Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γιατι γινεται διαχωρισμος στο πως θα γνωρισεις εναν φιλο με το πως θα γνωρισεις μια γυναικα. οπως γνωρισες οσους ανθρωπους εχεις γνωρισει ετσι θα γνωρισεις και μια κοπελα. το φλερτ ερχεται καποτε, η και οχι.

Γιατι πιο ευκολα θα ανοιχτω σε καποιον του ιδιου φυλου παρα σε μια γυναικα. Ντρεπομαι, και πολυ περισσοτερο ειδικα οταν ειμαι πχ στο τρενο και με κοιτανε 2-3...απλα κοιταω το πατωμα.

Απο παντα θεωρουσα οτι για να προσεγγισεις μια γυναικα τουλαχιστον εντυπωσιακη...πρεπει να εχεις 10 κιλα @@. Απορουσα ωρες ωρες που εβλεπα κατι ζευγαρια τελειως αντιθετα ως προς την εμφανιση τους. Σε φαση τρελενομουν και ελεγα δεν ειναι δυνατον...

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ας μην αφοριζουμε ομως, ο ανθρωπος καλα κανει και συλλεγει οσες πληροφοριες μπορει. αν οι μονες γυναικες με τις οποιες εχει διαδραση ειναι πουτανες, απο κει θα παρει πληροφοριες. το οτι ειναι σεξεργατριες δεν τις κανει λιγοτερο ανθρωπους, λιγοτερο γυναικες η λιγοτερο οτιδηποτε.

Συμφωνώ μαζί σου Alx. Απλά η όλη εμπειρία με τις πουτάνες, δεν έχει καμία σχέση με το να γνωρίζει κανείς γυναίκες στην πραγματική ζωή. Όταν ο άλλος χτίζει την αυτοεκτίμηση του μέσα από αυτό και νομίζει ότι κάτι κάνει με γυναίκες επειδή πάει μπουρδέλο, τότε είναι πρόβλημα. 

Συμφωνω σε ολα και οτι πραγματικα μια δουλεια θα βοηθουσε παρα πολυ και να μου λυσει εν μερη το προβλημα...Δεν μπορω ομως να δεχτω αυτο το τελευταιο που λες, να πεταξω στα σκουπιδια τα τοσα χρονια αφιερωσης και μελετης πανω σε αυτα που αγαπαω. Απλα δεν γινεται και δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση.

Γνωστους και φιλους εχω, το θεμα εχω πει οτι ειναι ο φοβος και η ντροπη που εχω να ενταχτω σε μια κοινωνικη ομαδα, ειτε αυτο λεγεται βολτα για καφε ειτε δουλεια ως υπαλληλος

Πρόσεξε τι δικαιολογίες λες στον εαυτό σου για να μην αλλάξεις... Όσο πιο πολύ χρόνο ξοδεύεις σε μοναχικές δραστηριότητες τόσο λιγότερο χρόνο έχεις για να γυμνάσεις τον κοινωνικό σου μυ και να χτίσεις τη ζωή σου  :)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι πιο ευκολα θα ανοιχτω σε καποιον του ιδιου φυλου παρα σε μια γυναικα. Ντρεπομαι, και πολυ περισσοτερο ειδικα οταν ειμαι πχ στο τρενο και με κοιτανε 2-3...απλα κοιταω το πατωμα.

Απο παντα θεωρουσα οτι για να προσεγγισεις μια γυναικα τουλαχιστον εντυπωσιακη...πρεπει να εχεις 10 κιλα @@. Απορουσα ωρες ωρες που εβλεπα κατι ζευγαρια τελειως αντιθετα ως προς την εμφανιση τους. Σε φαση τρελενομουν και ελεγα δεν ειναι δυνατον...

Σοβαρέψου(για 2η φορά).

Σε γουστάρει η άλλη και εσύ κοιτάς πάτωμα?

Άντε πάει και έρχεται να μην το παίζεις επιβήτορας αλλά όχι και μην ανταποκρίνεσαι...

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξε τι δικαιολογίες λες στον εαυτό σου για να μην αλλάξεις... Όσο πιο πολύ χρόνο ξοδεύεις σε μοναχικές δραστηριότητες τόσο λιγότερο χρόνο έχεις για να γυμνάσεις τον κοινωνικό σου μυ και να χτίσεις τη ζωή σου   :)

Το βασικό είναι πως δεν φαινεται πρόθυμος να αλλάξει, αλλά περιμένει να αλλάξει ο κόσμος αντί για αυτόν.

• Like 3
Δημοσ.

TS εσυ τι ακριβως θελεις, εστω σε φαντασιακο πλαισιο? οχι "θελω μια κοπελα να ειναι εκει για εμενα", αλλα πως και γιατι να ειναι αυτη εκει για εσενα? θελεις καποια να σε παρακαλεσει να της επιτρεψεις να ασχοληθει με την υπαρξη σου?

• Like 1
Δημοσ.

αυτό μόνος σου το προκαλείς να ξέρεις με την συμπεριφορά σου όταν βρίσκεσαι γύρο απο κόσμο . Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην κοιτάζεις/συμπεριφέρεται περίεργα και δεν θα σε κοιτάζει κανείς.  :-) 

όποιος έχει τριπάρει public με καταλαβαίνει τι λέω

για το άλλο που λες αν είσαι παρατημένος και δεν προσέχεις καθόλου τον εαυτό σου δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να σου είναι κ εύκολη η προσέγγιση κάποιας μουν@ρ@ς, πρέπει να της δώσεις κάποιο λόγο να ασχοληθεί μαζί σου. Αν δεν είσαι λεφτάς και δεν το έχεις στο μπλαμπλά, τότε έχεις δυο επιλογές , ή προσέχεις τον εαυτό σου και αποκτάς αυτοπεποίθηση άρα και ξεμπερδεύεις με τέτοια κόμπλεξ/κολλήματα ή προσεγγίζεις λιγότερο εντυπωσιακές γκόμενες , στο league σου που λέμε 

θα ακουστεί απότομο το "καθρέφτη δεν έχεις?" (ΔΕΝ το λέω σε εσένα εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι) αλλα ταιριάζει σε πολύ κόσμο που ανήκει στην κατηγορία που είπα ποιο πάνω , δηλαδή ξέρω αρκετούς παρατημένους που δεν προσέχουν τον εαυτό τους που έχουν την απαίτηση να τους κοιτάξουν μουν@ρες και όλες τις άλλες τις θεωρούν κατώτερες , ακόμα κ αν οι ίδιοι είναι ο πάτος του βαρελιού(το βαφτίζουν "είμαι επιλεκτικός-δύσκολος) και συνήθως τρέφουν και μίσος για τους όμορφους άντρες κ γυναίκες που πηγάζει καθαρά απο ζήλια και κομπλεξ.  

#error 404 Αυτογνωσία not found.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν μόνο δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή: Κοινωνικοποίηση και εργασία

Χέσε το ποδήλατο, την κιθάρα και τις άλλες χαζομάρες που χρησιμοποιείς για να αποφεύγεις την πραγματική ζωή και επικεντρώσου στο να γίνεις κοινωνικός και στο να εργάζεσαι. 

Αν δε μπεις στο κοπάδι πίσσα και πούπουλα που έλεγε και το τραγούδι.. Όποιος δε δουλεύει έχει πρόβλημα και η εργασία είναι η πραγματική ζωή.

Σχολείο - πανεπιστήμιο - στρατός - δουλειά - γάμος - παιδιά - σύνταξη - θάνατος.

Αυτό είναι η ζωή για σένα;

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε μπεις στο κοπάδι πίσσα και πούπουλα που έλεγε και το τραγούδι.. Όποιος δε δουλεύει έχει πρόβλημα και η εργασία είναι η πραγματική ζωή.

Σχολείο - πανεπιστήμιο - στρατός - δουλειά - γάμος - παιδιά - σύνταξη - θάνατος.

σιγουρα οχι, δεν ειν μπουσουλας αυτο, αλλα το καθομαι στη σπηλια μου και μιζεριαζω δε μου φαινεται και τελεια εναλλακτικη

Δημοσ.

Δεν περνάει μήνας(τώρα τελευταία βδομάδα) χωρίς threads αγαμίας/μη σχέσης/πουτ@νες όλες etc.

Σοβαρευτείτε.

καλα, το μονο σιγουρο ειναι οτι σε λιγες ή καμποσες ωρες που θα ξαναμπω μετα το σχολασμα μου θα εχει αρκετα μηνυματα αυτο το θεμα, αυτο:

Ωραίο μέρος για ραντεβού(φαγητό). (Call it a friday)

αντε και λιγα οι θρονοι :D

Δημοσ.

εγω θελω να συγχαρω ολους τους ατρες του φορουμ που καταφεραν να μη γινουν σεξιστες 6 σελιδες θρεντ τωρα, με εξεπληξε πολυ θετικα αυτο, δεν το περιμενα. faith restored ^_^

Δημοσ.

Ts το Nick σου πως το σκέφτηκες, τι συμβολίζει?

Αν θες μου απαντάς βέβαια..

• Like 1
Δημοσ.

λες να είναι ο ίδιος που είχε μπει την άλλη φορά που πόσταρε κάτι για αυτοκτονίες? αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το nickname του

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά πρόκειται για τίτλο τραγουδιού..

Τώρα γιατί τον επέλεξε είναι δικό του θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Πρόσεξε τι δικαιολογίες λες στον εαυτό σου για να μην αλλάξεις... Όσο πιο πολύ χρόνο ξοδεύεις σε μοναχικές δραστηριότητες τόσο λιγότερο χρόνο έχεις για να γυμνάσεις τον κοινωνικό σου μυ και να χτίσεις τη ζωή σου :)

Οπως αναφερθηκε και θα μπορουσα να κανω πανω στο μουσικο οργανο θα μπορουσα να κανω μαθηματα σε ατομα και να τους μεταφερω την γνωση μου πανω σε αυτο. Κατι τετοιο τουλαχιστον για αρχη θα ηταν πολυ καλο και θα μπορουσα να πω μετα οτι κανω κατι, εστω και αυτο το πραγματακι.

Σοβαρέψου(για 2η φορά).

Σε γουστάρει η άλλη και εσύ κοιτάς πάτωμα?

Άντε πάει και έρχεται να μην το παίζεις επιβήτορας αλλά όχι και μην ανταποκρίνεσαι...

Οταν σε κοιταξει καποια παει να πει αυτοματα οτι σε γουσταρει και αρα αυτοματα θα πας για πεσιμο; Να ανταποκριθω πως; οκ ανταλλαξαμε 2 ματιες και τελος. Αφου δεν εχει συνεχεια μεσα στο τρενο τι θα κανεις; Το ξαναλεω οτι ντρεπομαι να πιασω κουβεντα...

TS εσυ τι ακριβως θελεις, εστω σε φαντασιακο πλαισιο? οχι "θελω μια κοπελα να ειναι εκει για εμενα", αλλα πως και γιατι να ειναι αυτη εκει για εσενα? θελεις καποια να σε παρακαλεσει να της επιτρεψεις να ασχοληθει με την υπαρξη σου?

Να βλεπεις οτι μονο και με αυτο που εγραψες ηδη θα βαριομουν να ασχοληθω με καποια για να παει σε σχεση, οποτε καλυτερα σεξ με οποια βρω.

Σκεφτομαι παραπερα τι θα συμβει αν ειναι να παει για σχεση και με φοβιζει οτι δεν θα μπορεσω να τις δωσω αυτα που χρειαζεται.

Ολα καλα μελι-γαλα τον πρωτο μηνα...τον δευτερο οκ....τον τριτο τι κανουμε; Αρα ψαχνω καλυτερα για ελευθερη σχεση;

απο την μπανταρα

Δημοσ.

Ζωή για εμένα είναι να έχεις επαφή με την πραγματικότητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...