Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφέ, να πάτε στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης, είναι στις τιμές που θες, το περιβάλλον πολιτισμένο, έχει κουαρτέτο με έγχορδα, μετά το φαγητό περατζάδα στη Διονύσιου αρεοπαγίτη, όλα αυτά με θέα την Ακρόπολη. Και χρειαστεί και ποτακι στη συνέχεια, υπάρχουν κοντινές επιλογές.

Κάποια θα υγρανθεί.-

Κι αν κάπου στραβώσει, το μετρό είναι δίπλα.

• Like 1
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κέρασμα για γιορτή/γενέθλια να το καταλάβω!

Το κέρασμα στο ραντεβού όμως πραγματικά δεν ξέρω γιατί από πολλούς θεωρείται δεδομένο.

Δηλαδή η άλλη θα πάθει τίποτα να βγάλει το πορτοφολάκι και να μοιράσουν τον λογαριασμό;

Γιατί να είναι μαλακία να ΜΗΝ τα πληρώσει όλα ο άντρας;

Ok, το βλέπουμε πολύ διαφορετικά μάλλον :P

No δε θα παθει τιποτα και ουτε διαφωνω σ αυτο. Κι εγω συνηθως στο μισα μισα ειμαι. Ομως λεω οτι , κακα τα ψεμματα, και η σχεση θελει μπατζετ εκτος αν μπλεξουν δυο ανθρωποι ιδιας οικονομικης καταστασης. Αν ο ενας εχει κ ο αλλος δεν εχει ειναι θεμα.

Στη προκειμενη πηρα απλα αφορμη απο τον topic starter γιατι αν καποιος δε μπορει μια φορα να δωσει 20-25€ παραπανω για να κερασει και τη κοπελα του παει να πει οτι εχει στενα οικονομικα περιθωρια. Αν ειναι και η αλλη της ιδιας καταστασης πιθανοτατα δε θα υπαρξει θεμα. Αν ομως η αλλη εχει πιο πολλα κι ο φιλος δε μπορει να ακολουθησει ουτε με 50-50 εκει συνηθως τα σπανε.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Aν πάτε στο εστιατόριο του μουσείου, μακριά (το τονίζω) από κάθε είδους "ψητό" ή "στα κάρβουνα", με ιδιαίτερη έμφαση στο "γύρο". Πέφτει φούρνος μικροκυμμάτων αλύπητα, στο πεντάλεπτο έχει ξαναπαγώσει. Τα μαγειρευτά του είναι υποφερτά, οι σαλάτες αξιοπρεπείς -αν και τσιμπημένες.

Προσωπικά, βρίσκω το χώρο πολύ ψυχρό για οτιδήποτε πέρα από ένα μεσημεριανό φαγητό, κι αυτό υπό προϋποθέσεις. Για φρέσκο ζευγάρι, χμ. Το μουσείο, πάντως, να το δείτε αν πάτε, είναι εξαιρετικό: κι όχι με τη μία επάνω για τις Καρυάτιδες, στη διαδρομή κρύβονται υπέροχοι μικροί θησαυροί.

Δείτε το Mama Goose αν προτιμήσετε μεζεδάκια, ακούω καλά λόγια.

• Like 3
Δημοσ.

Το κέρασμα για γιορτή/γενέθλια να το καταλάβω!

Το κέρασμα στο ραντεβού όμως πραγματικά δεν ξέρω γιατί από πολλούς θεωρείται δεδομένο.

Δηλαδή η άλλη θα πάθει τίποτα να βγάλει το πορτοφολάκι και να μοιράσουν τον λογαριασμό;

Γιατί να είναι μαλακία να ΜΗΝ τα πληρώσει όλα ο άντρας;

Ok, το βλέπουμε πολύ διαφορετικά μάλλον :P

Ειδικά για πρώτο ραντεβού 9 στους 10 (άντρες και γυναίκες) δεδομένο το θεωρούν ότι θα πληρώσει ο άντρας...ακόμα κι η κοπέλα κάνει κίνηση να βγάλει λεφτά πιο πολύ για τα μάτια θα είναι, ούτε αυτή δεν θα το πιστεύει κατά βάθος! :)

(Γενικά αυτό, εσύ μπορεί να είσαι εξαίρεση!).

• Like 5
Δημοσ.

Είμαι off-topic γιατί ζητάς συμβουλές για μέρος έξω..

Όμως..

Να της κάνεις το τραπέζι στο σπίτι σου. Εννοείται θα μαγειρέψεις εσύ, ό,τι κι αν βγει.

Αλλά.. να μη κάνεις καμία ερωτική κίνηση εκείνο το βράδυ. Απολύτως καμία. Να είσαι εγκρατής ώστε να δείξεις πως την εκτιμάς και την σέβεσαι.

Εννοείται ότι θα τη φλερτάρεις βέβαια.. Αλλά με μέτρο. Να την αφήνεις να τα επεξεργαστεί (τα μυνήματα).

Άστη να ψηθεί.. και εφόσον γουστάρει.. (άλλη μέρα αλλά σύντομα) το 'χεις :P

Καλή επιτυχία ό,τι τρόπο κι αν επιλέξεις.

(αν τελικά επιλέξεις το έξω, προτείνω τσιπουράδικο, αλλά επιμένω σε ότι σου έγραψα αρχικά)

• Like 5
Δημοσ.

Και εγώ fridays θα έλεγα αλλά στον φλοίσβο, και μετά κάνετε και την βολτούλα σας να μιλήσετε. (δοκιμασμένο :) )

Μετά από burger, simple γλυφάδας (προτείνω ανεπιφύλακτα the memphis <3)

Καλά να περάσετε και καλή τύχη ;) 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειδικά για πρώτο ραντεβού 9 στους 10 (άντρες και γυναίκες) δεδομένο το θεωρούν ότι θα πληρώσει ο άντρας...ακόμα κι η κοπέλα κάνει κίνηση να βγάλει λεφτά πιο πολύ για τα μάτια θα είναι, ούτε αυτή δεν θα το πιστεύει κατά βάθος! :)

(Γενικά αυτό, εσύ μπορεί να είσαι εξαίρεση!).

Ποτέ. Πληρώνω πάντα τα δικά μου, ώστε να έχω και την άνεση να διαλέξω ό,τι θέλω :Ρ

Δημοσ.

Ποτέ. Πληρώνω πάντα τα δικά μου, ώστε να έχω και την άνεση να διαλέξω ό,τι θέλω :Ρ

Ό,τι θέλεις θα διαλέξεις έτσι κι αλλιώς! Τι θα σου πει ο άλλος, πάρε ό,τι θες μέχρι 5€; :P :D

Εντάξει τι να πω, μπορεί να έχω λάθος εντύπωση ή να είστε εσείς εξαίρεση!

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι θέλεις θα διαλέξεις έτσι κι αλλιώς! Τι θα σου πει ο άλλος, πάρε ό,τι θες μέχρι 5€; :P :D

:lol: :lol:

On topic. Προτάσεις δεν έχω, γιατί δεν ξέρω τα μέρη σου TS. Η πρόταση του i337, όμως, μου άρεσε πολύ. Προσωπικά, σαν κοπέλα, θα το προτιμούσα και θα το απολάμβανα περισσότερο.

• Like 6
Δημοσ.

Friday's Κεφαλάρι πολύ ωραίο μέρος για ραντεβουδάκι χωρίς παρακμιακά ή τραγικά άτομα να καφριλιάζουν.Επίσης πάντα μα πάντα υπάρχουν 5-6 ζρυγαράκαι εκεί στην ηλικιά 20-25 έχει και ωραίο κήπο από έξω οπότε θα ήταν ότι πρέπει πιστεύω

• Like 2
Δημοσ.

zio βλέπω αρχίζουμε να μαζευόμαστε αρκετές εξαιρέσεις σιγά σιγά ε :P

Κοίτα και μόνο που είστε σε τεχνολογικό φόρουμ σας κάνει ιδιαίτερες! Δεν αποτελείτε αξιόπιστο δείγμα δηλαδή! :P

• Like 1
Δημοσ.

Aν πάτε στο εστιατόριο του μουσείου, μακριά (το τονίζω) από κάθε είδους "ψητό" ή "στα κάρβουνα", με ιδιαίτερη έμφαση στο "γύρο". Πέφτει φούρνος μικροκυμμάτων αλύπητα, στο πεντάλεπτο έχει ξαναπαγώσει. Τα μαγειρευτά του είναι υποφερτά, οι σαλάτες αξιοπρεπείς -αν και τσιμπημένες.

Προσωπικά, βρίσκω το χώρο πολύ ψυχρό για οτιδήποτε πέρα από ένα μεσημεριανό φαγητό, κι αυτό υπό προϋποθέσεις. Για φρέσκο ζευγάρι, χμ. Το μουσείο, πάντως, να το δείτε αν πάτε, είναι εξαιρετικό: κι όχι με τη μία επάνω για τις Καρυάτιδες, στη διαδρομή κρύβονται υπέροχοι μικροί θησαυροί.

Δείτε το Mama Goose αν προτιμήσετε μεζεδάκια, ακούω καλά λόγια.

Αυτο στη Φιλαδέλφεια λες??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...