. γούστα είναι αυτά, το prison break δηλαδή είναι κακό; εμένα το under the dome μου άρεσε, πέρναγε η ώρα άνετα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 όταν έχεις στο ίδιο post Under the Dome και Breaking Bad, θα πέσει φωτιά να σε κάψει...
tropicalone Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 θελω επιτελους να δοκιμασω την 3d τηλεοραση μου... έχτε να μου προτείνετε καμια ταινία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα